X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Xbox 360 indtryk


Svar
dRxLdRxLSkrevet 22/10-05 14:55, rettet 22/10-05 15:08 
Her er mine umiddelbare indtryk, spørg hvis der er noget.

- Hardwaren:

Maskinen:
Hvis man kigger på et billede som det her:
Se hele indlægget
SIMDSpiller nu: Pokémon Ultra Moon, Pokémon Omega Ruby, Pokémon HeartGold
138 emne(r).
1 2 3 > »

Svar
dRxLdRxLSkrevet 22/10-05 14:55, rettet 22/10-05 15:08 
Her er mine umiddelbare indtryk, spørg hvis der er noget.

- Hardwaren:

Maskinen:
Hvis man kigger på et billede som det her:
http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/612/612999/pre-e3-2005-xbox-360-the-design-20050512093009102.jpg

Får man nærmest indtrykket af at maskinen er lavet i mat-hvid aluminium. Det er snarere en hvid-beige plastik. Så selvom designet er et kvantespring i forhold til forgængeren, så er den ikke så selvskreven til at stå fremme i et ”voksent” hjem, som jeg havde regnet med ud fra de frigivne billeder.

Umiddelbart virkede maskinen ikke til at larme, men jeg vil formode at den summer lidt når man har den i et mere stille rum end JD’s lejlighed. Den virker til at sende lidt mere varme ud end min 1.0 xbox, men det er vel hvad man kunne forvente.


Kontrolleren:
Den eneste bemærkelsesværdige ændring for mig var at der er kommet et par nye digitale skulderknapper ovenover de analaoge. Til gengæld er ”sort” og ”hvid” knapperne udgået. En forbedring synes jeg. Også meget rart at man kan tænde og slukke maskinen direkte på controlleren og at kontrolleren viser hvilken ”player” man er.


- Dashboardet:
Kæmpe forbedring i forhold til de kiksede 3D overgange i xbox1 menuerne. Det er nu så vidt jeg kunne se ren 2D.
Der er superhurtig navigation mellem de forskellige overordnede menukategorier ved at bladre med de førnævnte digitale skulderknapper.

Noget interessant er medieintegrationen. Man kan tilslutte sit USB kamera og vise billeder der ligger på det (men ikke lægge dem på boxens harddisk). Man kan også streame film og musik fra sin windows XP pc (uden at der blev gået i detaljer omkring hvilke formater der vil blive understøttet). Der blev også spillet musik direkte fra en iPod der var sluttet til via USB. En sjov detalje var at iPod’en var formateret med Mac filsystemet.

Spillene:

PDZ og PGR3
Jeg synes ikke man skal gå i detaljer med spil der tydeligvis ikke er færdigudviklede (den kode vi så var mindst 2 måneder gammel).

DoA4:
Hvis man ikke har noget pænt at sige, så skal man holde sin mund så jeg vil sige meget lidt. Jeg har aldrig rigtig brudt mig om serien. Mangelen på udvikling fra tidligere versioner, grafisk og gameplay, vil nok være tydelig for enhver.

Geometry Wars 2:
Det var som at spille en visualization. Spillet er så vidt jeg kunne se en meget simpel tron-klon, men når der bliver skruet op for gameplay-intensiteten og derved også det visuelle feedback fra eksplosioner mm, så fungerer det rigtig godt, og man sidder og bliver en lille smule endorfin høj.
Jeg kender ikke forgængeren, men tror nok at den visuelle side har fået en ordentligt opgradering. Det ser i hvert fald rigtig fedt ud.

Hvis I skulle få lyst til at se spillet, så prøv denne torrent som jeg seeder med på resten af dagen:
http://media.xboxyde.com/torrent/x05_geometry_2_part.avi.torrent


Kameo:
Jeg har gemt det bedste til sidst. Det her spil virkede til at være færdigt, så det vil jeg tillade mig at gå lidt i detaljer med.

På den gamle xbox lagde man altid ekstra mærke til når den en gang imellem var blevet råd til at lave noget ekstra som bump-mapping eller andre multi-pass effekter. I Kameo er de der bare, og over det hele så de som den naturligste ting i verden blot bliver del af helhedsindtrykket.
Der var f.eks. metaloverflader der havde ”bumpy” rustflager på sig, og der hvor rusten ikke var kunne man så se himlen genspejlet. Faktisk vil jeg vove et halvt øje og sige at bump-mappingen var displacement maps som giver en meget bedre dybdevirkning. F.eks. stenene i borgen så i hvert fald ud til at have meget større dybde end jeg ellers har set det opnået med almindelige bump-maps.

Displacement maps er jo også nyt som 360’eren bringer i spil med sin Shader Model 3.0 grafikchip. Jeg tror at 360’eren vil blive den første mulighed for rigtig at opleve disse SM3.0 effekter i spil, da pc-verdenens hardware jo som bekendt er alt for fragmenteret til at udviklere kan satse på noget så specifikt endnu.

