Wild Hearts blev udgivet 16. februar 2023 af EA som en del af deres EA Originals serie. EA Originals er hvor nye oplevelser venter fra mindre studier der skal bruge det sidste for at komme ud til gamere. Denne gang er det Omega Force og Koei Tecmo der er udviklerne bag. De kan ikke siges at være en mindre studie eller for den sags skyld at skulle bruge hjælp til at komme ud til gamere. Nå lad nu det ligge for både Fe og Unravel, begge udviklet af svenske studier, har bestemt fået gavn af EA Originals.

Wild Hearts har med EA Originals i ryggen fået adgang til noget mere eksponering i vesten end de ellers ville opleve. Koei Tecmo er baseret i Japan og generne herfra falder ikke i alles smag. Jeg er meget til nogle af de japanske titler for de har typisk en meget lækkert grafisk stil og gode historier. Ganske få minutter inde i Wild Hearts så er det tydeligt at det er kraftigt inspireret af Capcom’s Monster Hunter serie. Den er også blevet til en film med Milla Jovovich i hovedrollen. Det er ikke noget galt i at lave egen versioner af en eksisterende genre, hey næsten hver eneste japanske studie har deres egen fighting serie. Hvordan er det så gået?

Siden den første boss i 1975 i spillet dnd, så er boss kampe normalt noget hvor man skal kæmpe sig stærkere for så at slutte med bosskampen. Det skiftede i 2005 med PlayStation 2 spillet Shadow of the Colossus hvor der kun boss kampe og 16 af dem. Siden er genren blevet populær og Wild Hearts er af samme type. Det er open world hvor du kan udforske og samle ressourcer som du har lyst til. Det er kun de store monstre som i Wild Hearts kaldes Kemono der giver dig de ting du skal bruge for at fremstille nye våben og rustnings dele. Alt andet du samler er der også en anvendelse for selvom det er meget begrænset. Så er det bare om at give sig i kast med at tale med de mange NPC’erer og så du for at finde de første monstre.

De går gennem en række faser som du får den enkelte Kemono skadet mere og mere. Det er et spil med en stor en flot integreret online del. Det betyder at du let kan invitere andre ind for at hjælpe med at slå den Kemono du jager ihjel. Tilsvarende så har du også mulighed for at hjælpe andre spillere med deres opgaver. Det er smidigt og rigtigt sjovt specielt hvis der er en Kemono du bare ikke rigtigt kan få ned med nakken. Husk at du i spillet har mulighed for at bygge en række magiske apparater, Karakuri, som kan hjælpe dig i kampen. Det kan være en katapult, zip line eller et gigantisk hjul du kan kravle ind i og kører rundt med. Det gør det lettere at komme rundt i de forskellige områder og har du inviteret andre spillere ind så bliver deres Karakuri i din spilinstans når spillere forlader dig. Husk at rense alle de Dragon Pits du finder for det er dem som giver muligheden for at fremtrylle større ting.

Wild Hearts er en velfungerende tilføjelse til genren. Som altid med tredje persons spil så giver nogle af de mindre områder udfordringer med kamera positionen. I de intense kampe kan dette give anledning til frustration. Kender du genren så det er masser af timers underholdning med at jage Kemono.

Tak til EA og Jung Relations for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægOssi Saarinen skyder dyr med Nokia X30 5G
Næste indlægDC’s Justice League: Cosmic Chaos ude 10. marts
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
wild-hearts-anmeldelseWild Hearts er en velfungerende tilføjelse til genren. Som altid med tredje persons spil så giver nogle af de mindre områder udfordringer med kamera positionen. I de intense kampe kan dette give anledning til frustration. Kender du genren så det er masser af timers underholdning med at jage Kemono.