WRC Generations repræsenterer 7 års forfinelse af rally simulation fra KT Racing. Dermed bliver det i denne omgang også det sidste World Rally Championship fra deres side. Licensen skifter nemlig til EA og Codemasters. Det betyder at KT Racing har fyldt WRC Generations med biler fra flere generation og masser af baner inklusive et redesign af Rally Sweden. Du findes 49 teams, 21 lokaliteter med 165 special stages og 80 biler hvor 27 af dem er legendariske klassikere. Hvis du ønsker at får den fulde oplevelse så er der også integration til udstyr fra Fanatec.

Jeg har klaret mig med en PlayStation 5 og DualSense kontrolleren som giver en indlevende oplevelse uden den kommer på niveau med et rigtigt Fanatec racer setup. Klippet ovenfor viser en tur i Sverige med mine begrænsede evner til at styre en rallybil. Du kan få en udfordring uanset hvad ud har af niveau og jo mere du kender banerne jo bedre vil du selvfølgelig også klare dig. Din faste codriver holder en præcis og professionel information om hvordan ruten arter sig. Ja det er lige indtil du sætter kareten i botanikken, så kommer det tør ”Jeg har ikke noter til denne del”.

Jeg har valgt Sverige fordi den er ny og fordi den viser det dynamiske vejr og hvad KT Racing har formået at leverer på den grafiske side. Ja indrømmet så er der masser som bygger videre på WRC 10 fra sidste år. Jeg synes bare det er blevet rigtigt godt. På konsoller så har du mulighed for at vælge mellem performance eller graphic tilstande. Jeg synes du skal eksperimentere så du kan se hvad der passer dig bedste. Normalt er jeg til performance når det er action mens graphic passer bedre til spil hvor du udforsker i et roligere tempo. Roligt kan man ikke sige WRC Generation er. Inklusionen af hybrid-biler giver den også ekstra gas ud af svingene og med den helt rigtige nedbremsning oplader du batteriet til næste acceleration.

Den store del er selvfølgelige årets mesterskab som du styrer fra din garage. Her finder du ud over dine biler, manager, mekanikere og meget andet også løbskalenderen hvor du ud over træning og specielle events også inviteres til de forskellige løb rundt på de officielle baner. Det er aktiviteterne her som giver dig fremdrift så du kan blive et kendt navn som sponsorer ønsker at lave aftaler med. Samtidig med de forskellige aktiviteter optjener du point som du kan bruge i de forskellige teknologitræer. Ja teknisk så er der vel kun et som er teknologi. Der er også hele den administrative del og andet som udgør det kompetencer du skal have for at drive et rally team.

Hvis du bare gerne vil køre noget rally i forskellige biler så kan du prøve kræfter med alt hvad der findes fra hovedoversigten. Her kan du vælge hvilken bane du gerne vil prøve. Stage typen, bil, vind og vejr samt alt det andet som indgår i et rally stage. Dermed har du muligheden for at prøve lige nøjagtigt det som passer dig. Det bliver det ikke nødvendigvis lettere af. Det er bare meget mere underholdende.

WRC Generations er en fabelagtig flot afslutning af KT Racings fortolkning af rally. KT Racing har fokuseret på at levere en pakke der gør status over den arv de efterlader. Dermed der heller ikke så meget nyt. Det er så en top poleret pakke med overdrevet meget indhold. Har du benzin i blodet er dette en god julegave.

Tak til MI5 Communication og NACON/KT Racing for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægMarvel’s Midnight Suns ude nu
Næste indlægThe Callisto Protocol ude nu
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
wrc-generations-anmeldelseWRC Generations er en fabelagtig flot afslutning af KT Racings fortolkning af rally. KT Racing har fokuseret på at levere en pakke der gør status over den arv de efterlader. Dermed der heller ikke så meget nyt. Det er så en top poleret pakke med overdrevet meget indhold. Har du benzin i blodet er dette en god julegave.