Tekken er en af de mest fremhævede kampspil i nyere tid, og nu er det nyeste skud på stammen landet. Vi ser nu nærmere på Tekken 7, som vi har testet igennem på Playstation 4.

Da Tekken 1 udkom tilbage i 1995 der startede hypen for alvor. For spillede fremhævede sig meget på kampspil scenen, da det havde en meget unik spille stil, og ikke mindst grafik. Det same var gældende for Tekken 2 som kom året efter.

Men 1998 blev året hvor Tekken serien blev slået fast som en af de vildeste kampspil nogen sinde. For det var året hvor Tekken 3 blev udgivet. Dette spil gjorde at hypen var vild hver eneste gang et nyt Tekken spil blev udgivet. Hypen holder stadig, og nu er vi nået til den 7. titel i hovedserien.

Når spilet startes op for første gang er man ikke i tvivl om at det er endnu en Tekken titel. For spillet er med fuld tempo fra start af, og man har et væld af muligheder både offline og online.

Når man spiller Tekken er det tit for online delens skyld, men hvert spil har altid en lækker kampagne del, så det var også en af dem vi har set frem til denne gang. Men efter at have spillet den igennem et par gange, er det desværre med en lidt trist smag i munden.

Selve kampagne delen, er bygget op på den velkendte formel hvor man starter den op, så er der en historie der skal følges igennem, og så vælger spillet karakterer for en. Ideen med det bliver gjort på den måde er selvfølgelig god nok, men man kunne godt have fundet på noget nyt når vi ny er ved syvende titel i serien.

En anden ting ved kampagne delen der godt kan være lidt irriterende er alle de mellemsekvenser, som desværre ikke en gang er prangende, men nærme en smule irriterende når man skal sidde og se dem alle når man nu vil nyde spillet. Selvfølgelig skal der en del af dem til for at fortælle spillets ellers fine historie, men det er ikke altid at overdrivelse fremmer forståelsen.

Til dem som så vores første Livestream af Tekken 7, vil nok kunne huske hvor skidt det startede ud med at gå for os. Vi blev endda nødt til at sætte sværhedsgraden en smule ned, for det er lidt svære end man huskede det. Ellers er det måske os der bare er blevet lidt sløve med alderen.

Men det med hvor svært det er, det går lidt over når man er kommet lidt ind i det igen. For så går det jo ret godt, og så kan man faktisk godt slå de andre på en god sværhedsgrad uden at gå helt kold som vi gjorde ved første forsøg.

Online delen i Tekken 7 er ikke til at tage fejl af. Den er meget som vi kender den med kampe om rang eller ”hygge kampe” hvor man spiller om æren. Så hvad det angår der er det som vi kender tekken, og det skal der hellere ikke laves om på. Det som gør at online delen vi blive meget brugt, er spillets ”shop”. Denne shop er nemlig en shop hvor man kan gøre sin karakter unik, ved at man køber nyt outfits blandt andet. Samlergenet har allerede ringet, og man kan få en masse tid til at gå med at samle ind til sine karakterer.

Lige meget om du spiller online imod tilfældige, imod vennerne eller sidder hjemme i sofaen og spiller imod en kammerat, er Tekken 7 lige som man forventer det. Det er et utroligt godt og underholdende kampspil, som man altid finder meget underholdende.

Tekken 7 levere varen, og giver os et kampspil der holder længe, og giver os et utal af gode timer. Har du de andre spil i serien er denne titel en du bare må eje. Og vil du have et kampspil der kan være sig selv bekendt i 2017 så er Tekken 7 vejen frem.

Man må erkende at med Tekken 7 der er den dybe tallerken ikke genopfundet, men det er dog hellere ikke nødvendigt. For Tekken serien står stærkt, og vi elsker altid mere af den slags vi kender fra alle de andre Tekken titler.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægXbox E3 pressebriefing
Næste indlægFar Cry 5 får nyt Artwork og Screenshots
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
tekken-7-anmeldelseTekken 7 levere varen, og giver os et kampspil der holder længe, og giver os et utal af gode timer. Har du de andre spil i serien er denne titel en du bare må eje. Og vil du have et kampspil der kan være sig selv bekendt i 2017 så er Tekken 7 vejen frem.