X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Den store Apple-tråd


Svar
MajorPMajorPSkrevet 01/11-05 12:37 
Nu bestilte jeg min iMac G5 i går, og fik lige idéen til at Mac-brugere herinde kunne anbefale programmer og lignende i denne tråd.

Det var det eneste, så skyd løs... :-)
Spiller nu: Project Gotham Racing 3, Madden NFL 06, Elder Scrolls IV, The: ...
2'083 emne(r).

Svar
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 21/07-20 23:39, rettet 21/07-20 23:39 
Jeg oplevede to gange at blive ringet op, hvor de sagde at de ville køre med det samme for at afhente og hvor der så ikke skete en skid og de bare hoppede fra uden at give besked. Det er utroligt som folk opfører sig :/
Spiller nu: Phantasy Star IV
JmogJmogSkrevet 22/07-20 02:53 
De overfører aldrig noget. Det er udelukkende for at høste bankkonto-numre og mailadresser. Sikkert til brug for identitetstyveri og lignende.
PlaykidPlaykidSkrevet 22/07-20 09:00 
Jeg har luge sat en iPad til salg og er allerede begyndt at få underlige sms’er der bede mig om at skrive til en mail, det lugter langt væk :-)
Spiller nu: Halo 3
silverstarsilverstarSkrevet 22/07-20 12:02 
Jeg tænker at de ville have prøvet at sende dig et screenshot af, at de har overført pengene og så vil have dig til at sende telefonen kun på baggrund af dette. Pengene kommer selvfølgelig aldrig ind på din bankkonto. Har prøvet nogenlunde det samme, hvor de sendte screenshot af at pengene var overført før de overhovedet havde fået de informationer, der skulle til for at lave en overførsel :-)
"Listen to them. Children of the night. What music they make."
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 17/09-20 14:16 
Hvis man af gud ved hvilken grund har behov for at køre Windows på sin Mac, så er vmware Fusion Player 12 gjort gratis for privatpersoner:

https://www.vmware.com/products/fusion.html

Performance burde være langt bedre end Virtualbox, men en smule dårligere end Parallels tradtionelt. Parallels er prissat helt vanvittigt og har nogle åndssvage restriktioner for brug på flere computere.
Spiller nu: Phantasy Star IV
EltanEltanSkrevet 17/09-20 15:06 
kan man ikke blot køre bootcamp?
GreaseballGreaseballSkrevet 20/07-21 19:19 
Nogen itunes brugere på Windows pc, der ved om en backup af en iPhone kan gemmes på et andet sted end hvad itunes siger den skal?
Problemet ligger i at itunes bliver ved med at blive installeret, fra Windows store (Windows10 pc) og den lægger sig på C drevet som ikke har så meget plads. Der er et andre drev som har meget mere lager. Hvis man kunne fortælle endten itunes til at køre fra det drev eller at ligge iphone backup der.
JmogJmogSkrevet 20/07-21 19:44 
Det kan man godt ser det ud til:
https://reincubate.com/support/how-to/change-itunes-backup-location/
GreaseballGreaseballSkrevet 20/07-21 20:25 
Super. Mange tak Jmog
DunwichDunwichSkrevet 17/09-21 16:11 
Har I set kamerabumpet på iPhone 13? Det er jo helt vildt, at det bare bliver større og større, og telefonen mere og mere topheavy. Jeg bruger primært min 12 Mini og har en 12 Pro i skuffen. Ser mest iPhone 13, som en S model i alt, udover navnet.

Er der nogen som skal have en?
EltanEltanSkrevet 17/09-21 17:25 
Jeg skifter hvert år, hvor den udtjente model går videre til næste led i familien..
NaieraNaieraSkrevet 17/09-21 20:00, rettet 17/09-21 20:01 
Jeg skiftede fra en Xs'er til en 12'er i sidste uge :p Væsentligt lavere månedlig afbetaling til 3 (nu hvor jeg har Tidal permanent, behøver jeg ikke så meget plads), så det fungerer glimrende for mig. Det eneste der ville være fint fra den nye, er den mindre kamerapukkel på forsiden.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Xenoblade Chronicles 3
WehnerWehnerSkrevet 18/09-21 00:20 
Jeg havde håbet på (men ikke forventet) en ny iPad Air. Min gamle iPad er ved at være helt udtjent.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
NaieraNaieraSkrevet 18/09-21 03:17 
Apropos iPads, så er det i øvrigt helt vildt så dyr den nye Mini er.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Xenoblade Chronicles 3
FancyPantsFancyPantsSkrevet 18/09-21 04:25 
Wehner>
Jeg havde håbet på (men ikke forventet) en ny iPad Air. Min gamle iPad er ved at være helt udtjent.

