Vi skriver 2016, og fire år er gået siden OL i London. OL i Rio står for døren, og mens vi venter har SEGA i den forbindelse har lavet et nyt Mario & Sonic OL spil, som vi selvfølgelig har kigget nærmere på.

2759292-screen+shot+2015-06-16+at+3.14.26+pm

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games, er et spil som byder på mange forskellige sportsgrene, som for eksempel, fodbold, spydkast, svømning og meget meget mere. dog er der også nogle af sportsgrene der ikke har meget med OL at gøre, men det er en af de ting der er med til at gøre spillet unikt og anderledes. derfor er det samtidig også et utraditionelt OL spil.

mario-sonic-at-the-rio-2016-olympic-games-2

Storyline er der ikke meget af. Spillet går i bund, og grund ud på, at træne med en karakter fra Mario eller Sonic, så du kan komme til OL. Her skal du kæmpe dig til guldmedalje, på 3 forskellige niveauer med din Mii. Turneringen stiller opgaver til dig, så du kan vinde dragter, og hjelme til forbedring af din Mii’s stats. fordelen ved dette er selvfølgelig at, det gør det nemmere at vinde de forskellige konkurrencer.

Online-multiplayer, er der desværre ikke at finde i spillet. Men det er muligt at spille local multiplayer, som er virkelig velfungerende, og heldigvis uden splitscreen, hvilket kan virke forvirrende på mange. Spillet er den perfekte underholdning med venner og familie.

Mario-Sonic-at-the-Rio-2016-Olympic-Games™-Screenshot-3

Det foregår på en strand i Rio, hvor du kan vælge hvad du vil lave. Det eneste du kan i starten er træning, og efterhånden som du træner, åbner du op for andre muligheder. Som spillet indikere er målet OL, som åbner for muligheden Heroes Showdown, og at vinde de tidligere nævnte dragter, og hjelme til forbedring af din Mii’s stats.

Heroes Showdown – det er her Mario, og Sonic kommer til sin ret. Du vælger Mario, eller Sonic’s team – en form for last man stand. Her vælger du 9 mand. desværre er det lidt random hvem der kommer på dit hold da du ikke vælge hver karakter du vil have på holdet.valget af hvilket team du vil spille på, har ikke indflydelse, det er et spørgsmål om, om man er til Mario eller Sonic. den der først mister alle sine deltagere taber.

maxresdefault

Turen til den Sydamerikanske by Rio, var nærmest en succes oplevelse. er du til hyggespil, giver spillet dig timers underholdning, i selskab med Mario & Sonic – både alene, og sammen med familie, og venner. overordnet set er, Mario & Sonic at the Olympic Games Rio 2016, et underholdende men utraditionelt OL spil. det henvender sig ikke direkte til Mario, Eller Sonic fans, men kan gøre dig til OL mester. De 14 discipliner spillet indeholder, giver dig mange timers underholdning, med lækker typisk nintendo grafik, sjove dragter, og nervepirrende spænding.

 

 

 

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægUbisoft giveaway.
Næste indlægHomefront: The Revolution anmeldelse
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!
mario-sonic-at-the-rio-2016-olympic-games-wii-u-anmeldelseTuren til den Sydamerikanske by Rio, var nærmest en succes oplevelse. er du til hyggespil, giver spillet dig timers underholdning, i selskab med Mario & Sonic - både alene, og sammen med familie, og venner. overordnet set er, Mario & Sonic at the Olympic Games Rio 2016, et underholdende men utraditionelt OL spil. det henvender sig ikke direkte til Mario, Eller Sonic fans, men kan gøre dig til OL mester. De 14 discipliner spillet indeholder, giver dig mange timers underholdning, med lækker typisk nintendo grafik, sjove dragter, og nervepirrende spænding.