X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Hvad synes du om filmen?


Svar
KalicolaKalicolaSkrevet 19/06-06 12:07 
Jeg tænkte at vi kunne lave en tråd hvor vi skrev kort om en film man lige har set, dvd, bio, tv, ligemeget.. Kunne være spændende at høre hvad alle i andre syntes om forskellige film, jeg kan da lige starte, og så kan man lige advare med en "spoiler" hvis i har i sinde at afsløre noget fra plottet.

The Fast And The Furious 3
Meget skidt film. Dårlig handling, hovedpe... Se hele indlægget
For The Love Of The Game
5'229 emne(r).

Svar
millenniummillenniumSkrevet 31/10-18 18:49, rettet 31/10-18 18:50 
IT

Fik den endelig set på Netflix, og er ganske tilfreds. Havde lidt en old school Freddy-experience - mere fantasifuld end realistisk. Var egentlig ikke så skræmmende som man kunne forvente (frygte?), hvilket faktisk var en god ting, fordi moderne gyseres stræben efter vildere jumpscares egentlig forringer engagementet i historien. Synes jeg. Jeg sad dog længe og ventede på springet i tid frem til børnenes voksenalder, indtil jeg opdager at dette kun er filmens chapter 1. (Tænker ikke det er en spoiler).

Jeg er frisk på fortsættelsen.
The medium is the message.
millenniummillenniumSkrevet 02/12-18 21:35 
Mandy:
Hørt en del word-to-mouth om den fra filmfans der kom med høje anbefalinger, og jeg kan da sagtens se fascinationen i dens åbenlyse pastiche fra gamle kult- og b-film. Desværre kunne jeg heller ikke rigtig ignorere dens tomhed og mangelfulde historie. Interessant mens det står på, men overraskende hurtig glemt bagefter.

Thor: Ragnarok
Bedre sent end aldrig, plus jeg har efterhånden en vane for at se Marvel-film i en ikke-kronologisk rækkefølge. Ragnarok er formentlig på min top3 fra de moderne Marvel-film. Meget mere uforpligtende og legesyg end ... ja, selv Guardians of the Galaxy. Overøset med 80'er kitsch. Cate Blanchet er en fabelagtig filmskurk. Og idéen med at bruge Led Zeppelins Immigrant Song til den første actionscene er så øretæveindbydende fed at de heldigvis gentager den senere. IMO så formår Ragnarok at skille sig ud.
The medium is the message.
millenniummillenniumSkrevet 16/12-18 15:09 
Spider-man - Into the Spider-Verse.

Hands down - det var fandme underholdning i topklasse. Netop som man synes at CGI animation kører i tomgang og ikke rigtigt kan præstere noget stilistisk nyt, så kommer denne kreabombe med en fantastisk måde at adoptere tegneseriefølelsen til film. Mine øjne skulle lige vænne sig til den bevidst kantede framerate og out-of-focus elementer i starten, men derefter kørte flowet fint, og undervejs fortrød jeg lidt, at jeg ikke havde investeret i 3D billetten. Tror virkelig der er scener som gør sig godt med 3D-briller på.

Tilsvarende med LEGO The Movie, så leger filmen med sin egen meta-præmis. Og atter ligesom LEGO The Movie er der også en tendens til at fylde billedet med hektisk action - hvis det altså er en kritik? Men ligesom LEGO The Movie er det endelig rart at se en børne-/forældre-film, som gør noget radikalt andet og dyrker nørdfaktoren uden begrænsninger.
The medium is the message.
JmogJmogSkrevet 16/12-18 22:28 
Hvad er en kantet framerate?
millenniummillenniumSkrevet 17/12-18 09:15 
Lidt svært at forklare, men tydeligt når de laver de første hurtige panoreringer i begyndelsen. Nogle genstande eller personer flyder med alle billeder i sekundet, mens andre ting hakker mere (Som i anime). Nogle ting står skarpt. Andre ting har bevidst den æstetik fra tegneserier når trykkens CMYK ikke har ramt lige. Det er helt vildt fedt!
The medium is the message.
3of193of19Skrevet 18/12-18 21:06 
Sidder lige i rullereksterne på Spiderverse og jeg er LAMSLÅET. Stilen er helt sin egen, historien er gribende fra start til slut, det hele føles som en levende morderne tegneserie skruet op til 11.
Se den i biffen på engelsk. Biograf guf af højeste niveau.
la0sla0sSkrevet 19/12-18 11:26 
Hvor gammel vil i mene man skal være for at se den nye Spidermovie, med en voksen?
Hvad sker der?
millenniummillenniumSkrevet 19/12-18 14:40 
Jeg havde min 9årige datter med inde og se den - og hun synes:

- Vi skal købe den lige så snart vi kan.
- Spider-Gwen er awesome.
- Humoren gik rent ind.