En anden effekt jeg lagde mærke til var ”Geometry Instancing” i den her scene:

http://rareware.com/games/upcoming/kameo/shots/kameo_08hi.jpg

Hvor den samme figur indsættes rigtig, rigtig mange gange (vil gætte på at vi så over 1000 fjender på én gang). ”Geometry Instancing” er også en af de nye SM3.0 effekter, men problemet med den i det her tilfælde var at det virkede som om man havde sat den samme figur ind ca. 1000 gange. Det bliver spændende at se om de med tiden finder ud af at lave ”Geometry Instancing” med figurer der tillægges individuelle præg.
En anden ting ved denne scene er at den tydeligvis er noget ekstra der er blevet lagt oveni da man fik teknisk mulighed for det, da resten af spillet foregår i små ”hubs” hvor man tæver et begrænset antal fjender for at kunne bevæge sig videre til næste hub, osv. osv. add infinitum.

For lige at runde det grafisk tekniske af så var sådan nogle ting som skygger og lys bare på plads, og optrådte derfor diskret i baggrunden (og ikke porno-agtigt som i f.eks. Splinter Cell). Så vidt jeg opfattede kører der en ret hurtig dag/nat cyclus i spillet, som diskret ses i en konstant ændring i lys-stemningen og skyggernes retning og længde. Alle figurer var rigtig lækre, og det var tydeligt at de også havde mange tekstur-detaljer, som f.eks. displacement mapping til detaljer men ogås noget så simpelt som lip-gloss og lys-genskin i deres øjne.
Hvilket bringer mig til mit næste ”bekymringspunkt”. De fjernsyn vi blev sluppet løs på var store 720p plasma-displays, hvilket de færreste nok har derhjemme endnu, og det var mit indtryk at man for rigtig at kunne få glæde af alle disse små fine grafiske detaljer vil få brug for noget lignende. For mit vedkommende løses problemet ved at købe en af de officielle VGA-bokse som så ryger på min 17” TFT, men de fleste ville jo nok foretrække en noget større og mere sofa-nær billedflade. Her må man så vælge enten at hoste op, eller acceptere at man ikke får det fulde udbytte af sin fine 360’er.
Mht. gameplayet så kunne man måske klandre spillet for at være alt lineert, med disse hubs med puzzle indhold som man bevæger sig sekventielt imellem, men for mig er det et hit, da det trækker i old-school platformer retning. Simpelt gameplay som jeg ville elske at spille på den gode gammeldags ”pass the controller” måde med min kæreste. Det eneste ankepunkt ville nok være, som 3of19, også nævner i sin gennemgang, at kontrollen ikke føltes helt perfekt. Jeg tror det jeg savnede var mere præcision.
Derudover vil også lige nævne at Kameos verden ikke umiddelbart føltes vedkommende, men snarere generisk og cliché. Meget modsat ringverdenen i Halo, som jeg syntes var et spændende sted at udforske i sig selv.
SIMDSpiller nu: Pokémon Ultra Moon, Pokémon Omega Ruby, Pokémon HeartGold
3of193of19Skrevet 22/10-05 15:11, rettet 22/10-05 15:12 
Jeg skrev også en lille smøre om eventet på engelsk på http://alwaysgame.com/bboard/q-and-a-fetch-msg.tcl?msg_id=000J3a&topic_id=SEGA%20Forum&topic=

btw Daniel, du kan ikke linke direkte til torrents fra Xboxyde, du er nødt til at linke til artiklen.
BeanoBeanoSkrevet 22/10-05 15:12, rettet 22/10-05 15:14 
dRxL>
Får man nærmest indtrykket af at maskinen er lavet i mat-hvid aluminium. Det er snarere en hvid-beige plastik.

Syntes helt fra da første billeder blev leaket, at den tydeligt var i lys-baige/hvid plastik ;)


dRxL>
Umiddelbart virkede maskinen ikke til at larme, men jeg Man kan også streame film og musik fra sin windows XP pc (uden at der blev gået i detaljer omkring hvilke formater der vil blive understøttet).

Helt sikker på dette?

Mener at det kræver Windows XP Media Center Edition for at streame film og tv optagelser; og selvfølgeligt remote styre Media Center PC'en til at optage fra TV.
dRxLdRxLSkrevet 22/10-05 15:17 
Beano>
Helt sikker på dette?

