Happy Juice Games er et selvstændigt spilstudie med base i Tel Aviv i Israel. Spilstudiet har stor fokus på at give høj kvalitet når det kommer til grafik, animation og spil design generelt. De har også forstand på hvordan et magisk eventyr skal sættes sammen, og det sætter en kurs mod spillet Lost in Play som er det spil vi har givet os i kast med her.

Se trailer på Lost in Play her:

Lost in Play er et charmerende point-and-click eventyr, der tager spilleren med på en spændende rejse gennem forskellige spilverdener. Med sin unikke præsentation og sjove gåder formår spillet at skabe en underholdende oplevelse for både gamle og nye spillere. Grafikken er farverig og livlig, hvis man har set Gravity Falls, så har man en ret god idé om hvordan grafikken er sat op. Der var dog enkelte gange hvor jeg følte, spillet ikke reagerede på min interaktion, eller at spillet misforstod der hvor jeg trykkede og gjorde noget andet, end jeg ville have det til at gøre. Om det er mine pølsefingre, eller om der er nogle små rammer, som er sat ind til, at hvis man rammer lige en millimeter forbi så gør den noget andet end man vil have spillet til, skal jeg ikke kunne sige. Det var heller ikke noget der ødelagde oplevelsen for mig, det gjorde bare jeg spildte nogle sekunder, fordi karakteren skulle gå noget vej og så tilbage igen. Det gav til tider enkelte klodsede momenter. Jeg vil dog sige at hvis man har tænkt sige at spille det på mobilen, så vil jeg tro det bliver en svær oplevelse med sådan en lille skærm. Spillet er som sagt i forvejen lidt klodset til en tablet, og det er helt klart en bedre og nemmere oplevelse på PC er jeg ret overbevist om.

Gåderne i Lost in Play er varierede og udfordrende på en sjov måde. Hver gåde kræver, at spilleren tænker kreativt for at finde den rette løsning. Det var sjovt at se, hvordan de forskellige genstande og karakterer interagerer med hinanden for at løse gåderne. Og hvis man går helt stå, som jeg ind imellem gjorde, er der et lille hint ikon man kan trykke på. Det giver ikke hele løsningen, men mere et lille skub i den rigtige retning, hvilket virker ret godt. Jeg har ikke spillet vanvittig mange point-and-click spil, og jeg følte lidt jeg ramte ind i en mur enkelte gange hvor jeg logisk set bare ikke kunne finde en løsning. men igen, så er deres hint system en god hjælp til at komme på rette spor.

Historien i Lost in Play er enkel, men alligevel fantastisk. Spilleren følger en bror og søster på en magisk rejse, der ender med at komme langt væk hjemmefra, fanget i deres egen fantasier, som virkelig giver et smukt indtryk af hvad man som barn kunne finde på. Lost in Play vækkede tit minderne frem i mig selv, med de ting man selv fandt på, da man rendte rundt på legepladsen og var fri af konsekvenser og livsvigtige beslutninger. Det var en rar nostalgisk følelse.

Spillet er anmeldt på Samsung Tab S7.

Spillet er ude til PC, Android, IOS og Nintendo Switch.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægBanishers: Ghosts of New Eden udkommer 7. november
Næste indlægViewfinder – Anmeldelse
Jeg er en passioneret gamer, der elsker at fordybe mig i de narrative aspekter. Jeg har spillet siden jeg selv kan huske, helt tilbage til Nintendo 64 og frem til konsollerne vi kender i dag. Min primære platform er PS5 med solid backup fra Xbox Series S og Nintendo Switch.
lost-in-play-anmeldelseLost in Play er et charmerende og underholdende point-and-click spil, der formår at vække nostalgien og tage spilleren med på en spændende rejse gennem forskellige spilverdener. oplevelsen på en tablet er fin nok, men vil klart anbefale det på en PC, da det er der den slags spil fungerer bedst. Nogle gåder virker ulogisk svære, men hint systemet giver den hjælpende hånd man har brug for.