Ventetiden for FIFA fans er ovre. I går blev FIFA 21 udgivet. Vi har haft fingrene i PlayStation 4 versionen og vi giver selvfølgelig vores smagsdom her.

Når vi taler sports spil, så er det en spiltype der er god til at fastholde fans, så vi kan få årlige udgivelser. Denne gang er det FIFA seriens tur. Denne spilserie har eksisteret siden 1993. Så man kan godt sige at de har plantet sig ret godt på markedet med denne serie.

Noget som der er det store samtale emne hver gang et FIFA spil udgives er, hvad der er af nye tiltag i spillet. Sidste år var Volta det helt store. EA har valgt at lægge FIFA Street serien i graven og implementerer det i FIFA. Så mon ikke Volta er kommet for at blive nu.

Gadefodbold på højt plan

I årets udgivelse får vi nu en ny lækker ting til Volta. Der bliver nemlig budt velkommen til at man kan spille sammen. Så nu behøves du ikke at gøre gaderne usikre alene. Nu kan du også spille sammen med venner online.

Dette er nok noget af det bedste der kunne ske for Volta. Personligt så er noget af det mest nytænkende til FIFA serien i nyere tid Volta delen. Det giver FIFA en helt ny spille stil. Da det er så meget andet end bare at spille fodbold.

Det er meget udfordrende med Volta delen. Og jeg syntes at sværhedsgraden svinger meget passende. Det er lækkert det er lavet på den måde. Og nu efter at der er lukket op for sluserne med at spillet er udgivet sker der endnu mere på den front.

FUT er stadig trækplastret

Noget af det mest populære i den nyere FIFA serie er nok FUT. Det kaldes i daglige tale altid FUT, men hedder oprindeligt Fifa Ultimate Team. I bund og grund så gælder det om at sætte sit drømmehold sammen ved hjælp af spillekort. Man kan selvfølgelig spille med sit hold man har sat sammen og meget mere.

FUT er omtalt mange gange her på siden, så vi tænker ikke det er nødvendigt at pensle det ud endnu en gang. Det som er opsigtsvækkende i årets FUT del er man nu kan spille sammen med andre på den fede måde.

Det er gjort meget mere tilgængeligt at spille sammen i FUT. EA har endda sørget for man får en spil lobby med dem man spiller sammen med. Dette er et tiltag der hilses meget velkommen her. Det giver spillet en helt ny måde at spille sammen på.

FIFA 21 er jo så meget andet end FUT og Volta. Men det er med sikkerhed det som vil få opmærksomhed da der er nye tiltag på den front. Men selvfølgelig er det ikke det eneste der er sket.

Noget som jeg lægger mærke til i forhold til FIFA 20 er at der er lavet en lille smule om på når man spiller på banen. Det virker stadig velkendt, men de har lige givet driblinger osv. Det sidste som der manglede efter min mening. Spillet er som altid lige til at gå til når man har spillet det før.

Grafikken kan man ikke gøre meget ved mere da man presser konsoller osv til det højeste. FIFA 21 er bare smukt at se på, og man føler man er med i kampen når man spiller det på en PlayStation 4 Pro med et lækkert 4K TV.

Men noget som jeg ønsker mig hver eneste gang en ny FIFA udgivelse er der, er et mere realistisk publikum. Og nogen har hørt mit ønske. Der bliver forbedret hvert gang så man ser et mere livligt publikum. I FIFA 21 når der scores, så kan man endda se reaktion fra tilskuer rækken. Det er så super fedt at se.

FIFA 21 er en lækker udgivelse. En masse nyheder som altid. Om du er fan eller ej, så vil du med sikkerhed få en hulens masse timer til at gå med denne titel. De mørke vinteraftener er reddet da FIFA 21 står for underholdningen.

Det er utroligt man kan komme med så meget nyt i FIFA hver gang. I nogens verden er det jo ”bare fodbold”. Men det mener EA ikke. Så endnu en gang har de overgået sig selv og givet os en ny og lækker oplevelse.

Tak til EA for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægfå styr på historien i Hyrule Warriors: Age of Calamity
Næste indlægNZXT annoncerer N7 Z490 ATX Motherboard
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
fifa-21-anmeldelseFIFA 21 er en lækker udgivelse. En masse nyheder som altid. Om du er fan eller ej, så vil du med sikkerhed få en hulens masse timer til at gå med denne titel. De mørke vinteraftener er reddet da FIFA 21 står for underholdningen.