Mener at det kræver Windows XP Media Center Edition for at streame film og tv optagelser; og selvfølgeligt remote styre Media Center PC'en til at optage fra TV.
Ja, manden fra Microsoft sagde meget tydeligt, og flere gange, at det krævede en windows XP eller nyere, og han havde styr på sine sager.
SIMDSpiller nu: Pokémon Ultra Moon, Pokémon Omega Ruby, Pokémon HeartGold
BeanoBeanoSkrevet 22/10-05 15:24, rettet 22/10-05 15:24 
Ok, for jeg så bare et video interview med udviklerne af funktionaliteten og de mente noget andet.

Men MS DK ved nok mere ;)
dRxLdRxLSkrevet 22/10-05 15:25 
Det er jo bare software. Det kan jo være at den bagvedliggende politiske beslutning har ændret sig.
SIMDSpiller nu: Pokémon Ultra Moon, Pokémon Omega Ruby, Pokémon HeartGold
BeanoBeanoSkrevet 22/10-05 15:32, rettet 22/10-05 15:36 
Enig. MS vil sikkert også gerne have at folk opgraderer til XP Media Center Edition.

Virker jo allerede perfekt i XBMC i dag ;)

EDIT: Det skal også lige siges at jeg har minus respekt for MS' danske medarbejdere. Efter mine erfaringer er de ikke særligt oplyste eller kompetente. Diplomatisk sagt :)
NovotexNovotexSkrevet 22/10-05 15:43 
dRxL>
Beano>
Helt sikker på dette?

Mener at det kræver Windows XP Media Center Edition for at streame film og tv optagelser; og selvfølgeligt remote styre Media Center PC'en til at optage fra TV.
Ja, manden fra Microsoft sagde meget tydeligt, og flere gange, at det krævede en windows XP eller nyere, og han havde styr på sine sager.

Det er muligt han selv mener at have styr på det, men fakta er at Win XP kun understøtter streaming af billeder og musik. Streaming af video kræver man har en Media Center PC eller Windows Vista.

demo that shows how the Xbox 360 works with Media Center
jaesjaesSkrevet 22/10-05 15:54, rettet 22/10-05 16:03 
Det virker uden en Media Center-pc, man skal dog installere et program på pc'en, der kan dele filerne (freeware). Det er bl.a. også nævnt på et amerikansk site (som jeg poster link til, hvis jeg finder det igen), og er derfor ikke kun sagt af en dansk MS-medarbejder :)

Iøvrigt fik vi at vide, da vi var der i går eftermiddag, at man kan tilslutte alle typer MP3-afspillere - X360 genkender således formatet og ikke selve afspilleren. Det er jo en god ting.

EDIT: Link fundet og tilføjet.

Windows Media Connect 2.0 gør tricket.
ValkyrieValkyrieSkrevet 22/10-05 16:30 
Var der slet ikke flere spil at prøve? Det undre mig bare, hvis de planlægger at have 10-15 stykker klar til den 2 december:)
Fik I set på noget XBox Live arcade eller talt med dem om det? Jeg hørte en fugl synge om at de nye udgaver af Mutant Storm(og det kommende Mutant stom reloaded), Joust og Gauntlet alle ville have multiplayer på en xbox eller over Live?

Ang. Medie center, Tror i så ikke at MS vil proppe det ind i Vista? Apple tæsker dem helt vildt nu i Itunes vs MSN music etc, så de skal nok tage sig sammen hvis de vil have kontrol over "online entertainment kampen" eller hvad man vil kalde det:)
Well crucify the insincere tonight...
Born2PlayBorn2PlaySkrevet 22/10-05 17:53 
Følte I at det var en ny generation - eller var det mere som en lille opgradering ala PC hardware?
Swine flu for me and you!Spiller nu: Batman: Arkham Asylum
3of193of19Skrevet 22/10-05 18:11 
Maskinerne var ikke på Live, så der var ikke noget med Xbox Live arcade. Der var ikke noget netværk overhovedet i lejligheden til Xbox, hvilket var lidt trist, da PGR3 så ud til at understøtte det.
NovotexNovotexSkrevet 22/10-05 18:13 
Valkyrie>
Ang. Medie center, Tror i så ikke at MS vil proppe det ind i Vista? Apple tæsker dem helt vildt nu i Itunes vs MSN music etc, så de skal nok tage sig sammen hvis de vil have kontrol over "online entertainment kampen" eller hvad man vil kalde det:)

tjek mit link lidt længere oppe og du har svaret ;-)
GrillBillerDKGrillBillerDKSkrevet 22/10-05 18:21 
Jeg vil også dele mine oplevelser.. :

Det var en mørk og regnfuld aften da jeg satte mig ind i bilen for at køre til København.
For selve Joanna Dark fra Perfect Dark havde inviteret et par af vennerne til Pizza, cola og fremvisning af den nye konsol i hendes nye lejlighed.