Den er ikke så voldsom. Der er et par dødsfald som får fokus, men filmen holder aldrig fokus på det skræmmende særligt længe, før det atter bliver sjovt og uforpligtende.
The medium is the message.
la0sla0sSkrevet 19/12-18 22:19 
Jeg har en dreng på 6,5 som spiller fortnite, kan lide wrestling (fordi storebror kan) og den slags. Er han for lille? Han synes LEGO Batman var super fed.
Hvad sker der?
nerosnerosSkrevet 19/12-18 22:48, rettet 19/12-18 22:59 
Min søn på 3 år har set He-man med Dolph Lungren! Bum..! ...og han elsker det!
Bashful Neophyte
3of193of19Skrevet 20/12-18 00:57 
Synes scenerne med Prowler nok kunne være ret skræmmende for børn. Der er noget mørkt i musikken og framingen
nerosnerosSkrevet 20/12-18 21:24, rettet 20/12-18 21:35 
Jeg har et mega afslappet forhold til det med film og mine børn det er selvfølgelig klart at de ikke skal se alt og der er mega mange begrænsninger osv, men jeg har faktisk set en del film med min pige som er 6 år nu. For os handler det meget om, at sidde og snakke om hvad det er man ser først og fremmest. Fortælle hende om hvad film er og forklare hende hvordan de laves på den måde kommer man indtil den fiktive del i film som børn kan forstå. Jeg fortalte hende om Star Wars og Darth Vader længe før vi så de første film. Genfortalte scenerne osv :D Hun synes de er spændene også selvom hun ikke forstår hvad de siger, jeg fortæller ved siden af mens vi ser dem. Nu er Stars Wars lidt slut og vi ser Harry Potter.
Bashful Neophyte
la0sla0sSkrevet 20/12-18 21:40 
Helt sikkert. Vi har også set en del ting under aldersmærkningen, og det er så godt at tale om.
Jeg havde bare luret om det var en film man kunne tage i biffen og se sammen.
Hvad sker der?
nerosnerosSkrevet 20/12-18 21:59, rettet 20/12-18 22:01 
Biografen er nok en lidt anden ting end at sidde der hjemme og hyggesnakke ihvertfald :-) Det kan godt være man her for det meste skal rette sig ind efter aldersbegrænsningen ved det sku ikke lige..
Bashful Neophyte
millenniummillenniumSkrevet 21/12-18 08:42 
Læs om Medierådets begrundelser for aldersmærkning, som meget følger barnets udvikling...

Link...
The medium is the message.
EltanEltanSkrevet 21/12-18 10:50 
Der vil jeg også læne mig op om Medierådets begrundelser. I min optik bør man ikke sætte børn under 6 år til at se SW eller Harry Potter uanset om det foregår i hjemmet eller ej, men det er så bare min holdning.
millenniummillenniumSkrevet 21/12-18 11:26, rettet 21/12-18 11:28 
Jeg husker en af deres begrundelser for højere aldergrænser. Der må gerne være en farefuld og anspændt situation, men den skal så også forløses relativt hurtigt fordi børn ofte opfatter historierne i brudstykker. Hvis filmen ikke forløser spændingen umiddelbart hurtigt, så kan det rykke aldersgrænsen op. Børn skal f.eks. ikke tro at en hovedperson er omkommet, og så vente lang tid for at finde ud af, at det ikke er tilfældet. (Noget som især bliver brugt i LOTR).

Enter The Spider-verse har en del farefulde situationer, bl.a. med Prowler, hvor nogle af dem bliver aflivet rimeligt hurtigt, mens andre får lov til at leve i lidt pinefuld lang tid f.eks. SPOILER-TEKST:
da King-pin dræber den "første" Spider-man.

Dem som laver gode film specifikt for det yngre marked (bl.a. de to første Harry Potter film) er som regel gode at holde historiens intensitet indenfor rammerne, men aldrig bryder dem.
The medium is the message.
nerosnerosSkrevet 21/12-18 21:32, rettet 21/12-18 21:33 
Eltan>
Der vil jeg også læne mig op om Medierådets begrundelser. I min optik bør man ikke sætte børn under 6 år til at se SW eller Harry Potter uanset om det foregår i hjemmet eller ej, men det er så bare min holdning.

