Spil på Nintendo Switch findes efterhånden i alle genre og størrelser. CD Projekt Red har i samarbejde med Saber Interactive, i den grad kastet et af de helt store på den lille konsol og det er ingen ringere end The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition. Et stort RPG spil, der i den grad sætter Nintendo Switch på prøve. Selvom kvaliteten ikke når helt i mål, er det stadig forbløffende godt. Jeg har haft fornøjelsen af at spille det storslåede spil, i den mindste format muligt.

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition på Nintendo Switch indeholde hele spillet, sammen med begge udvidelser i form af Heart of Stone og Blood and Wine. Det er lidt en våd drøm at kunne tage et spil som denne med sig på farten og det virker faktisk rigtig godt.

Kender du ikke lige til spillet, så er det den tredje i rækken af The Witcher serien, baseret på novellerne af samme navn skrevet af Andrzej Sapkowski. Det er et singleplayer RPG spil.

Man følger Geralt of Rivia der er en Witcher. Han er en mand trænet i kamp, magi og nedlæggelse af monstre. Ham og hans elskerinde Yennefer, er sammen på en mission for at lede efter deres adoptivdatter Ciri.

Ciri er trænet som en Witcher, da hun har utrolige magiske kræfter, stærkere end nogen anden. Hvad Ciri ikke ved, er at hendes biologiske far er i live. Han er landets kejser, der måtte sende hende bort, kort inden han faldt i en forfærdelig forbandelse.

Men Ciri er nu jagtet af ondskabsfulde væsner der tilsammen kaldes for Wild Hunt. Geralt og Yennefer er nu splittet for alle vinde og turen tager dig på tværs af et stort land fyldt med magi, mystik og smukke landskaber.

Der er så meget at se og gøre i The Witcher 3. Det er ikke et spil man bare lige for overstået på nogle timer. Man kommer til at møde en masse mennesker, gå på opdagelse og ellers bare opleve de smukke omgivelser. Der er monstre over alt og med Geralts sværd og magi, kan man virkelig komme i nogle ret intense kampe. Spillet er så godt og det er vildt fedt at man nu kan spille den på Nintendo Switch.

Versionen på Switch, er selvfølgelig grafisk markant anderledes i forhold til den der findes på PS4, Xbox One og PC. Der er tonet godt ned på grafikken og det svare næsten til at spille med den laveste grafik på PC og så er teksturene også ret så flade at se på. Men det er vigtig at tage Switch’ens ydeevne og grafiske præstation i betragting.

Når man spiller i håndholdt tilstand, så oplever man ikke at den grafiske nedtoning kommer i vejen for spillet. Men det er dog mere tydeligt, når man spiller med Nintendo Switch sat til tv’et. Men ellers køre spillet nogenlunde flydende, med nogle mindre dyk i FPS fra tid til anden.

Når man tænker på hvor stort spillet er i form af historie, ting at lave og mængden af indhold, så er det utroligt at spillet kan køre på Switch. Vælger man at købe spillet over Nintendo eShop, så er det med at have et SD kort der har godt med plads. Her snakker vi om mindst 32 GB, så der er plads til opdateringer, DLC osv. Det er en heftig størrelse, men det er dét værd.

TL;DR
Vurdering:
Forrige indlægSe en masse Nioh 2 gameplay
Næste indlægDeath Stranding launch trailer udgivet
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
the-witcher-3-wild-hunt-complete-edition-switch-anmeldelseThe Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition på Nintendo Switch er utrolig! Det er vanvittig hvordan man har kunne presse så stort et spil, ned på den lille konsol. Det er den fulde oplevelse man får, dog med nedgradering af grafikke, hvilket ikke kan undgås. Men alt i alt, får du et fedt RPG spil der kan spilles hvor end du går.