Driv regnvåd måtte jeg træske fra parkeringspladsen nær Palads, til hendes lejlighed for at finde ud af at hun akkurat var blevet sendt på en hemmelig mission et ukendt sted.
Men hun havde været rar nok til at finde en afløser fra Microsoft til at stå for underholdningen i hendes lejlighed imens hun var væk.
I hendes fine lejlighed med udsigt ud over København blev jeg mødt af Christian Rasmusen (Bemærk kun med et ”s”) Fra Microsoft som bød pænt velkommen på vegne af Joanna Dark.
Jeg var lidt sent på den så der var allerede godt gang i arrangemanget da jeg kom.
Lige midt i hendes stue hang der et kæmpe Samsung 42” HDTV LCD med dertil hørende Surround sound anlæg og minsandten ikke også en Xbox360 på gulvet.
Hov jeg glemmer næsten at fortælle hvem der ellers var til stede.
Ud over 10 meget nysgerrige personer fra Gaming industrien i Danmark var der 2 søde ”Booth Babes” (Nørde slang for det modsatte køn af hankøn, som er blevet betalt for at være sammen med os nørder) hvis eneste arbejdsopgave var at varte os op med Pizza, Burger, cola og søde smil.
Man kan så herved konkludere at man nok er en nørd...
En Fredag aften, 2 søde babes som serverer en pizza og cola i en luksus lejlighed med kæmpe dobbeltseng og man valgte så at bruge hele aften på at studere næste generation af IT underholdning som man alligevel næsten kender til bunds fra diverse nyheder fra internettet...
Nå tilbage til hvad det hele handler om...
Christian Rasmusen lagde hårdt ud med at et godt gammeldaws navneopråb for at se om nu alle var kommet, alle gæsterne stod på en liste på hans dyre Tablet PC som sjovt nok ikke indeholdt mit navn alligevel.
Så jeg nåede lige at blive lidt skuffet, med udsigten om at blive losset ud af døren uden lige at havde nået bare at røre den nye Xbox. (Jeg fik dog lov til at blive)
CR. gennemgik nu alle funktionerne i det nye Dashboard, på trods at vi alle (troede vi) kendte til alle de nye funktioner.
Den funktion som kom bag på mange af de besøgene var at ens controller indstillinger bliver linket til ens Gaming profile.
Det har den funktion at Joypadets default indstillinger er de samme i alle spil genre. Og at man selv kan bestemme hvor ens ”Speeder” skal sidde i alle bil spil. Eller om man heller vil have Granater på højre analog tricker i ”Halo 4” osv.
Det er kun Default man stiller.. så hvis man hellere vil at et bestemt spil skal have en anden indstilling end Default kan man sagtens indstille det.
Vi kender jo nok alle hvad den nye Dashboard ellers kan... Musik fra PSP. Ipod osv... så dem flyver jeg hurtig over..
Men tilføjer da lige at ens dyrt indkøbte iTunes musik ikke kan bruges da den kopisikring Apple bruger ikke er integreret i Xbox360 og det kommer nok heller ikke da Apple har en meget streng regelsæt ang. denne.
En anden ting som CR. fortalte var at man ikke selv kan uploade et Gaming Profil billede, af indlysende årsager.
Xbox Live er et lukket system og man ønsker ikke at små børn skal møde Gaming profil billeder af Pornografisk og racistisk materiale som mange nok kan finde på at bruge.
I stedet for har Microsoft udvalgt et hav af billeder til fri afbenyttelse og i fremtiden ville man kunne købe andre billeder fra Live marketplace.

Noget som undertegnet her så meget frem til var en demonstration af Xbox360 Mediacenter funktioner. Desværre kunne han ikke vise dette da han selvfølgelig ikke havde en mediacenter PC stående.
Det viste sig at man ikke kan gemme billeder på ens harddisk som mange ellers havde troet, i stedet for bliver ens billeder streamet direkte fra en Windows XP med en windows media connect fra microsoft, eller med den usb enhed du har tilsluttet, hvilket er smart nok.
Men for at se TV2 Sputnik fra Internettet eller film gennem ens Xbox360 fra en PCer.. så skal PC’eren være udstyret med Windows MediaCenter.
Det bliver kedeligt at være hardcore nørd i fremtiden, for Xbox360 finder selv alle maskinerne på lokal nettet så man skal ikke til at rode med diverse DNS, IP adresser.

Alt dette tog ca. 20 min at gennemgå og vi fik endelig lov til at lege med det nye vidunder.
I Lejligheden var der opstillet 4 Xbox360 med tilhørende 2 controller og kæmpe Samsung LCD.
Værelset var indrettet specielt med dobbeltseng og loftophængt fladskærm.
Hmm lige en tanke der slog mig... Tænk at en Xbox360 med Kameo og fladskærm kan få 5 vidt fremmede drenge til at ligge tæt sammen i en dobbeltseng...