Ja nu så jeg jo selv ret mange ting jeg ikke måtte som barn også ting jeg absolut ikke vil vise til mine børn i dag. Det er en ret lang diskussion som jeg egentlig ikke gider at tage op :-) Jeg er både enig og uenig med hele snakken. Medieverden i dag er noget ganske andet end den vi voksede op med.
Bashful Neophyte
jaesjaesSkrevet 23/12-18 10:24 
I Kill Giants (Netfilx):

Rigtig fin film, og en god instruktørdebut for danske Anders Walter (ham der vandt en Oscar for bedste kortfilm i 2013).

Jeg vil egentlig anbefale, at man ikke ved mere end beskrivelsen på IMDb: "Barbara Thorson struggles through life by escaping into a fantasy life of magic and monsters." Så det er drama med et strejf fantasy.

Der er et par skønhedsfejl hist og pist, men den er bestemt værd at opleve, med ganske veludførte temaer og et par rørende scener.
jaesjaesSkrevet 01/01-19 12:30 
Black Mirror: Bandersnatch (Netflix):

Serien har fået et selvstændigt afsnit/film i form at det interaktive Bandersnatch.

Det er ikke så tit, man ser interaktive film med stort budget, så det var sjovt at prøve. De har også på flere måder formået at skrue det sammen, så det ikke føles som et gimmick - uden at spoile for meget, kan jeg nævne, at hovedpersonen er spiludvikler i 1984 og har til opgave at lave et Choose Your Own Adventure.

Længden skulle være mellem 40-90 minutter afhængig af valg, og om man "spoler" tilbage til forgående forgrening (jeg synes det giver mening at gøre), men jeg ved ikke hvordan de måler, for reelt "døde" jeg første gang efter 10 min.

Værd at se/"spille", men ikke helt så stærk som de bedste episoder. 6/10.
BeanoBeanoSkrevet 01/01-19 13:29 
Episoden (filmen) har en meget høj nørd-faktor for os gamle Spectrum/C64 ejere - Jeff Minter har en rolle, artwork lavet af Oli Frey og naturligvis parallellen til det virkelige Bandersnatch Spectrum spil der tog livet af Imagine Software i 1984 - ren guf :D

Men isoleret set ikke det bedste Black Mirror afsnit, det overlever på interaktiviteten.
millenniummillenniumSkrevet 01/01-19 14:10, rettet 01/01-19 14:10 
Tomb Raider

God og engagerende tømmermændsaction - faktisk langt bedre end jeg ventede efter første trailer. Havde absolut en god videogame-vibe og har man spillet Tomb Raider (2013) er der gode referencer og scener som oser af spilsekvenser fra kildematerialet, uden at være forceret ind i handlingen.

Jeg håber faktisk de laver flere film.
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 07/01-19 13:56, rettet 07/01-19 13:58 
Fik endelig set Birdman, bedre sent end aldrig.

En af de bedste film jeg har set i lang tid, men godt nok noget lidt andet end jeg havde ventet, på mange områder.
Fantastisk performance fra næsten alle skuespillerne, men i særdeleshed Keaton selv.

Allermest værd at fremhæver synes jeg dog er filmens brug af "long takes", eller rettere, "long take", for hele filmen er sat sammen som ét langt take. Selvfølgelig fake, og i mange tilfælde er det meget åbenlyst dette, når der f.eks. pannes fra én "scene" til en anden, hvor de samme figurer optræder igen, eller effekter fremskynder nat til dag, osv. Der gøres dog meget sjældent (eller slet ikke??) brug af de der super-hurtige panoreringer der meget åbenlyst benyttes til at skjule klip i den slags scener i næsten alle tilfælde af dem.

Men mest bemærkelsesværdigt synes jeg er at filmens long take rent faktisk føles berettiget her, modsat så godt som alle andre eksempler jeg har set på det, hvor det kommer ud af ingenting, og typisk bare virker som formålsløs onani fra instruktørens side - "se hvad vi kan"!
I stedet for at virke demonstrativt, bruges det ofte meget mere diskret, og konstant rigtig kreativt i forhold til hvordan den ene scene overtager fra den anden, og det går virkelig godt i spænd med hele emnet om teaterforestillingen, som er filmens mcguffin-omdrejningspunkt. Det virker ikke præsentiøst, men som et dogme-agtigt værktøj til at fortælle historien som den gerne vil fortælles, hvilket det utroligt unikke soundtrack også underbygger.

Så vidt jeg lige kunne gennemskue er der kun ét sted der klippes i filmen, i et centralt øjeblik nær slutningen, og det er rimelig tydeligt at denne klipning har en betydning, omend hvilken den er, nok er et spørgsmål om personlig tolkning.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
millenniummillenniumSkrevet 07/01-19 14:43, rettet 07/01-19 14:52 
Dels faldt jeg på halen over Edward Nortons performance. Synes har var uovertruffen som det arrogante røvhul der tror hans er Guds gave til scenen. Måske hans bedste rolle overhovedet IMO.

Og så er jeg dels også en sucker for long takes og hvilken effekt det har på filmen. Som du selv er inde på: Filmisk onani eller anvendes det konstruktivt? Introen til La La Land var i hvert fald onani - mega flot eksekveret onani. :D

Der hvor der særligt gavner, er hvis skuespillerne virkelig får lov til at udfolde dramaet, uden der står en instruktør som råber "Cut!". Woody Allen er eksempelvis også super god til at give skuespillerne tid og rum uden klipning.
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 07/01-19 15:00, rettet 07/01-19 15:02 
Ja, RLM's anmeldelse af Birdman fremhæver også hvordan skuespillet i Birdman virker ekstremt on-the-fly og improviseret, det virker virkelig som om skuespillerne får lov til at udfolde sig - men i kraft af filmens natur siger det sig selv at det er meget nøje koreograferet, hvilket kun gør det endnu mere imponerende.

Emma Stone's lange rant overfor Keaton er helt sikkert også en af de mere mindeværdige "scener", især fordi kameraet fastholdes på hendes ansigt hele tiden.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
millenniummillenniumSkrevet 07/01-19 16:28, rettet 07/01-19 16:29 
Min pointe med at slippe skuespillet frit i long takes er bl.a. smukt eksemplificeret i denne scene fra Wall Street. Det er så ikke non-stop longtake men der klippes ekstremt sparsomt (2 gange). Tænker, at for en skuespiller må det være fantastiske og engagerende rammer at arbejde under.

De kan virkelig eje scenen :)

Link...
The medium is the message.
nerosnerosSkrevet 08/01-19 19:26 
Sumez>
Fik endelig set Birdman, bedre sent end aldrig.

En af de bedste film jeg har set i lang tid, men godt nok noget lidt andet end jeg havde ventet, på mange områder.
Fantastisk performance fra næsten alle skuespillerne, men i særdeleshed Keaton selv.

Ja det er en fantastisk film jeg burde gense den igen.
Bashful Neophyte
JmogJmogSkrevet 08/01-19 23:31 
Bumblebee

Hvor ville jeg ønske det her havde været folks første møde med en moderne Transformers film, for billetsalget vil sikkert lide under at folk er udbrændte på franchisen. Det vil dog være meget synd, hvis det afholder folk fra at se Bumblebee, for den gør faktisk alt rigtigt.

Det starter ekstremt godt med en actionscene på Cybertron, som er ren porno for fans af den klassiske tegnefilmsserie. Actionen er god, mere overskuelig end vi er vant til og robotdesignsene er en fryd for øjet med en stil der perfekt rammer tegnefilmsseriens.

Resten af filmen er en rigtig underholdende blanding af E.T. og til tider (men ikke for ofte) fed action. Den kvindelige hovedrolle spiller fremragende og formår at levere en bitter teenager der er mere end udholdelig, hvilket dælme er godt klaret. Filmens fokus er hendes forhold til Bumblebee og de sælger det virkelig godt.

Er der overload af popsmart, plat humor? Ikke spor.

Er filmen smurt ind i et Gritty Realism-filter? Ikke spor.

Er plottet blot en undskyldning for at vise hårdtpumpede actionsekvenser? Ikke spor.

Er det en sød historie med solidt skuespil, karakterer man sympatiserer med og til tider perfekt lir for oldschool Transformers fans? Helt klart.