iPad Air 4 er knap et år gammel, så der kommer nok en Air 5 til næste år... Men jeg kan i hvert fald kun give Air 4 mine varmeste anbefalinger. :D
PEW PEW PEWSpiller nu: StarCraft II: Legacy Of..., Monster Hunter: World, Warframe
millenniummillenniumSkrevet 28/04 09:11 
Nogen der kender en genvej i Safari, som gør at browser-vinduet tilpasser sig hele skærmen (uden at blive full screen). Hvis man dobbelt-klikker i browser-vinduets top, så tilpasser det sig kun i højden men ikke i bredden.
The medium is the message.
DunwichDunwichSkrevet 28/04 09:40 
På min Macbook var det i under Generelt i Systemindstillinger, og så fjern kryds i Luk vinduer når en app sluttes.Så får jeg fuldskærm, men uden det bliver full screen.
FizbanFizbanSkrevet 28/04 11:02 
Kik på Rectangle, det er opensource og fantastisk til window management.
Spiller nu: Rocket League, World Of Warcraft
DunwichDunwichSkrevet 10/05 10:01 
Jeg havde kortvarigt en 13 Pro, fordi jeg bl.a blev fascineret af makro fotografering og 120 hz skærm opdatering. Efter to måneder blev det åbenbart hverdag igen, og makro fotografering var ikke så spændende længere, og jeg blev træt af telefonens størrelse og vægt, samt størrelsen på kameraerne. Jeg bemærkede også, at hvis man i indstillinger, sætter framerate ned til 60 hz opdatering, så er det vist egentligt ikke 60 hz man får - som egentligt har været standard på alle iPhones indtil videre - men noget der ligner noget der kører under 60 hz. Har andre bemærket dette?

På min 12 Mini, som jeg bruger nu, virker framerate mere smooth, end den jeg fik på 13 Pro'en, hvis jeg slog 120 hz fra. Sært.

Men jeg håber Apple går tilbage til mindre kameraer med iPhone 14; Rygtet vil vide, at de designer den således, at kameraene ikke stikker ud længere, grundet bl.a en tyndere skærm, og dermed tyndere telefon, og det vil være fint med mig. Orker ikke deres store telefoner længere.
enfenenfenSkrevet 10/05 10:53, rettet 10/05 10:54 
Hvorfor skulle man ønske at slå 120 Hz fra?
Det er så snedigt lavet, at refresh raten justeres løbende - ud fra hvad behovet er - så man sparer batteri. Men selvfølgelig vil batterilevetiden være lidt længer, hvis man slår 120 Hz helt fra. Dog ikke et trade-off, jeg ville lave.

Angående iPhone 14 Pro, så er det mere eller mindre bekræftet, at telefonen fortsat vil have en bump. Dog bliver notchen mindre. Størrelsen vil være uændret.
What is the Matrix?
JmogJmogSkrevet 10/05 14:23, rettet 10/05 14:25 
Der er dog visse fordele ved et stort kamera. Det gør for eksempel at det her cover ser GENIALT ud :-D

Den store Apple-tråd
DunwichDunwichSkrevet 10/05 20:53, rettet 10/05 21:11 
enfen>
Hvorfor skulle man ønske at slå 120 Hz fra?
Det er så snedigt lavet, at refresh raten justeres løbende - ud fra hvad behovet er - så man sparer batteri. Men selvfølgelig vil batterilevetiden være lidt længer, hvis man slår 120 Hz helt fra. Dog ikke et trade-off, jeg ville lave.

Angående iPhone 14 Pro, så er det mere eller mindre bekræftet, at telefonen fortsat vil have en bump. Dog bliver notchen mindre. Størrelsen vil være uændret.

Jeg vil ikke lade 120 hz være slået fra; Jeg undrede mig over, at da jeg sad og tjekkede "begræns hastighed" slået til, at telefonens FPS virkede lavere, og lidt mere choppy, end de sædvanligvis super smooth 60 fps, der har været på alle Apple's iPhone's - i hvert fald på alle mine, siden min 4'er fra ca 2011. Der står endda under indstillinger, så vidt jeg husker, at med "begræns hastighed", så går man fra 120 til 60 hz billedopdatering. Undrer mig bare, at det virker som under 60 hz, når den mulighed er slået til.

iPhone 14 får selvfølgelig stadig et bump, men eftersigende bliver det et pill size bump, og det er i hvert fald noget mindre end det 13 Pro feks har, og hurra for det, hvis det bliver en realitet.