Undertegnet her var dog for langsom og blev overhalet af 2 ivrige PGR3 spillere, så jeg måtte i første omgang gå videre til en demoopsætning af Dead or Alive 4.
Kampspil har aldrig været min store side, så jeg fik grapyl tæsk af min modstander (Fandt dog senere ud af at han er tidligere Danmarks mester i Virtual fighter)
Midt i kampens hede kom en af de 2 søde Babes og sagde at vi endelig skulle sige til hvis vi manglede noget at drikke osv. hvilket betød at 3of19 lige skulle lure baben ud, så jeg fik en lille chance og vandt en runde.

Det skal dog lige siges at alle de spil vi kunne spille var ikke endelige versioner men tæt på. Fælles for dem var at de alle manglede den sidste fin tuning og funktioner, men stadig meget spilbare og med super lyd og grafik.

I Dead or alive 4 faldt vi over en sjov Bug, en af spillets baner blev ikke loaded, hvilket betød at ens spiller befandt sig i en verden uden Texture og at baggrunden var helt sort.

Mit gæt på hvilket spil som vakte mest opmærksomhed den aften var Joanna Darks Perfect Dark. Et rimelig sejt spil vil jeg sige med masser af detaljer og fedt gameplay.

Men ved nærmere eftertanke så var Kameo også en af de spil som fik meget positiv omtale den aften.
Vi så ikke meget til dRxl fra Playright.dk da han for det meste af aften lå i en verden et sted mellem virkeligheden og Kameo, så det må jo betegnes som et udmærket og fangende gameplay.

Midt i løbet af aften kom de 2 Booth Babes rundt med en speciel Xbox360 trøje som gave som de pænt og venligt hjalp os i.
Og igen tænkte man... Det er jo fredag aften og der er en dobbeltseng... men igen.. i den lå dRxl og spillede Kameo og det var jo stadig mange dage til at man får sin egen Xbox360 konsol, så man lod pigerne være og spillede videre.

Jeg har nu sagt til familien, kæresten og elskerinden at de nok kun skal regne med at få et par sokker i julegave, for GrillBiller skal have sig et 32” Samsung HDTV LCD skærm til sin kommende Xbox360 for julegave pengene.
At det er bras er ikke ensbetydende med at det ikke virker, men det har du åbenbart svært ved at forstå. (JackD - 2006)
RuneSPRuneSPSkrevet 22/10-05 18:26 
Var Joanna Dark lækker :)?
GrillBillerDKGrillBillerDKSkrevet 22/10-05 18:36 
RuneSP>
Var Joanna Dark lækker :)?

Hun var desværre ikke hjemme.. men på hemlig mission...
At det er bras er ikke ensbetydende med at det ikke virker, men det har du åbenbart svært ved at forstå. (JackD - 2006)
RuneSPRuneSPSkrevet 22/10-05 18:39 
arh nitte :(

lidt forudsigeligt, men alligevel :D
WehnerWehnerSkrevet 22/10-05 19:44 
GrillBillerDK>
I Lejligheden var der opstillet 4 Xbox360 med tilhørende 2 controller

Det slog mig lige, at jeg ikke har fulgt med i om de har reduceret antallet af controller-porte til to. Har de det, eller kan man stadig tilslutte fire controllers?
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
RonaldoRonaldoSkrevet 22/10-05 19:49 
Jeg vil gerne høre mere om de der Samsung skærme. Hvilken model/størrelse var det og er der noget negativt at sige om dem?

Det skulle vel ikke være denne model? LE-32R51B
http://www.samsung.com/dk/products/tv/lcdtv/images/lcdtv_r51_angle_l.jpg
GrillBillerDKGrillBillerDKSkrevet 22/10-05 19:57 
så vidt jeg har forstået det..
så er der 4 usb porte.. 2 foran og 2 bag i..
til wire
og sefølig 4 wireless.
så enten 2 wireless og 2 med kabel eller 4 wireless det er max..
At det er bras er ikke ensbetydende med at det ikke virker, men det har du åbenbart svært ved at forstå. (JackD - 2006)
JmogJmogSkrevet 22/10-05 20:06 
Det ligner ret godt. Der var forskellige størrelser. 30-36" vil jeg skyde på.

Jeg kunne ikke finde noget negativt. Lysstyrken var god, kontrasten var god og billedet knivskarpt.
BeanoBeanoSkrevet 22/10-05 20:47 
2 USB i front + 1 i numsen ;)

Nogen der ved om digital audio (optical eller coax) er muligt med det HD kabel der medfølger i "premium" pakken eller om man skal ud og investere i et kabel selv ?
PlaykidPlaykidSkrevet 22/10-05 21:04 
GrillBillerDK>
så vidt jeg har forstået det..
så er der 4 usb porte.. 2 foran og 2 bag i..
til wire
og sefølig 4 wireless.
så enten 2 wireless og 2 med kabel eller 4 wireless det er max..

Men den understøtter ikke gamle controllers?
Spiller nu: Halo 3
3of193of19Skrevet 22/10-05 21:21 
Beano>
Nogen der ved om digital audio (optical eller coax) er muligt med det HD kabel der medfølger i "premium" pakken eller om man skal ud og investere i et kabel selv ?

Der sidder en optisk lydudgang i selve stikket man putter i Xbox 360 ved Scart, Component og VGA kablerne. Det kræver et seperat optisk kabel at tilslutte til din reciever.
GrillBillerDKGrillBillerDKSkrevet 22/10-05 21:41 
PS2 playkid>
Men den understøtter ikke gamle controllers?

Nej det gør den ikke..
At det er bras er ikke ensbetydende med at det ikke virker, men det har du åbenbart svært ved at forstå. (JackD - 2006)
PlaykidPlaykidSkrevet 22/10-05 22:09 
:(
Spiller nu: Halo 3
BeanoBeanoSkrevet 22/10-05 22:22 
3of19>
Der sidder en optisk lydudgang i selve stikket man putter i Xbox 360 ved Scart, Component og VGA kablerne. Det kræver et seperat optisk kabel at tilslutte til din reciever.

Udemærket, tak :)
CutePuppyCutePuppySkrevet 22/10-05 22:28, rettet 22/10-05 22:34 
Jeg var så inde i lejligheden i dag, og det var en blandet fornøjelse...

Vi var ikke mere end 6 deltagere, men vi fik ikke nogen fra MS til at holde os i hånden, men vi havde da de 2 booth babes, som man godt kunne se ikke selv betalte for gildet... vi var som sagt 6... men de købte 20 big mac menuer til os, og 4 pizzaer.... det er fandme meget mad til 8 mennesker... ;)

Anyway... Alle spillene lå faktisk på alle maskinerne, de lå bare på harddisken :)
Perfect dark crashede dog på alle 4 maskiner, så det fik jeg slet ikke set... >_>, Kameo var skide sjovt, selvom der kun var 1 bane.
PGR3 var flot, men enten er der ikke splitscreen, eller også skal de forenkle menueen, for den var da super indviklet, og så var der rimeligt ofte slowdown... desuden var sound tracket på de baner jeg prøvede da helt hen i vejret... den fyrede et eller andet klassisk af da jeg kørte i london :).

DOA4 var dog enormt sjovt... fik også forvildet mig ind på den bane hvor det bare var sort, men jeg har dog set i en trailer hvordan den skal se ud ^^

Interfacet er jo lysår foran det der var i den gamle xbox... det er lige før man ikke kan sammenligne :)
Alt i alt en spændende oplevelse... og jeg bliver nok ikke sulten før en gang i næste måned.

Vi fik forresten en rigtig lækker Xbox360 jakke... gjorde i andre ikke det?

EDIT : Ok efter at have læst igen ser jeg at ihvertfald en fik en trøje/jakke :)
//Cutepuppy
JmogJmogSkrevet 22/10-05 22:47 
CutePuppy>
Kameo var skide sjovt, selvom der kun var 1 bane.

Én bane? Da jeg var derinde, fik vi da set adskillige baner.
CutePuppyCutePuppySkrevet 22/10-05 22:49 
Snyd... ;_;

Det var ellers så sjovt...
Oh well... er vel nødt til at købe det så
//Cutepuppy
MarcusMarcusSkrevet 22/10-05 23:01 
Born2Play>
Følte I at det var en ny generation - eller var det mere som en lille opgradering ala PC hardware?

Godt spørgsmål, det gad jeg også godt at vide.
CutePuppyCutePuppySkrevet 22/10-05 23:47 
Opgradering
//Cutepuppy
SøgAArdSøgAArdSkrevet 22/10-05 23:56 
Hvordan føles noget som en ny generation?
Home is where the hardware is..
RJKRJKSkrevet 23/10-05 00:00, rettet 23/10-05 00:00 
Som Wipeout og Soul Calibur :)
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
lightyear dklightyear dkSkrevet 23/10-05 09:32 
Mon ikke det tager noget tid før vi kommer til at opleve de rigtige store spiløjeblikke som kan fortolkes som next gen.

Kunne ihvertfald godt forestille mig at udviklerne først disker op med noget suverænt superb grafik efter de lige har lært lidt mere om maskinen.
are you CHICKEN?
HeroldHeroldSkrevet 23/10-05 10:52 
Det er godt at se I har fået så meget ud af det :)

Mit indtryk er at vi lige nu ser den største ændring i overgangen fra TV til HDTV, samt muligheden for fx. flere hundrede fjender på skærmen ad gangen i Kameo, og som dRxL sagde de grafiske effekter, som de nu kan tvinge ud af maskinen. Almindelige bruger der ikke lige kan spotte bumpmapping osv, der samtidigt sidder på et normalt TV, vil måske ikke lige kunne se noget nyt i første omgang. Du skal et eller andet sted vide at de er der, for at lægge mærke til dem. :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
DeluxScanDeluxScanSkrevet 23/10-05 12:07 
Genialt træk at gemme controllerindstillinger uafhængigt af spil. Dét kan jeg li'!
Life is like videogame: It doesn't matter how good you get, you always get zapped in the end.Spiller nu: Battlestations: Pacific, Saboteur, The, Tropico 3
SumezSumezSkrevet 23/10-05 12:17 
Herold>
Almindelige bruger der ikke lige kan spotte bumpmapping osv, der samtidigt sidder på et normalt TV, vil måske ikke lige kunne se noget nyt i første omgang. Du skal et eller andet sted vide at de er der, for at lægge mærke til dem. :)

Ja, de er der, men hvor "next-gen" er det, når det er detaljer, som "den almindelige bruger" ikke umiddelbart spotter. Kameo var rigtig flot, ingen tvivl om det, men det virkede ikke som nogen særlig stor opgradering over den nuværende generation. Jeg synes faktisk stadig Resident Evil 4 er flottere, selvom det selvfølgelig er simplere i grafikken.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
DeluxScanDeluxScanSkrevet 23/10-05 12:21 
Jeg synes udviklingen i grafik har stået mere eller mindre stille siden Unreal.
Life is like videogame: It doesn't matter how good you get, you always get zapped in the end.Spiller nu: Battlestations: Pacific, Saboteur, The, Tropico 3
ValkyrieValkyrieSkrevet 23/10-05 13:34 
lightyear dk>
Mon ikke det tager noget tid før vi kommer til at opleve de rigtige store spiløjeblikke som kan fortolkes som next gen.

Kunne ihvertfald godt forestille mig at udviklerne først disker op med noget suverænt superb grafik efter de lige har lært lidt mere om maskinen.


Jep.
Bare prøv at tænk på at Xbox er en maskine med sølle 64 MB ram, et crappy geforce 3 kort og en totalt forældet pentium 3 733 MHz prossesor.

Xbox 360 er et triple core 3,2 GHz monster med, 512 MB ram og med et specieltbygget ATI GFXkort.

Når man bare tænker på hvad de kunne få ud af Xbox i sidste ende, så er mulighederne virkelig fantastiske senere hen for 360(tror jeg). Måske omkring 2007 eller 2008 vil vi se ting der virkelig er "WOW".:)
Well crucify the insincere tonight...
RitesRitesSkrevet 23/10-05 13:55 
Jeg syntes at maskinens udseende er fint. Kan ikke komme på andet end en Mac der passer bedre ind i "et voksent hjem".

Maskinen er uden tvivl lækker, men jeg blev dog på ingen måde blæst om kuld. Før jeg så den havde jeg besluttet mig for at købe en, og intet jeg så ændrede på det (heller ikke positivt).

Hvad jeg så, var hvad jeg havde forventet af tidlige(re) versioner af nextgen spil. Det var ingen revolution, evolution eller noget anden -tion (bortset fra den lotion Joanna havde på toilettet.. øh..).
» a winner is you «
GakuGakuSkrevet 23/10-05 14:14 
SøgAArd>
Hvordan føles noget som en ny generation?

Lidt som da man spillede Mario64 først gang. Faktisk præcis lige som da man spillede Mario64 først gang.
DommergaardDommergaardSkrevet 23/10-05 15:30 
Så blev mit spørgsmål besvaret, tror jeg. Jeg var nemlig i tvivl om man skulle have HDTV for at få fuldt udbytte af den næste generation. Det kan jeg så se, at det _skal_ man!

Indtil videre, så lyder det ikke på jer som om, at I er vildt imponeret over 360'eren! Jeg tror, at jeg, for første gang, vil vente med at købe en konsol, og så ikke bare styrte ud og købe den på releasen.

Ingen der var vildt imponeret over hvad de så? :)

Angående generationsskifte, så synes jeg at det var tydeligt at se et skifte, da SEGA lancerede deres Dreamcast! Jeg synes, at det var/er en fantastisk maskine med utrolig grafik! Når jeg kigger på nogle af spillene igen, så er det jo utroligt hvor flot grafikken er. Soul Calibur fx... grafikken i det spil, er stadig på højde med Xbox, GC og PS2. Jeg kan huske da jeg så den for første gang, blev jeg helt overvældet over hvor flot grafikken var. Jeg prøvede spillet: Ready 2 Rumble, og det var jo sindsyg fed grafik på det tidspunkt! Ærgeligt at Dreamcasten ikke overlevede... :\

Yesh, men tilbage til X360. Tror helt sikkert også at der vil gå et par år, før at udviklerne egentlig finder ud af at udnytte dens hardware fuldt ud, det er jo ikke første gang det er sket!
RaGeRaGeSkrevet 23/10-05 15:34, rettet 23/10-05 15:37 
Trælst at man ikke kunne prøve Condemned: Criminal Origins, da det eftersigende skulle være utrolig flot og uhyggelig.