Absolut en biftur værd.
slk486slk486Skrevet 09/01-19 08:58, rettet 09/01-19 08:58 
for billetsalget vil sikkert lide under at folk er udbrændte på franchisen

Ja, det er mig. Jeg brændte ud efter den første røvkedelige film med Mark Wahlberg.
Men efter ovenstående skal jeg da helt sikkert se Bumblebee! Hvor fedt - tak Jmog :)
j/k
QQSkrevet 09/01-19 09:06, rettet 09/01-19 09:06 
Solo: A Star Wars Story

Var ganske positivt overrasket, men havde også lave forventninger.
Underholdte fint, holdt et ok tempo og var ikke nær så plaget af dårligt skuespil, som den ellers får kritik for.
Den kommer næppe til at blive husket for noget særligt, men ved nærmere eftertanke, udmærker den sig faktisk ved IKKE at have kæmpestore plothuller som det ellers har været tilfældet med resten af den nye generation Star Wars.
Alligevel utroligt at den hænger så fint sammen, når man tænker på, hvordan den er blevet til.
Til gengæld synes jeg ikke, at det er alle forklaringer af Han og de andre originale karakterers baggrund, der er lige vellykket. Når man begiver sig ud i at forklare en vellidt og velkendt karakters ophav, så bør det altså gøres elegant, hvis ikke man vil underminere karakterens baggrund og mystik fuldstændigt.

Og så er den, som nævnt i en anden tråd, alt alt for mørk. Skulle koncentrere mig unødigt meget for at følge med i mange scener. Så den på Viaplay, i et totalt mørkelagt rum, på mit nye LG OLED (mere om det senere).
It's time to kick ass and chew bubblegum. But I'm all outta gum!Spiller nu: Legend Of Zelda, The: B...
millenniummillenniumSkrevet 09/01-19 09:56 
Jeg håber lidt Bumblebee bliver løftet af uventede gode reviews og gode anbefalinger - måske nærmere en slow burner med lang levetid.

Jeg er i hvert fald motiveret til et biografbesøg.
The medium is the message.
JmogJmogSkrevet 10/01-19 03:15 
Aquaman

Ok/middelmådig. Den prøver at finde en bslance i tone must mellem Marvel (sjov og ballade) og dyster alvor (DC) og det lykkes nogenlunde. Jeg tror det ville have været bedre hvis den var gået hele vejen i en af retningerne.

Ganske flotte effekter - heldigvis, for det er nok den CGI-tungeste superheltefilm af dem alle. Filmen er dog en anelse langtrukken og jeg kedede mig lidt under den sidste store slagscene.

Men hey, man får Dolph Lundgren som havkonge, hvilket jo altid hiver op. Og så var jeg positivt overrasket over at filmens primære skurk faktisk slet ikke er ond.

Alt i alt underholdende men bestemt ikke en must-see.
SumezSumezSkrevet 27/01-19 12:28, rettet 27/01-19 12:28 
Bird Box

Jeg er virkelig splittet af den her film, for jeg nød den fuldt ud, men jeg kan slet ikke komme mig over hvor amatøragtigt den er lavet.

Skuespillet er middelmådigt når det er bedst, men bliver overtrumfet af især Sandra Bullock og John Malkovich der gør meget klart i hver eneste scene at de er fuldstændig ligeglade, ikke gider være der, og bare gerne vil videre. Havde svært ved at holde masken i filmens allerførste scene, der var et perfekt eksempel på dette.
I det hele taget får man en fornemmelse af en sjælløs produktion hvor ingen involverede har følt sig investeret. Exposition leveres konstant på en fuldstændig unaturlig og ligegyldig (men igen ufrivilligt komisk) måde i næsten hver eneste scene, og figurernes roller, motivationer og udvikling giver slet ingen narrativ mening. De "er der bare".
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
jaesjaesSkrevet 27/01-19 14:24 
Har ikke set den, men generelt er Neflix' egne film meget på det jævne, hvilket er synd og i kontrast til deres serier.

De har jo masser af penge, så det er tydeligt, at de i de her år prioriterer kvantitet over kvalitet, for hurtigst muligt at kunne have et så stort og bredt filmudvalg som muligt.
slk486slk486Skrevet 28/01-19 09:25, rettet 28/01-19 13:44 
Jeg tror det er fordi man kan mærke den underliggende instruktion af bird box er solid - det var ihvertfald min oplevelse. Hele konceptet i sig selv er jo også meget tyndt.
j/k
SumezSumezSkrevet 28/01-19 14:19 
Ja, rent cinematografisk er scenerne faktisk flot skruet sammen, og tror også det var det der virkede mest positivt på mig.
Instruktionen af skuespillerne er til gengæld helt til rotterne. :) Alle virker fuldstændig kunstige og stive i det.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
slk486slk486Skrevet 28/01-19 18:51 
Til gengæld var jeg ikke så irriteret over instruktion af børnene, som jeg generelt synes er helt til rotterne :D
j/k
nerosnerosSkrevet 28/01-19 23:46 
Hvis i synes Bird Box var ringe så topper den nyeste film med Mads Mikkelsen suverænt. Aldrig har jeg set noget så piv ringe og amatør agtigt makværk af en film.. Wow!
Bashful Neophyte
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 29/01-19 00:49 
Jeg synes Bird Box er okay :) Det er jo egentlig bare A Quiet Place, hvor man bare ikke må kigge i stedet for at larme.

