Til et bryllup skal bruden have noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt. Faktisk siger den engelske remse “Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue and a Silver Sixpence in Her Shoe”. Jeg ved ikke lige med en mønt i skoen men ellers så synes jeg at denne remse passer enestående på dette års Call of Duty udgivelse.

infinite-warfare-03

Noget nyt er selvfølgelig kampagnen som Call of Duty har altid haft fokus på. Denne gang tager vi en tur i rummet da Infinite Warfare foregår et stykke ude i fremtiden. Der er ikke nogen halvbagt nær fremtidsvision af en soldat. Næ nej denne gang bliver der gået fuld sci-fi hvilket inkludrer AI robot soldater som også er en del af dit team. Bosættere har forladt Jorden for at kolonisere solsystemet. De organiserer sig i Settlement Defence Front (SDF) og beslutter at erklære krig mod styrkerne på Jorden. Så er handlingen skudt i gang.

infinite-warfare-02

Infinity Ward har fået forstærkninger fra Naughty Dog hvor Taylor Kurosaki tager teten på historien mens Jacob Minkoff har ansvaret for spildesign. Samtidig er det en stjernespækket forestilling med bl.a. Kit Harington som glimrende portrætterer den kolde psykopatiske leder af SDF. Du finder også en gæsteoptræden af Lewis Hamilton og så spiller veloplagte Brian Bloom denne iterations helt, Kaptajn Nick Reyes. Hele kampagnen er også det mest flydende jeg har set i et Call of Duty. Skiftet fra rumskibets bro, der fungerer som  missions menu, til den enkelte mission og overgangen i missionen fra at flyve i din Jackal til at løbe/svæve rundt fungerer fremragende. Det repræsenterer på bedste måde det nye.

cod-infinite-warfare-mp-0003

Noget gammelt har vi kigget på tidliger. Det er Call of Duty Modern Warfare som er en del af den samlede pakke i Legacy Edition. Hvis du vælger en udgave uden den remasterede version af Modern Warfare, så er noget gammelt også repræsenteret i dette års multiplayer. Det velfungerende bevægelsessystem fra Black Ops III er blevet poleret og pakket lidt anderledes ind. Bortset fra det, så er det den multiplayer oplevelse som du kender og som på eSports scenen har opnået stor succes. Hvis du ikke er til det hektiske gameplay der kræver træning så kan du med fordel vælge Legacy Edition og spille klassisk Modern Warfare multiplayer. Jeg nyder stadig at liste rundt i Overgrown eller nogle af de andre lækre baner som har brændt sig fast i min hukommelse i udgivelsen fra 2007.

zombies-in-spaceland

Noget lånt har Infinity Ward også fået plads til. Det er zombier der egentlig hele tiden har været Treyachs signatur spiltype. Zombi spiltypen er en flot indpakket horde mode som altid har været i den vanskelige ende. Infinity Ward har denne gang inkluderet mere vejledning så også nye spillere har en chance for at komme mere end bare til første område. Omgivelserne i Zombies in Spaceland er som taget ud af en ungdomsfilm fra 80’erne. Helt ned til at at forlystelsesparken faktisk har fungerende attraktion med bl.a. en arkade med minispil.

call-of-duty-jackal-assault

Noget blåt er i min fortolkning det PlayStation VR spil, Jackal Assault VR, som alle kan hente gratis. Blå fordi PlayStation altid har anvendt denne farve som signatur. Har du PSVR så er det faktisk et sjovt afbræk selvom jeg godt kunne have ønsket det som et fuldt spil. Du bliver placeret i dit Jackal rumskibet hvor du skal nedkæmpe SDF skibe som flyver ind for at angribe. Hele herligheden tager en 10-15 minutter hvor du altid kan starte forfra for at opnå en endnu højere score. Husk at kigge ned på Jorden under dig for at se f.eks. Italiens karakteristiske støvleform under dig.

cod_modern_warfare_remastered-02 

Call of Duty Infinity Warfare er det meste Call of Duty du nogensinde har fået pengene. Spilmekanisk er kampagnen blevet meget mere tidssvarende hvor du selv føler dig mere i kontrol. Sammenlignet med Modern Warfare kampagnen så er udviklingen slående. Zombier er nu en integreret del af oplevelse og multiplayer med det lækre bevægelsessystem fra sidste år er også underholdende at se på når der streames eSport.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægVi løfter sløret for en ny Skylanders Imaginators figur
Næste indlægMelody Monsters ude til mobiler
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
call-of-duty-infinite-warfare-anmeldelseCall of Duty Infinity Warfare er det meste Call of Duty du nogensinde har fået pengene. Spilmekanisk er kampagnen blevet meget mere tidssvarende hvor du selv føler dig mere i kontrol. Sammenlignet med Modern Warfare kampagnen så er udviklingen slående. Zombier er nu en integreret del af oplevelse og multiplayer med det lækre bevægelsessystem fra sidste år er også underholdende at se på når der streames eSport.