Svenske Grand Pike har netop udgivet Spelldust på iOS og Android. Vi har i den anledning taget fat i iOS versionen for at give jer et par ord omkring spillet.

Når vi taler om mobilspil, så er det meget svært ikke at nævne spil som Clash Royale og Hearthstone. For begge spil har været et kæmpe hit. Nu er Spelldust landet, og det er ikke uden grund begge titler bliver fremhævet her.

For Grand Pike har endda selv sammenlignet Spelldust med Clash Royale og Hearthstone. Så med denne anmeldelse, så kan man jo ikke lade være med at skæve lidt hen imod de 2 titler også.

Spelldust finder sted i en verden med magisk tema. I bund og grund så tager det elementer vi kender hvor man har et hold helte, diverse magi og skal bruge de rigtige taktikker for at klare sig igennem banerne.

Spillet ligner det vi kender fra Clash Royale når der kæmpes imod modstanderne. Der hvor Hearthstone kommer ind i billedet, er når du skal kæmpe.

For der har du hvad jeg vil kalde magiske kort, som bestemmer hvilket træk som er det næste. Så hvad det angår så er der intet nyt under solen der.

Men der hvor man måske hurtigt syntes det skiller sig ud, det er på sværhedsgraden. Jeg syntes det hurtigt bliver et spil der måske for nogen kan føles at være i den svære ende.

Men spillet er jo ikke mere svært end man gør det til. For det som kræves af en, er at bruge den rette taktik når der spilles. For spiller du dine magiske kort rigtigt, så kan du nemt komme videre.

De magiske kort man har, dem har man selvfølgelig mulighed for at opgradere. Man får nye kort til at opgradere med løbende, så der er rig mulighed for at blive bedre den vej. Men hurtigt går det selvfølgelig ikke fra starten af.

Bliver spillet for svært så er der selvfølgelig råd for det. For da spillet er et Free to Play spil, så er der noget der skal betale det. Og her kommer micro transaktioner ind i billedet.

Du kan købe kort pakker så din troldmand hurtigt bliver bedre, og får nemmere ved at klare banerne. Jeg har personligt ikke haft brug for de pakker, men kan godt se det måske bliver nødvendigt med tiden, for spillets sværhedsgrad spidser som sagt hurtigere til.

Spelldust er et frisk pust til mobilspil verdenen. Selvom det er et Free to Play spil, så tag ikke fejl af det. For det har stort potentiale.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPlayStation Plus titler for maj
Næste indlægMonster Hunter Rise har fået stor opdatering
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
spelldust-anmeldelseSpelldust er et frisk pust til mobilspil verdenen. Selvom det er et Free to Play spil, så tag ikke fejl af det. For det har stort potentiale.