De skulle aldrig have gjort det større end på iPhone 11 og 12; Der havde de fundet the sweetspot, IMO.
DunwichDunwichSkrevet 10/05 20:56 
Jmog>
Der er dog visse fordele ved et stort kamera. Det gør for eksempel at det her cover ser GENIALT ud :-D

Den store Apple-tråd

Intet mindre end genialt! Og det er endda til en iPhone 11, så vidt jeg kan se på kildeteksten til billedet :)
DunwichDunwichSkrevet 10/08 10:05, rettet 10/08 10:05 
Er der en generel konsensus om, at Air Pods Pro er lidt noget skrammel?

Mine skal for anden gang ombyttes via Apple's ombytningsprogram, som de har lavet, specifikt til Air Pods Pro. Sidste år, fik jeg de defekte ombyttet til spritnye, og over de sidste dages tid, er de så blevet forværret / forringet igen - skratten og brummen, samt bass lyder forvrænget i den venstre Air Pod.

Sjovt nok, så er det altid "kun" den venstre Pod som går i stykker, men Apple bytter heldigvis bare hele sættet.

Men det er da stadig noget bøvl; Til sammenligning, så fungerer mine vist tre år gamle almindelige Air Pods stadig upåklageligt, og lyder som de gjorde, da jeg købte dem - dem har der aldrig været problemer med.

Har andre oplevet problemer med Air Pods Pro?

Godt, at der snart kommer en opdatering af dem; Måske de nye har elimineret alle børnesygdomme.
la0sla0sSkrevet 10/08 10:21 
Jeg har også fået mine byttet to-tre gange. Det er vildt frustrerende. Jeg oplever primært, at det er med støjreduktion. Vildt irriterende, fordi jeg synes de er enormt gode at bruge. Dog må jeg sige, at Apples service har været upåklagelig.
Hvad sker der?
DunwichDunwichSkrevet 10/08 10:37 
Enig, støjreduktionen begynder også at halte lidt, når de er begyndt at fejle. Og det er nemlig utrolig frustrerende, for de er dejlige at bruge, og lyden er fænomenal i dem, simpelthen.

Ombytningsprogrammet, kører i tre år efter original købsdato, så jeg håber da at jeg kan have nogle som virker, inden de tre år er gået, og så må jeg jo bare købe nogle andre.

Vildt nok, at du har fået dine byttet måske allerede tre gange nu. Får du også bare byttet hele sættet, eller den / de Pod's som har været problemet?

Og ja, Apple's service omkring dette, må jeg også sige, har været upåklagelig. Sidste gang, der havde jeg et nyt sæt, jeg kunne hente i butikken, efter fire dage.
la0sla0sSkrevet 10/08 10:52 
Jeg har fået byttet den enhed det var galt med. Mener de tre gange har været fordelt på 2 gange højre side, 1 gang venstre side.
Hvad sker der?
JmogJmogSkrevet 10/08 12:58 
Heldigvis ingen problemer med mine, men det er heller ikke hver dag jeg bruger dem.
NaieraNaieraSkrevet 10/08 13:09, rettet 10/08 13:09 
Jeg anede ikke at der var sådanne problemer, og et service-program dedikeret til dem, men nu fik jeg da lige registreret serienummeret på dem jeg købte i april.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Xenoblade Chronicles 3
la0sla0sSkrevet 10/08 13:24 
Tror ikke der er et særligt program? Jeg er bare gået i Humac med dem.
Hvad sker der?
NaieraNaieraSkrevet 10/08 14:18 
Et eller andet har de i hvert fald.

Lank
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Xenoblade Chronicles 3
DunwichDunwichSkrevet 10/08 14:25 
Jeps, de har lavet et decideret service program, kun til Airpods Pro modellen.

https://support.apple.com/da-dk/airpods-pro-service-program-sound-issues

Men jeg tænker Apple er så large, at man ikke behøver booke tid i support app'en - som jeg dog har gjort de to gange - men bare kan gå i en autoriseret butik med dem.

Fik afleveret mine tidligere på dagen, så nu er det bare at vente, og i mellemtiden nyde de gamle Airpods.
DunwichDunwichSkrevet 12/08 20:21 
Efter kun to dage denne gang, kunne jeg hente et sæt nye Airpods Pro, og de opfører sig fuldstændigt som de skal. Jeg troede først at der var sat Large øre dutter på fra fabrikken, da de virkede lidt store i øret, men det var simpelthen fordi de var nye og ubrugte - jeg bruger Medium silicone øredutter for bedste komfort her, og det var Medium som godt nok var sat på. Samt man får et Small og Large sæt med i æskerne også.
2'083 emne(r).

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig