Der findes spil der kan være hårde at komme igennem og så findes der spil såsom Nioh spillene. Uha, hvis man har brug for en god udfordring så er The Nioh Collection fra Team Ninja og noget at give sig i kast med. Her skal der udraderes dæmoner, mystiske fjender og kæmpe i fantastiske boss-battles. Vi har haft en brutal tid med Nioh spillene på PlayStation 5.

Hvis man kan lide spil med udfordring, så har vi her den perfekte pakke. For med i The Nioh Collection får du både Nioh, Nioh 2 og alt DLC og udvidelser. Der er virkelig meget indhold her til utrolig mange timers spil. Men hav dog masser af tålmodighed, for gældende for begge spil er du dør om og om igen. Men det gør dem ikke mindre sjove og spændende at komme igennem.

Selvom Nioh 2 udkom så sent som i 2020, så er begge spil nu remastered og med nogle fede features. Selvfølgelig medfølger der 4K og denne gang op til 120 fps. Selvom du måske ikke har et tv der kan trække den høje opdaterings hastighed, så er der altid 60 fps som også ser meget lækker ud. Noget andet er selvfølgelig konsollens SSD der gør load tiderne utrolig hurtige.

Nu har vi med to spil at gøre i denne pakke og de har begge nogle ret så kloge og strategiske design valg i deres baner, layout og gameplay. Hvert spil har fjender på strategiske placeringer f.eks. lige rundt om et hjørne eller på broen du skal over.

Det er ikke så meget det, men mere deres sværhedsgrad man skal være på vagt overfor. Som nævnt før dør man rigtig tit. MEN, med det loot der er at finde efter man kommer længere frem skridt for skridt, så kan give dem der har stoppet dig på din vej, en ordentlig røvfuld.

Du finder hele tiden nye våben, fedt gear og kostumer, ikke mindst magi du kan bruge i din quest. Med tiden får man et arsenal der kan hamle op med de fleste fjender. Men du skal stadig være på vagt og være taktisk. Som altid er boss-battles altid svære at komme igennem og her er Nioh ingen undtagelse. Det er skam en udfordring, men en sjov en af slagsen.

Selvom de to Nioh spil ligner meget hinanden, så er Nioh 2 helt klart den bedste, efter min mening. Her er alt det bedste fra det første spil og mere til. Ikke mindst de federe våben, og bedre indhold. Selvom historien måske ikke er den mest interessante, så er gameplayet rigtig fedt.

Man kan også lave sin helt egen karakter i spillet, som man ikke kunne i det første. F.eks. kan man selv vælge om man vil være mand/kvinde og så er der ellers en hel masse muligheder for tilpasninger. Skar i ansigtet, hårfarve, øjn dybde osv. Character creation er meget dybt her og man det er lidt sjovt at lave lookalikes eller sin ultimative kriger.

Om man har spillet Nioh spillene før eller er helt ny, så er The Nioh Collection en fed lille samling. Når man med prisen får hele 2 spil og alt DLC, så er det svært ikke at lade sig begejstre. Her er masser af indhold, og selvom de kan være uhyre svære at komme igennem, så er de stadig utrolig fede at spille og helt bestemt oplevelsen værd.

TL;DR
Vurdering:
Forrige indlægKan din PC trække Diablo II: Resurrected?
Næste indlægTwo Point Hospital får A Stitch in Time DLC
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
the-nioh-collection-anmeldelseThe Nioh Collection er en fed pakke! Uanset om man er ny eller en gammel kending af spillene, så er her rigtig meget underholdning. Du bliver sikkert sur eller utålmodig, for du kommer til at dø rigtig tit. Men at gøre det i 4K og med 120fps, hurtig load tider og bare fedt grafik, så er det ikke helt ligeså slemt. Vi har nydt spillene og det synes vi bestemt også du burde.