X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

CNN: Ny Gameboy i 2005


Svar
JAAJAASkrevet 28/02-05 22:21 
NEW YORK (CNN/Money) – While Nintendo's next generation console gaming system likely won't hit living rooms until 2006, that doesn't mean the company won't introduce new hardware this year. A new analyst report suggests the company is planning to ship the next version of the Game Boy portable gaming system by the end of 2005.

http://money.cnn.com/2005/02/28/commentary/game_over/column_gaming/index.htm

Spong, der dog ofte er upålidelige, har mere at tilføje:

The new model of the Game Boy Advance will be shown at Nintendo’s E3 press conference this year in what will be one of the most remarkable moments in recent videogame history.

The unit will be a true gaming machine and will come equipped with a large high-quality back-lit screen and analogue controls, very much, one might argue, like Sony’s PSP.

Nintendo staffers have confirmed to SPOnG.com that preliminary hardware will be shown both at the firm’s conference and encased alongside the Nintendo Revolution on the showfloor.

http://news.spong.com/x?art=8385

Dette får mig selvfølgelig til at drømme om ny Gameboy, der kan spille GameCube spil, men det er nok yderst tvivlsomt. Det bliver interessant at se, hvor meget af alt dette, der holder stik, om noget af det gør.
PieyanthikosPieyanthikosSkrevet 28/02-05 22:42 
Syntes det er en del for tidligt - DS'en er knapt nok udkommet herhjemme. Så har Nintendo vel 4 aktive maskiner næste år - DS, "GBR", NRE og GC? Det er da mange bolde at have i luften på en gang. De mener vel bestemt, at DS og den næste GB bliver vidt forskellige, men de bliver jo nærmest konkurrenter.

Men selvfølgelig - intet er officielt endnu. Det bliver spændende her op til E3, hvor der også skulle komme noget nyt og vildt til DS.
JAAJAASkrevet 28/02-05 23:03, rettet 28/02-05 23:05 
Pieyanthikos>Det bliver spændende her op til E3, hvor der også skulle komme noget nyt og vildt til DS.

Det står der også noget om i Spong artiklen. En masse PDA funktionalitet. Om det så er rigtigt eller ej, er selvfølgelig en anden sag, men forfatteren holder på, at det hele er rigtigt.

I øvrigt er det da ikke for tidligt. DS er jo ikke en Gameboy, det er "Den Tredje Søjle" ;)
RJKRJKSkrevet 28/02-05 23:58 
Valkyrie>
konkurenterne prøver at levere first party support og marketing til 2 forskellige platforme

Nintendo har jo sådan set tre nu... Og vel nærmere fire, hvis ovenstående holder, for GBA SP dør jo ikke bare lige.
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
JAAJAASkrevet 01/03-05 00:36 
Jeg tror, at Nintendo er nødt til at gøre det her, inden PSP får bidt sig fast, hvis de skal have en chance. Det vil være helt ok for dem at droppe 90% af GBA/SP support efter udgangen af 2005.
RJKRJKSkrevet 01/03-05 00:47 
Hvordan vil det være "OK"? Hvis det er deres største marked, så er det jo dér, de skal tjene penge...
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
JAAJAASkrevet 01/03-05 00:52, rettet 01/03-05 01:09 
Jeg mener: På et eller andet tidspunkt skal GBA/SP jo udfases lige som tidligere Gameboy versioner, og da de holder fast i, at DS ikke er en GBA efterfølger, så er udgangen af 2005 vel ok. Det vil have givet GBA ca. 5 år.