På trods af de åbenlyse plothuller kan jeg dog bedre lide A Quiet Place :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
slk486slk486Skrevet 29/01-19 07:46 
Jeg synes også Bird Box kunne et eller andet - havde ellers set frem til Polar, men det gør jeg så ikke længere :(
j/k
millenniummillenniumSkrevet 29/01-19 08:46 
Må lige høre lidt respons på Polar når nogen har set den - måske er den så cheesy og b-films latterlig at samtlige anmeldere har misforstået den. Eller også er det lort med stort L. Instruktør Jonas Åkerlund er jo ikke ligefrem en amatør.
The medium is the message.
nerosnerosSkrevet 29/01-19 11:10 
Den film jeg snakker om med Mads Mikkelsen, er den som køre nu på Netflix kan ikke huske filmens navn, men det er også ligegyldigt.
Bashful Neophyte
HankyHankySkrevet 29/01-19 12:43 
Ja, det er også den de andre snakker om - 'Polar' :D
Spiller nu: Astro Bot: Rescue Missi..., Travis Strikes Again: N..., Wonder Boy: The Dragon'...
nerosnerosSkrevet 29/01-19 15:15, rettet 29/01-19 22:24 
Haha ok :D

Kæft den er ringe mand! Det er næsten helt pinligt. Dårlig klipning, smart i en fart film der styrter til jorden i ekstrem dårlig intetsigende og latterlige karaktere. Filmen bliver næsten en parodi på sig selv. Grimt tysk reklame farvelade farver. Plat som ind i helvede.

Tak for kaffe..!

Undskyld.
Bashful Neophyte
millenniummillenniumSkrevet 01/02-19 08:43 
Troldspejlet var ellers ret begejstrede for Polar, fordi den er så karikeret, over-the-top og so-bad-its-good.

Jeg må hellere få den set i weekenden.
The medium is the message.
BeanoBeanoSkrevet 01/02-19 09:40 
Stegelmann var også begejstret for TLJ, sååå......... :D
millenniummillenniumSkrevet 01/02-19 10:01 
Jo og Chappie, som jeg synes var den værste omgang robot-bras.

Men herregud, det koster jo ikke noget ekstra lige at give Polar et kig.
The medium is the message.
BeanoBeanoSkrevet 01/02-19 10:51, rettet 01/02-19 10:51 
Chappie er også et mesterværk i forhold til TLJ ;D

Polar vil jeg da også lige checke ud :)
3of193of19Skrevet 01/02-19 23:27 
Beano>
Stegelmann var også begejstret for TLJ, sååå......... :D

Stegelmann for statsminister?
TLJ kommer til at stå som en af de bedste film k serien når folk er faldet til ro. Empire blev også sablet ned af mange da den kom.
millenniummillenniumSkrevet 01/02-19 23:34, rettet 01/02-19 23:36 
Har set gamle gyserfilm på DVD sammen med teenage-sønnen i aften....

Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors
Har ikke helt ældet med ynde. Marionetdukke-scenen var stadig ret effektiv og tilpas klam, men det meste af den øvrige filmoplevelse strålede af lav budget, amatør-skuespil og en fantasiløs lyssætning. Den kunne ikke imponere yngre generationer. Jeg havde dog helt glemt at den rummede både Laurance Fishburne og Patricia Arquette.

Poltergeist
Wooow, som god vin der modner - den film er muligvis blevet endnu bedre med tiden. Kan sikkert ikke vinde på jumpscares, men historien er hamrende engagerende og filmkvaliteten er et uendeligt stort kvantespring i forhold til dagens forrige gyser. Eminent lyssætning, lydeffekterne oser af kvalitet og den krøllede trappe i huset er ikonisk. Se den eller se den igen.
The medium is the message.
5'229 emne(r).

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig