Valnir Rok anmeldelse

Nordisk mytologi på den fede måde!

Som Dansker kan man ikke få nok af nordisk mytologi. Så nu tager vi fat i endnu en omgang af det med spillet Valnir Rok.

Spillet er i bund og grund et online sandbox rollespil som vi kender det fra blandt andet ARK: Survival Evolved. Det skal selvfølgelig ikke ses som en direkte kopi af ARK, men spillestilen minder bare meget om den slags spil.

Det som gør det til et spil med fokus på nordisk mytologi, er at der er god fokus på vikinger og alt hvad der hører til. Spillet har dog et lille twist med hvad det byder på af dyr man møder. Men det vil vi lade være op til jer når I en gang prøver spillet, da det er synd at spoile den gode oplevelse.

Spillet er et rendyrket online spil. Så når du spiller skal du huske hvilken server du spiller på, for ellers skal du jo starte forfra hver gang.

Man starter lige på og hårdt når man kommer i gang. Du har intet til at starte med. Så du skal ud og finde alt hvad du kan tænke dig til hvis du vil overleve. Der snakker vi både om mad, drikke og materialer til at lave våben, udrustninger og bygge en masse herlige ting.

Så er man til open world sandbox spil, så er det uden tvivl denne vej der skal kigges. For der er en masse muligheder med Valnir Rok.

Det som gør at Valnir Rok skiller sig ud fra mængden er at spillet byder på at man kan løse en masse opgaver for spillets karakterer. Løser man disse, kan man opnå en masse goder i spillet.

Man finder hurtigt ud af hvor sjovt det er at udforske det kæmpe område der er i spillet. Og man finder hurtigt ud af, at selvom en by ser forladt ud, så er den måske ikke lige hvad den giver sig ud for.

Spillet kan godt virke lidt langtrækkende i starten, men man skal ikke lade sig snyde. For når man først er kommet i gang med spillet, bliver det hurtigt meget svært at stoppe igen. For spillet har så mange ting at byde på, og man finder hele tiden nye muligheder.

Valnir Rok er et spil der er kommet for at blive. Det har så mange værdier, og det er helt sikkert et spil der er værd at prøve kræfter med.

Spillet er tilgængeligt via Early access programmet på Steam. Det betyder at spillet ikke er officielt udgivet da det stadig er under udvikling. Men det skal man ikke lade sig snyde af. For spillet er stadig som et helt spil, som man dog bygger videre på.

Når man tænker på at spillet stadig er under udvikling har holdet bag spillet givet os et meget fin titel, og man kan slet ikke mærke at det er en Early Access titel man har fingrene i her.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDRAGON BALL Z: KAKAROT – Anmeldelse
Næste indlægVind en kode til Valnir Rok
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
valnir-rok-anmeldelseValnir Rok er et spil der er kommet for at blive. Det har så mange værdier, og det er helt sikkert et spil der er værd at prøve kræfter med.