Af de videoer jeg har set af Kameo, ville jeg stadigvæk mene at det ser next-generation ud. Og Perfect Dark Zero skal sikkert også ende med at være et flot og solidt spil (håber jeg).
"Better to reign in Hell than serve in Heaven."
JmogJmogSkrevet 23/10-05 15:43 
Sonic.dk>
Så blev mit spørgsmål besvaret, tror jeg. Jeg var nemlig i tvivl om man skulle have HDTV for at få fuldt udbytte af den næste generation. Det kan jeg så se, at det _skal_ man!

Det kommer an på hvad du mener med fuldt udbytte. HVis du vil have fuldt udbytte ud af en NTSC Xbox (eller modded PAL), så skal du også have et TV, der kan klare progressive scan. Har du ikke det, ser spillene dog stadig flotte ud.

Se på det på den her måde:
-Med et almindeligt TV vil du ikke kunne udnytte den højere opløsning som 360-spillene vil køre i.
-Du vil kunne udnytte alle de andre områder som grafikken er bedre på. Flottere textures, bedre lyseffekter, antialiasing osv.

Se på det på den her måde. Med et almindeligt TV vil du se en tydelig forbedring i forhold til de nuværende konsoller. Med et HD-kompatibelt display (som din PC-monitor i øvrigt er) vil forbedringen bare være endnu større.

Se på PC-spil. Alle nye kan køre i opløsninger, der er latterligt meget højere end, hvad de flestes skærme kan klare. Folk køber da uden betænkning spillene alligevel og kører dem i en lavere opløsning.
DommergaardDommergaardSkrevet 23/10-05 16:03, rettet 23/10-05 16:08 
Ja, det lyder fornuftigt. Nu må vi se, det ender jo nok med, at jeg ikke kan holde mig væk fra 360'eren og køber den i sidste ende! :)

En ting ved X360 som jeg dog er bekymret for, er pladsen på DVD'erne. Læste noget om, at spiludviklerne allerede havde problemer med pladsmangel på DVD'erne. Dette problem har Sony fx ikke, da de gør brug af den nye Blu-ray-teknologi! Tror I, at dette vil blive et problem for maskinen (X360)?
WehnerWehnerSkrevet 23/10-05 16:10, rettet 23/10-05 16:13 
Jeg sidder og spiller Morrowind ligenu - så klart det bedste rpg, jeg nogensinde har været i nærheden af.

Men det er tydeligt at Xboxen kæmper, virkelig kæmper med at trække et spil af den kaliber. Og det er ligeså tydeligt, at oplevelsen ville være endnu større, hvis spillet havde mere tiltalende grafik, fordi det ville give en verden, man fik endnu mere lyst til at involvere sig i. Og det er tydeligvis helt umuligt selv på indeværende generations suverænt kraftigste maskine, der knap nok kan trække det, som det er.

Alene af den grund vil jeg sige, at et generationsskifte er ved at være på sin plads, for Morrowind er jo ikke just noget nyt spil. Det må jo helst ikke være hardwaren, der sætter alt for mange begrænsninger for udviklerne, selvom det naturligvis altid vil gøre det i en vis grad.

Det jeg prøver at siger er, at der er mere til en ny generation, end hvad folk lige slynger ud om mangel på revolution efter at have set et par ufærdige builds i lejligheden.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
RJKRJKSkrevet 23/10-05 16:14 
Såsom dårligt programmerede pc-ports...? ;p
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
WehnerWehnerSkrevet 23/10-05 16:24 
CutePuppy>
Vi fik forresten en rigtig lækker Xbox360 jakke... gjorde i andre ikke det?

en af jer, der har fået sådan en, der kan poste et billede? Jeg vil gerne se den.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
JmogJmogSkrevet 23/10-05 16:42 
Sonic.dk>
En ting ved X360 som jeg dog er bekymret for, er pladsen på DVD'erne. Læste noget om, at spiludviklerne allerede havde problemer med pladsmangel på DVD'erne. Dette problem har Sony fx ikke, da de gør brug af den nye Blu-ray-teknologi! Tror I, at dette vil blive et problem for maskinen (X360)?

Vi kommer nok bare til at se flere spil på to skiver. Det er bestemt til at leve med. For PS3 vil det klart være en fordel - et stykke tid efter launch vel at mærke. Langt de fleste PS3-spil vil uden tvivl komme på DVD i starten.
138 emne(r).
1 2 3 > »

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig