Ville det ikke være fedt hvis du kunne mixe dit eget musik på de største musik festivaller man kan tænke sig til? Dette er faktisk muligt i FUSER som udgives på tirsdag i næste uge. Vi har haft fingrene i PlayStation 4 versionen, og her er vores bedømmelse af spillet.

Når vi snakker musik og rytmespil, er der et hav at tage fat i. Nogle af dem vi nok kender mest til i den genre er Guitar Hero og Rock Band serien. Hvis vi tager Rock Band, så er det Harmonix der står bag. Det er nemlig de samme som står bag det kommende DJ spil FUSER.

For at få opmærksomhed i en spilverden med et kæmpe udvalg, er man nødt til at skille sig ud. Det må man sige at FUSER gjorde da man så det. Der er lavet flere forsøg på noget der ligner, men det så den gang ud til at FUSER gik all in.

Spillet er i bund og grund et spil hvor du ”bare” skal mixe kendte titler sammen. Dette lyder som et koncept der måske kan virke lidt tamt. Men efter at have spillet FUSER et utal af timer, kan jeg med det samme sige at tamt er det sidste ord jeg vil bruge om dette spil.

Man kan godt lide af lidt præstations angst når man skal spille det for første gang. Du bliver nemlig kastet direkte ud i det så snart du går i gang med spillet. Ikke noget med en lille tutorial eller andet. Du bliver smidt ud i valget af ekstra sange der skal med i dit set, sammen med dem der er fastsat.

Men fortvivl ikke. Der er stadig god hjælp at hente. Spillets tutorial er nemlig bygget op på den måde, at du stille og roligt lærer de forskellige tekniker der er i spillet. Så det er ikke noget med at du skulle kunne det hele fra starten af.

Anbefalingen herfra er at køre spillets ”historie del” igennem for det er der alle de gode fifs de ligger. Der bliver stille og roligt når man kører de forskellige shows igennem bygget på med nye ting du skal lære.

Dette er en genial måde at bygge et spil op på. Man bliver nemlig stille og roligt mere tryg med spillet når det spilles igennem. Jeg kan med det samme sige at det bliver meget svært ret hurtigt. Men går man ind i spillets univers med åbent sind og lytter efter hvad der skal ske, så er man allerede kommet langt den vej.

Udvalget af sange betyder meget for den type spil. Og jeg kan med det samme sige, at udvalget i FUSER er jo enormt. Gengren er mest pop, dance, hiphop og rock. Der er nogle der falder lidt uden for kategori.

Men det udvalg der er inde for de genre er udsøgt. De hits man har valgt at have med som standard er super godt. Der er mange hits vi kender fra radioen igennem tiden. Og med dem så er der et godt udgangspunkt for at kunne mixe dem sammen. Udvalget bygges selvfølgelig ud med købemusik med tiden, men den lader vi være op til jer, om der skal købes eller ej.

Når man spiller, så er der alle tænkelige muligheder for at mixe sammen som hvis du stod ved din DJ pult. Så der er nok at gå i gang med. Men ud over det, så ønsker publikum også sange mens du mixer. Og giver man dem det de vil have, får du en bedre score, så det kan godt betale sig.

Man kan endda også spille online imod andre håbefulde DJ´s. Dette er genialt og underholdende. Det bliver specielt meget underholdende når der åbnes op for sluserne og alle andre kan spille med. Så er der dømt DJ kamp. Spillet er også spækket med kommende events, så der bliver nok at gå i gang med.

Der er et ordsprog der siger ”gå aldrig tilbage til en fuser”, men denne FUSER vil vi elske at gå tilbage til. Man kan med stor sige at Harmonix endnu en gang har skabt et kommende kæmpe hit.

Det kan herfra anbefales at spille FUSER med et godt anlæg sluttet til dit fjernsyn. Jeg spillede det med en god soundbar og subwoofer. Det giver spillet det ekstra med en lille smule ekstra volume. Så når I starter spillet op, så advar naboerne med det samme!

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægLeg med Larry i sofaen
Næste indlægJurassic World Evolution: Complete Edition er ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
fuser-anmeldelseDer er et ordsprog der siger ”gå aldrig tilbage til en fuser”, men denne FUSER vil vi elske at gå tilbage til. Man kan med stor sige at Harmonix endnu en gang har skabt et kommende kæmpe hit.