Spænd sikkerhedsselen, for nu skal der køres ræs på den fede måde. Vi ser nærmere på Project CARS 2 som er til det mere seriøse bil spil elskere.

Project CARS tog verdenen med storm da det udkom tilbage i 2015. Spillet var et spil som bød os på et bil spil for de ret seriøse bil spil fans verdenen over. Vi vil nu se nærmere på om Project CARS 2 leverer varen, og kører hypet videre hvor den første udgivelse slap. Vi har set nærmere på Playstation 4 versionen.

Hvis man er ny i bil spil verdenen så kan vi med det samme sige, at Project CARS 2 måske ikke lige er den bil spil type man skal prøve kræfter med som den første titel. For dette spil er til den mere erfarne gamer, som er en haj til bil spil.

Grunden til vi siger dette, skal findes i at spillet har et utal af valgmuligheder inden for fintuning af din bil, på nærmest alle tænkelige muligheder.

Når man kommer i gang med spillet, kan man godt blive en smule skræmt. For det første løb man tager ender nemt i vild kaos, da ens bil jo slet ikke er til at styre. Man har nærmest ingen kontrol over bilen, og man har næsten opgivet inden man er kommet i gang med spillet. Men der er en god grund til det starter sådan.

Spillet har som sagt en masse muligheder med hvordan ens bil skal justeres ind, så den kan klare skærene. Når man er nået der til hvor man syntes det er umuligt at kontrollere ens bil, så skal man tænke nye veje, og måske fintune ens dyt.

For når man er kommet igennem alle de vilde muligheder der er af indstillinger i spillet, så ender det ud med du faktisk har god kontrol over spillet og alle dine biler. Man skal dog huske at have et åbent sind når man spiller Project CARS 2, og have god tid til spillet også. For det er ikke et spil man lige spiller i 10 minutter og ligger det fra dig. For på de 10 minutter er man ikke engang igennem indstillings mulighederne.

Dette skal ikke tages som et minus, for det er det som retfærdiggøre spillets vilde hype. For med alle de muligheder der er i spillet, der giver det os et spil med uendeligt levetid i.

Da vi fik styr på hvordan spillets ”indstillings helvede” skulle tøjles, så blev spil oplevelsen også markant bedre, og så kunne spillets potentiale nydes fuldt ud.

Man finder hurtigt ud af, at ud over spillets vilde indstillings muligheder, så er der jo et hav af biler og baner der skal udforskes. Så når man kommer i gang, så ved man ret hurtigt at alle den kommende vinters lange aftener er reddet, for levetiden i spillet her bliver vild!

Sværhedsgraden i spillet matcher spillets niveau der er sat fra starten af. For spillet er faktisk ret svært, selvom man får indstillingerne på plads. Men er man af den tålmodige type, så er denne titel en man ville elske at have stående på hylden.

Når man har spillet Project CARS 2 i lang tid, er man stafdig tilfreds med hvad spillet har at byde på, for der dukker hele tiden nye muligheder op i spillet.

Endnu en ting der er vildt fedt i Project CARS 2 er vejr dynamikken. Vejret kan skifte imens man kører hvilket giver spillet en vild realisme. Vi er vilde med måden vejret føles ægte på. Det eneste der kan ødelægge oplevelsen en smule hvad dette angår, er at grafikken måske ikke forkæler vejr effekten som man kunne ønske det.

En ting man dog kan undre sig over i sådan en valgmuligheds fyldt titel som Project CARS 2, er manglende tutorial i spillet. Spillet har ikke en ordentlig start for folk der ikke kender til serien. Vi kunne godt ønske at der var en tutorial som der er i de fleste spil nu om dagen. Manglen på denne tutorial vil desværre nok skræmme en del folk der ikke ved hvad de gik ind til da de købte Project CARS 2. Men selvfølgelig, så er intet spil fejlfrit.

Men tager vi alle indtryk og smider dem ned i en kasse og ryster den sammen, så munder det ud i en vild bil spils oplevelse. For Project CARS 2 har virkeligt ALT at byde på og spillet tager os gamere til en helt ny verden af muligheder.

Project CARS 2 er et spil der SKAL stå på jeres spil hylde, hvis I vil have et spil med alle tænkelige muligheder. For samlet set så er Project CARS 2 et genialt spil til den krævende gamer.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægKan din PC trække The Evil Within 2?
Næste indlægRogue Islands anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
project-cars-2-anmeldelseProject CARS 2 er et spil der SKAL stå på jeres spil hylde, hvis I vil have et spil med alle tænkelige muligheder. For samlet set så er Project CARS 2 et genialt spil til den krævende gamer.