Street Fighter serien har taget verden med storm i mange år, og nu er en ny titel i serien landet. Vi se nu nærmere på Ultra Street Fighter II: The Final Challengers som er en eksklusiv Nintendo Switch titel.

Til at starte med kom Street Fighter til Arcade maskinerne, men der hvor det rigtigt brød igennem, var nok tilbage i starten af 90érne, hvor Street Fighter II styrede de Danske hjem på blandt andet Super Nintendo og Sega Megadrive.

Og nu sidder I måske og tænker over, om Ultra Street Fighter II: The Final Challengers har noget at byde på de andre ikke har. Det kan vi med det samme sige at det har det. Der er nemlig en eksklusiv game mode kaldet ”Way of the Hado” og det er noget af et påfund.

Denne nye game mode tager dig som spiller med i rollen som en af de mest kendte Street Fighter karakterer nemlig Ryu. Det som gør denne game mode helt unik, er at den bruger de herlige funktioner som Joy Con controllerne har.

Du skal selv udføre de populære moves som Shinku Hadoken og Shoryuken. Og det er ikke bare at lave komboerne som vi alle kender dem. Nej man ser spillet i første persons perspektiv, og skal fysisk udføre dem ved hjælp af bevægelser og slag med Joy Con Controllerne. Denne game mode giver os en god portion udfordringer. For man skal bekæmpe ens fjender på den måde, hvilket ikke bare er lige til, men super sjovt.

Hvis man ser bort fra Way of the Hado, så er Ultra Street Fighter II: The Final Challengers lige som man forventer et Street Fighter spil skal være. Det har den velkendte Arcade Mode, Versus Mode og en lækker Co-Op mode. Og i disse modes der er et godt og solidt udvalg af karakterer, så vi har hvad vi skal bruge der.

På grafik og lyd delen er dette ikke en perle, men vi ligger i den ende af skalaen som man forventer. For det bringer en tilbage til de gode gamle dage, som med et twist af grafik og lyd som vi kan lide nu. Spillet er både grafisk og lydmæssigt lige som man kan ønske det.

Spillet har også en online mode, så man kan tæske løs imod andre i den store verden. Vi har desværre ikke kunne prøve kræfter med den, da den først åbner op når spillet udgives på Fredag. Men online delen bliver som man kender, med man kan tage tilfældige kampe imod andre, eller vælge at tage ranked spil, hvis man er god og gerne vil vise sine evner.

En anden sjov lille ting er spillets Buddy Battle, hvor man tager kampen op sammen med en ven. Og der et det på bedste Co-Op manere man spiller sammen. Og det fede ved det er at det ikke bare er at skifte når man er død. Man har nemlig mulighed for at lave specielle nye komboer som kun kan udøves i denne game mode.

Der er også en ting man skal tage sig tid til. Spillet har et vildt galleri som består af en masse fede illustrationer fra den gode Street Fighter tid. Og dette galleri vil få en hver fan til at smile stort.

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers har ALT hvad et Street Fighter spil skal have. Det bringer en tilbage til de gode 90ére med et vildt twist af nutiden. Og Way of the Hado er i sig selv grund nok til at købe denne titel.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægCrossout får ikke Crossplay mellem konsollerne
Næste indlægSpil Fallout 4 gratis på Xbox One og PC i weekenden
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
anmeldelse-ultra-street-fighter-ii-the-final-challengersUltra Street Fighter II: The Final Challengers har ALT hvad et Street Fighter spil skal have. Det bringer en tilbage til de gode 90ére med et vildt twist af nutiden. Og Way of the Hado er i sig selv grund nok til at købe denne titel.