One Piece: Pirate Warriors spillene har været på market længe. Men det har aldrig før været på en Nintendo konsol. Men med Switchens store succes, og store Koei Tecmo titler som Hyrule Warriors DE og Fire Emblem Warriors, er det på sin plads, at pirater invaderer Switchen. One Piece Pirate Warriors 3 udkom tilbage i 2015 – men har nu fået en STOR plads, på Nintendo Switch.

Pirate Warriors 3: Deluxe Edition indeholder faktisk over 40 DLC’er, som er udkommet gennem spillets første levetid. Dette betyder, at du har en masse timers underholdning, i One Piece universet. Spillet gennemgår fra starten af One Piece helt op til det semi-nyeste kapitel, Dressrosa.

Monkey D. Luffy, har en drøm om, at blive pirat kongen. Hans største idol er Gold D. Roger, som var den første til at krydse “Grand Line”, hvilket gjorde ham famøs blandt mange. Luffy har derfor i sind, at finde forskellige folk, som kan være en del af hands bæsetning. Efter nogen tid, opnår Luffy sin drøm, og danner derfra The Straw Hat Pirates. Sammen skal de finde den legendariske “One Piece”,og erobre verden.

Pirate Warriors 3, spiller som de fleste andre Warriors spil. Det virker, og det er sjovt hvis man er til den genre. Som nævnt tager spillet udgangspunkt i One Pieces historie, og giver spilleren korte referate af, hvad der er sket. Når man så bliver smidt ud på banen, er der forskellige objektiver man skal ordne. Man skal beslaglægge fjendernes baser, tæske deres kaptajn, og andre ting i mellem.

Du får også muligheden for, at ændre karakter når du vælger dit kapitel. Du kan vælge lige den karakter du har lyst til, så længe de har relevans for kapitlet. Ellers kan du genspille banen igen – hvor du kan vælge ud af alle karakterende.

Der er utrolig mange forskellige karaktere at vælge i mellem. Der er dem fra spillets debut, samt alle mulige DLC karakterer, som giver dig mange forskellige movesets, og sjove dialoger. Der er desværre også ret mange NPC’er man ikke kan være, som har deres helt eget moveset. Dette synes jeg er en anelse tyndt, da mange favoritter, er låst fast i, at være NPC.

Udover det, er der med sikkerhed en karakter for alle. Hvis man er til fjender, er Crocodile, Buggy, Smoker mf. til rådighed. Hvis man hellere kan lide heltende og deres allierede, kan man vælge Ace, Law, Sabo etc.
Der er en hel masse at give sig i kast med, på trods af, at spillet ikke er SÅ stort igen.

Forstå mig ret, der er en masse indhold, flere timer endda, men spillets sekundære gamemode, er på ingen måde som Adventure Mode i Hyrule Warriors. I Pirate Warriors 3, må man desværre se sig til gode med, en kedelig gang øre, med forskellige missioner. I sidste ende handler det om, at være i højt level. Ingen buffs, debuffs eller unikke regler. Det positive ved denne mode er dog, at du kan få nogle nye karaktere, som Mihawk.

Selvom spillet er propfyldt med en masse indhold, så har de stadig nogle svagheder. Der er f.eks. flere gange, hvor jeg har været nødt til, at grinde mig igennem forrige missioner, for at få nye coins, højere level, osv.
Coins er spillets material system, som bliver brugt til, at få din karakters stats til at blive bedre. Det kræver f.eks. et X antal Nami coins for Luffy, at få mere HP. Der sker selvfølgelig også nogle småting gennem leveling, men det er coins der styre showet.

Jeg vil ikke mene, at dette ødelægger oplevelsen, men det sætter nærmere tingene på pause. Samtidig, er der også en smule delay ved, at vælge en anden karakter end Luffy, da det er ham du starter med. Du kan selvfølgelig give dine andre karaktere et højere level ved at betale dig til det, med spillets valuta Beli.
DOG, er der også et plus ved disse coins. De bliver brugt til, at låse op for nye special gauges, som man bruger til – ja, specials. Jo højere level man kommer, får man nye special attacks, som egentlig er meget fedt. Level 1 Special har man selvfølgelig fra start af, men level 2 og 3, får man senere. Dette danner også et  strategi aspekt, som gør, at spilleren skal tænke lidt over, hvornår det er godt, at bruge special.

Derudover, er der nogle allierede under kampene, som man kan skifte imellem. De har deres egen lille måler, som giver dig lidt ekstra. Når din allieredes måler er i top, kan du lave noget der hedder Kizuna rush. Dette betyder, at de kæmper ved siden af dig, så længe det er aktivt. Og du kan slutte af med et kæmpe angreb.

One Piece: Pirate Warriors 3 Deluxe Edition gør mange ting godt. Det føles rigtigt når man tæsker på marinerne, og andre goons. Der er en masse visuelle comic effekter, som giver det lidt mere “Blauw, Pam, BANG!!!” osv. Det giver lige det ekstra punch.
Hvis du er fan af Warriors, så give dette et skud. Der er massere hygge, og underholdning for pengene.

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægBungie starter nyt stort projekt med kinesiske NetEase
Næste indlægNy Warframe opdatering annonceret
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!
one-piece-pirate-warriors-3-deluxe-edition-anmeldelseOne Piece: Pirate Warriors 3 Deluxe Edition gør mange ting godt. Det føles rigtigt når man tæsker på marinerne, og andre goons. Der er en masse visuelle comic effekter, som giver det lidt mere "Blauw, Pam, BANG!!!" osv. Det giver lige det ekstra punch. Hvis du er fan af Warriors, så give dette et skud. Der er massere hygge, og underholdning for pengene.