Miitopia vil for nogen nok være en titel der klinger et eller andet sted. Det er også ganske naturligt for Miitopia er oprindeligt en titel som blev udgivet i 2017 til Nintendo 3DS. Nu er en remastered Nintendo Switch version landet. Den kigger vi nu nærmere på.

Jeg har personligt ikke stiftet bekendtskab med Miitopia før nu. Så denne anmeldelse bliver kun baseret på Nintendo Switch versionen.

Først er det måske en god ide at fortælle om hvad Miitopia er for en størrelse. Spillet er Nintendo´s svar på en lækker RPG titel hvor man kan vække sin Mii til live på den fede måde.

Dark lord lurer i Miitopia universet. Han har med sin magi stjålet alle indbyggernes ansigter. Så nu er det op til dig og din Mii at få alle ansigterne tilbage inden det er for sent. Lidt svag historie, men med dette skøre univers man har skabt, passer det perfekt ind med sådan en historie.

Man kan på en måde sætte sit eget præg på spillets univers. Det skal forstås på den måde, at når man bruger sin Mii, så er man jo selv med i universet. Og det er her det kun er fantasien der sætter grænserne.

Det er muligt at tage den Mii man har på sin Nintendo Switch. Men har man ikke en, så laver man da bare en i spillet. Og der er så mange muligheder at kaste sig ud i.

Men det som gør det lidt mere sjovt (hvis i spørger mig), er når man skal have en ny karakter med på holdet. For der er det nemlig muligt at låne andres krationer af Mii. Jeg spillede blandt andet sammen med Batman, Pikachu og Luigi. Det havde jeg en lille fest over.

Miitopia er nemt at komme igang med. For spillet har ikke den vilde sværhedsgrad. Spillet er som sagt en RPG titel, men den har også lidt af noget vi kender fra andre spil.

For dem some er på holdet, har nemlig forskellige jobs og personlighed. Der er nogen der kan heale, lave nogle fede spells, eller bare spille en sød lille missekat som man ikke vil møde en mørk aften. Ja spillet er et skørt univers, men man kan ikke andet end at holde af det.

Spillet er meget underholdende fra start af. Man farer bare der ud af og tæsker en masse fjender, så vi kan skaffe de ansigter tilbage hvor de hører til. Detter er også meget underholdende, og ja der kommer altid et men.

Men det varer selvfølgeligt ikke evigt. Spillet bliver desværre meget hurtigt alt for ensformigt. Det er det samme ræs igen og igen. Bevares, man får selvfølgelig en form for variation af henhold til nye områder, og nye karakter muligheder.

Det er bare ikke nok med de muligheder. For i bund og grund så er det det samme man skal igennem igen og igen for at redde alle de manglende ansigter. Men ser man bort fra det meget er det samme, så er selve gameplayet ret underholdende.

Miitopia er lidt af en tidsrøver. Man falder nemt i staver på den gode måde. Spillet er super underholdende og man kan nemt bruge mange timer på det. Vær beredt på det skøreste univers set længe.

Gå ind til Miitopia ved at se det som en titel der skal skabe en underholdende tid for dig. Skulle spillet fristes i en lille prøve version har Nintendo lagt en demo op på deres eShop.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPTCG udvidelse Sword & Shield—Evolving Skies
Næste indlægSim 4 udvidelsen ‘Hytteliv’ kommer 22. juli.
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
miitopia-anmeldelseMiitopia er lidt af en tidsrøver. Man falder nemt i staver på den gode måde. Spillet er super underholdende og man kan nemt bruge mange timer på det. Vær beredt på det skøreste univers set længe.