Havde de ikke haft nogen konkurrence, som tidligere, kunne de sagtens trække den længere, men med Sony på markedet tror jeg, at det ville være for farligt at vente endnu et år. Hvor alle konsoller uanset fabrikat før i tiden blev benævnt som en "Nintendo" i f.eks USA, bliver de nu kaldt for "PlayStation". Det har Nintendo ikke råd til også at lade ske på det håndholdte marked med Gameboy navnet.
SumezSumezSkrevet 01/03-05 02:28 
Netop.
Hvis Nintendo skal blive på markedet, skal de have en ny gameboy ud. DS'en kan så hjælpe dem til at træde vande indtil den kommer, men så længe PSP'en er kommet mindst et år i forkøbet, ser det ikke specielt lyst ud for Nintendo.
NÅR maskinen så kommer, er det nok snarere DS'en end den nye Game Boy, der vil være deres akilleshæl.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
ZøvnigZøvnigSkrevet 01/03-05 03:04, rettet 01/03-05 03:06 
jeg ved ikke rigtig om det er godt eller skidt med en ny Gameboy allerede. kan godt være at os der går op i spil ved at DS´en er den tredje søjle hos Nintendo. Jeg er bare langtfra sikker på at den besked når ud til den almindelige befolkning. Og så kan folk let gå hend og tro at Nintendo forsøger at tage rø*** på dem. Forældre som lige har købt Såden til deres børn er allerede sådan lidt "hmm kommer der allerede en ny" og selvom man forklare dem hvordan det hænger sammen så tror jeg det vil være endnu sværre at fortælle dem om et års tid, at den ny Gameboy er noget helt helt andet.
Så spørgsmålet er vel om ikke Nintendo risikere at skyde sig selv i foden hvis den nye Gameboy kommer så hurtigt efter?
Jeg har et liv = jeg har Animal Crossing!!!
3of193of19Skrevet 01/03-05 05:55 
JAA>
Hvor alle konsoller uanset fabrikat før i tiden blev benævnt som en "Nintendo" i f.eks USA, bliver de nu kaldt for "PlayStation". Det har Nintendo ikke råd til også at lade ske på det håndholdte marked med Gameboy navnet.

Hvilket er hvorfor Seth Green er så sej som Scott Evil i Austin Powers, hvor han lige skal hente sin "Sega" :).
happyEDhappyEDSkrevet 01/03-05 07:09 
Hvis det er meningen den skal kunne spill gamecube spil, kan man jo sige at der er mange spil til med det samme. og det ville bare være det samme som når Sony har udgivet PS1 PSONE, PS2, PS2TWO og PSX ..
så det er jo også en del maskiner at have gang i..
Spiller nu: Alan Wake, League Of Legends, Super Mario Advance 3: ...
PieyanthikosPieyanthikosSkrevet 01/03-05 11:03 
Ja, det vil være det samme hvis det skulle være en mobil udgave af GameCube, men Gameboy-serien har jo altid fået nye spil til dens maskiner.
Zzap!Zzap!Skrevet 01/03-05 12:18 
Det lyder til at Nintendo vil forsøge at markedsføre DSen som en slags billig underholdnings PDA. Jeg kunne faktisk godt forstille mig et marked for noget i den stil.

Der er vist ingen tvivl om at DSen "bare" er en måde at holde PSP stangen indtil de har GBNext parat.
Det er så spørgmålet om de ikke kommer til at sprede FUD i egne rækker ved denne strategi. De burde have, og skal gøre, det mere klart over for casual-forbrugeren hvad det egentlig er de vil med DSen. Ellers vil de få sig nogle meget skuffede og vrede forbrugere i mod sig, hvis GBNext udkommer snart.

Der er vist ingen tvivl om at GBAen bliver faset ud hvis der hold i rygterne, det betyder jo selvfølgelig ikke at Nintendo slukker fuldstændig for produktionen, men nærmere at de bare stopper udviklingen af nye GBA spil, og så fortsætter GBA produktionen bare til den ikke sælger mere.
Born to kill space
RJKRJKSkrevet 01/03-05 14:00 
Her og nu virker det bare som en temmelig elendig forretningsbeslutning at droppe udviklingen af spil til den platform, der sælger bedst og er klart mest udbredt, og så forsøge at udvikle samtidigt til tre forskellige platforme, der ikke er ret udbredte, og hvoraf den ene bare er en "overgangsplatform".

