Lornsword Winter Chronicle anmeldelse

Godt underholdende action strategi spil.

Strategi spil kan pege i mange retninger. Nu tager vi fat i PlayStation 4 versionen af Lornsword Winter Chronicle, som er et action strategi spil.

Spillet er bygget op omkring en meget simpel kerne. I bund og grund, så har du en helt, og sammen med ham skal du rekrutterer en hær og smadre fjenden.

Dette lyder måske som noget du har hørt før. Og der har du faktisk ret. Det er ikke noget nyt påfund, men det er jo hellere ikke altid en nødvendighed. Denne opskrift fungerer ganske fint.

Og nu når der tales om noget der fungere, må jeg rose spillets tutorial del. Denne er obligatorisk, men ikke irriterende at skulle igennem. Den er lagt ind i historie delen. Så når man spiller det første kapitel af historien, bliver man sat ind i det stille og roligt.

På den måde der bliver man tryg ved controllen af ens helt og hvad man skal. Denne måde var der mange andre spil der kunne lære godt af.

Da spillet er en mindre titel regner man ikke altid med den vilde grafiske oplevelse. Det er der hellere ikke her. Men når det så er sagt, så ligger det stadig i den meget pæne ende af skalaen. Det er simpelt bygget op, men alligevel er det fint at se på.

Det er ikke et spil med uendelig levetid, men der er alligevel et men i denne sag. Spillet er delt op i et antal kapitler (nævner ikke hvor mange). Og hvert af dem har god levetid.

Spillet har nemlig også en hvis udfordring at byde på. Det er selvfølgelig en smule svært i starten indtil man finder ud af mekanikken i spillet. Men når man har fået styr på det, så kommer man også forholdsvis hurtigt frem i spillet.

Lornsword Winter Chronicle er et godt og solidt action strategi spil med en god omgang underholdning i.

Det er ikke den dybe tallerken der er genopfundet. Men det er der hellere ikke grund til når man nu bruger en opskrift der virker.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNyt WRC 8 gameplay til Switch
Næste indlægStreelSeries Apex Pro & Sensei Ten anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
lornsword-winter-chronicle-anmeldelseLornsword Winter Chronicle er et godt og solidt action strategi spil med en god omgang underholdning i.