Tyske BBG Entertainment har en række klassiske arkadespil ude i helt ny og moderne indpakning hvor det stadig er det originale gameplay. Det er spil som SHARK! SHARK!, Boulder Dash Deluxe, DYNABLASTER som du sikker også kender som Bomberman og så ASTROSMASH som vi anmelder her.

ASTROSMASH er oprindeligt udgivet til Intellivision®-konsollen i 1981 af John Sohl. Det blev hurtigt et af de mest populære spil og solgte mere end en million eksemplarer. Det gav det en 5. plads som et af de best sælgende Intellivision®-spil nogensinde. Spillet med rumtema hvor du bruger en laserkanon til at ødelægge indkommende meteorer, bomber og andre mål. Du kan se hvordan der ser ud på Nintendo Switch på videoklippet overnfor. Det er slutningen på boss kampen til level 5.

Alt omkring grafik og lyd er opdateret. Der er i alt 10 forskellige områder eller baggrunde om du vil. De er dynamiske så vulkanen går ind i mellem i udbrud og så er der endnu mere festfyrværkeri at holde øje med. Når meteorer, rumskibe og alt andet der styrter mod jorden bliver pulveriseret af din laser sker det også i flotte effekter. Det gælder om at skyde så meget som muligt inden det rammer jorden for det trække point fra din score. For at komme videre til næste level er der et antal point du skal opnå. Det ser du nederst i venstre hjørne. Du kan også få en power up så du skyder dobbelt lasere. Der er også ekstra skib, et skjold og en bombe du kan skyde for at få hele skærmen ryddet i et hug. Det er ikke raket videnskab selvom det forgår i rummet. Huske at du skal sprinte til siden som sidste udvej.

ASTROSMASH er klassisk arkade i en moderne og lækker indpakning. Det er rigtigt godt som couch co-op eller til at stresse af med i kampagnedel. Der er forskellige rumskibe selvom det mest er af kosmetisk karakter. Gameplay er er fantastisk i lyd og billede. Det behøver ikke at være kompliceret for at være underholdende.

Tak til BBG Entertainment og OUTRAGEOUS PR for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRoboCop: Rogue City – Anmeldelse
Næste indlægSociable Soccer 24 tager pris kampen op med EA
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
astrosmash-anmeldelseASTROSMASH er klassisk arkade i en moderne og lækker indpakning. Det er rigtigt godt som couch co-op eller til at stresse af med i kampagnedel. Der er forskellige rumskibe selvom det mest er af kosmetisk karakter. Gameplay er er fantastisk i lyd og billede. Det behøver ikke at være kompliceret for at være underholdende.