Rytmespil kan man aldrig få for meget af, så nu kigger vi nærmere på Rhythm Paradise Megamix som netop er landet til Nintendo 3DS.

rhythm-der

For jer der kender serien, vil i kunne nikke genkendende til mange af di discipliner der er i dette spil. For ud af de 100 mini games spillet byder på, der er de 70 af dem taget ”direkte” fra de originale versioner af ældre Rhythm Paradise spil.

Men det skal hellere ikke tages som en dårlig ting. For det er jo formålet med dette spil. Nemlig at samle det bedste af den serie, og det må man sige de har gjort. Så kan vi bare glæde os over at de har givet os de sidste 30 mini games som bonus.

For dem som ikke kender spillet, der kan vi kort fortælle, at spillet er et spil der er bygget op af en masse små spil, hvor man til musik skal følge rytmen på den helt rigtige måde. Og gør man ikke det, jamen så må man op på hesten og prøve igen. For man kommer ikke videre før banen er gennemført.

rhythm4

Det lyder måske ikke så svært, og det er det sådan set hellere ikke i starten. Men når man er kommet i gang med spillet, stiger sværhedsgraden stille og roligt, og vi kan med det samme sige at det bliver en smule hårdere at komme igennem banerne.

Det gør ikke det store, hvis man har en bane man sidder fast i, for banerne er som der ligges op til ret små, og man er hurtigt igennem dem. Det er dog ikke sådan hver eneste gang. For der kommer såkaldte ”boss baner”, som er af noget større kaliber. De er enten bygget op som en noget længere bane, eller et remix af de foregående baner som man lige har været igennem. Sidst nævnte er klart det sjoveste, og derved også den sværeste.

Spillet er super underholdende, og det går i et tempo vi alle kan følge med i. En god ting er også, at hver gang man møder en ny bane, så får man en kort gennemgang til hvordan den skal klares. Så kommer udfordringen først når den skal gennemføres senere. For der er det måske ikke sikkert man lige kan huske hvordan man klarer den. Men man kommer hurtigt ind i det.

rhythm1

Nogle gange, så er banerne også af en speciel kaliber, hvor det er rigtige sange man skal spille til. Og det er ikke hvilke som helst kunstner der står bag dem. For det er selveste Tsunku, som er en meget stor producer i Japan. Man må også sige at de sange, de falder lige ind i spillet, og de er faktisk af ret god karakter. Han leverer den ene ørehænger efter den anden, og det er noget de Japanere bare kan.

Man skal dog passe lidt på med det her spil, for når man først kommer i gang med det, kan det godt være svært at slippe igen. For måden det spilles på det fanger ens opmærksomhed ganske godt. Det er sjovt, simpelt og har de fedeste tunes. Så det har alt hvad man kunne ønske.

Og er man fan af Rhythm serien, så er denne titel en der vil pryde jeres samling. For det samler som sagt alle de gode mini games fra de andre spil i 1 spil. Og når det er på Nintendo 3DS, så kan man jo tage det med på farten, hvilket giver spillet et ekstra hak op imod toppen.

rhythm2

Spillet byder også på lokal multiplayer via Game Share, så der er også lidt at tage sig til når vennerne kommer forbi, og du lige skal vise dit nye Rhythm Paradise Megamix spil.

Rhythm Paradise Megamix er en titel der nok henvender sig mest til fans af Rhythm serien. Men man skal ikke holde sig tilbage hvis man vil have et godt og sjovt rytme spil. Spillet er godt underholdende, men har dog en tvivlsom levetid.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNintendo Switch bliver drevet af Nvidia
Næste indlægFestival of the Lost starter i morgen i Destiny
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
rhythm-paradise-megamix-anmeldelseRhythm Paradise Megamix er en titel der nok henvender sig mest til fans af Rhythm serien. Men man skal ikke holde sig tilbage hvis man vil have et godt og sjovt rytme spil. Spillet er godt underholdende, men har dog en tvivlsom levetid.