Selvfølgelig skal GBA udfases engang, men historien har vel vist omkring både NES og GB, at Nintendo er meget dårlige til at udfase deres succesfulde produkter. Hvis der annonceres en ny GB nu, så er det vel nærmere DS'en der ender med at blive udfaset først. Paradoksalt...
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
JAAJAASkrevet 01/03-05 16:22, rettet 01/03-05 18:59 
Det er også muligt, at de fortsætter støtten til alle platforme endnu længere end et års tid. De har trods alt den vanvittige sum af 7 milliarder amerikanske dollar i banken, og de udtalte for en uge eller to siden, at det var ved at være tid til at spille lidt med musklerne. De kunne ganske enkelt bestille spil til GBA ude i byen, a la Minish Cap og FZero GX, så de selv kan koncentrere sig om de nyere platforme.
Bede-xBede-xSkrevet 01/03-05 18:19 
RJK>
Hvis der annonceres en ny GB nu, så er det vel nærmere DS'en der ender med at blive udfaset først.

Sandsynligvis. Annonceringen af en ny Gameboy, vil først og fremmest gå ud over DS'en.

Men jeg har stadig svært ved at tro på, at det er sandt. Det giver ikke mening, ikke at give DSen den fulde opbakning. Har de tænkt sig at udfase den, så bør de slet ikke udgive den i Europa.

De har ikke råd til fiaskoer nu...
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
RJKRJKSkrevet 01/03-05 18:27 
Helt enig.
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
Zzap!Zzap!Skrevet 01/03-05 20:28, rettet 01/03-05 22:30 
RJK>…og så forsøge at udvikle samtidigt til tre forskellige platforme, der ikke er ret udbredte, og hvoraf den ene bare er en "overgangsplatform".
I et interview med Spong har Iwata mere and antydet at Nintendo arbejder på en re-designet udgave af DSen. Måske de vil positionere den mere præcist som en slags social morskabs PDA, specielt rettet mod teenagere og unge?
Selvfølgelig skal GBA udfases engang, men historien har vel vist omkring både NES og GB, at Nintendo er meget dårlige til at udfase deres succesfulde produkter. Hvis der annonceres en ny GB nu, så er det vel nærmere DS'en der ender med at blive udfaset først. Paradoksalt...

Omvendt har historien også vist at hvis man malker den samme konsol for længe så bliver folk meget pludseligt trætte af den. Det kan gå fra succes til fiasko på et halvt år. Spørg bare Time Warner.
GBA begynder virkelig at kunne mærke sin alder, den var jo allerede halvgammel da den blev lanceret (designet af ARM 1998-1999), med PSPen bliver GBAens simple hardware sat i skarp relief. Den vil nok ikke kunne klare sig særligt længe som budget maskine før den simpelthen bliver FOR budget til at nogen gider at købe den.
Her fylder DSen hullet fint ud. Den er relativt billig at producere og der er ikke fare for at den kommer til at ligge for tæt på GBNext i styrke.
De har ikke råd til fiaskoer nu...

Rent monetært har de nok (lige nu), men anseelsesmæssigt ville det ikke være godt hvis DS blev opfattet som an fiasko.
Der er dog ingen der siger at succes er lig med 50 millioner maskiner, måske er Nintendo efter hvad de ser som et mindre uudnyttet marked.
Born to kill space
happyEDhappyEDSkrevet 02/03-05 21:07 
James honeywell der er nintendos Håndholdte project manager siger

"for us the Nintendo Ds is a "third pillar" which we consider as separete from our other formats"

Så altså jeg tror altså stadig på det.
Spiller nu: Alan Wake, League Of Legends, Super Mario Advance 3: ...
happyEDhappyEDSkrevet 09/03-05 18:12 
Gamespotlink:


http://www.gamespot.com/news/2005/02/28/news_6119320.html?tag=lastword_gba_headline
Spiller nu: Alan Wake, League Of Legends, Super Mario Advance 3: ...
SumezSumezSkrevet 09/03-05 18:14 
Stadig ikke andet end MEGET løse rygter.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
ChronoChronoSkrevet 09/03-05 19:06 
Hvordan vil de forbedre GBA SP?
I can't go fighting evil on an empty stomach, you know!
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig