Det er nu tid til at se nærmere på dette års udgivelse i Call of Duty serien. Sledgehammer Games har skudt gang i dette års udgivelse. Vi giver jer nu et par ord med på vejen omkring Call of Duty: Vanguard. Vi ser på PlayStation 5 udgaven.

Inden vi kommer for godt igang med at se spillet igennem, kan det varmt anbefales at prøve PlayStation 5 versionen af hvis det skal spilles. For ud over den super fede 3D Audio som spillet understøtter. Så har Sledgehammer virkeligt udnyttet DualSence fuldt ud. Det er en fryd at spille det med de adaptive triggers slået til.

Årets udgivelse tager endnu en gang fat i WWII temaet. Men man skal ikke tage fejl, for selvom man måske skulle mene at 2. verdenskrig er et emne som man ikke gider høre mere om i spil, så tager man fejl. Med Call of Duty: Vanguard der tager vi lige en tur til ud på slagmarken og nyder det 100%.

Når det er 2. verdenskrig der er temaet, så er det jo selvfølgelig det som spillets historie del tager fat i. Historien er velskrevet og som man kender det med Call of Duty, så er der fuld fart på allerede fra start af. Gør jer selv den tjeneste at spille historie delen igennem som det første hvis i skal spille Call of Duty: Vanguard.

Zombie delen er ikke den der tager al rampelyset i denne udgave indtil videre. Det er hen af hvad vi kender det fra blandt andet Call of Duty: Black Ops Cold War, bare en lidt mere skrabet udgave. Men fortvivl ikke, den bliver opdateret løbende i nærmere fremtid, så der vil blive en masse at komme efter her.

Jeg tror ikke det kan komme som nogen stor overraskelse hvad det er som er det store trækplaster i Call of Duty: Vanguard. Men hvis nogen vil have dagens mindste overraskelse, så kommer den her.

Trækplastret i Call of Duty: Vanguard er uden tvivl multiplayer delen. Det er den del som der nærmest er uendelig levetid i. Det er næsten kun op til dig som spiller, om hvor lang levetid du synes spillet det har. 

Noget som jeg er meget glad for er variationen af game modes i multiplayer delen. Der er alle de gode game modes vi kender fra tidligere udgivelser, såsom Champions Hill, Patrol og mange flere.

Men en ting som trækker det meget op i år er de maps der er med. Allerede fra dag 1 har multiplayer delen haft hele 20 tilgængelige maps. Det gør at når man spiller, giver det en stor variation.

Grafisk set, så er Call of Duty: Vanguard en perle af kaliber. Det er en fryd for øjet lige meget om du spiller multiplayer, kampagnen eller bare har lyst til at slagte en masse zombier.

Skal du have fingrene i en super fed shooter, så gør dig selv den tjeneste at få fat i Call of Duty: Vanguard. Årets udgivelse af Call of Duty rammer et bredt publikum og levetiden i spillet er næsten uendelig.

Tak til Activison og Wenderflack for at gøre denne anmeldelse muligt.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRuined King: A League of Legends Story anmeldelse
Næste indlægNBA 2K22 sæson 3 starter i dag
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
call-of-duty-vanguard-anmeldelseSkal du have fingrene i en super fed shooter, så gør dig selv den tjeneste at få fat i Call of Duty: Vanguard. Årets udgivelse af Call of Duty rammer et bredt publikum og levetiden i spillet er næsten uendelig.