Vi er taget en tur ud i rummet. Vi ser nu nærmere på Sci-Fi eventyret Out There: Ω The Alliance som netop er landet på Nintendo Switch.

Inden vi kommer for godt i gang med anmeldelsen, kan det med det samme siges, at Out There: Ω The Alliance ikke er et spil som andre.

Spillet går i bund og grund ud på at overleve ude i rummet. Man starter med nærmest ingenting, og skal derefter ud og udforske for at overleve. Out There: Ω The Alliance skal først og fremmest ses som et survivor spil. Man skal samle ressourcer, opgradere sit skib og ikke mindst, overleve.

Hvis man ser traileren (eller spiller) tror man spillet er taget ud af en tegneserie. Det er jo som at sidde og læse en tegneserie med filmiske effekter. Dette skal ikke tages som noget skidt, for holdet bag spillet er sluppet godt fra det.

Selvom spillet er bygget op omkring en meget simpel opskrift, så er det en smule omfattende. Til at starte med virker spillet en hel del rodet. For spillets tutorial har ret travlt med at lære en det man skal igennem. Så man ender ud med hurtigt at glemme det man nu har lært.

Men selvom spillets tutorial er en smule mangelfuld, er det ikke svært at komme i gang med. Man finder nemlig hurtigt ud af hvordan det hele fungerer. Så prøver man kræfter med spillet, skal man ikke lade sig skræmme med den lidt hektiske start man får.

Når man er kommet i gang med spillet, skal man huske at tænke sig godt om. For gør man ikke det, så er det slut. Spillet er som sagt et spil hvor det gælder om at overleve. Og er man ikke god til det, så lærer man i hvert fald at starte spillet forfra nogle gange.

Spillet er bygget op om en meget simpel kerne med en meget enkelt historie. Forcen i spillet skal findes i hvor godt det er smedet sammen. For man får virkeligt de små grå på arbejde med Out There: Ω The Alliance.

Hvis I regner med en vild Sci-Fi shooter, så er det ikke Out There: Ω The Alliance. Men vil man derimod have et simpelt spil der har en masse rum elementer i sig, så er det dette spil man skal vælge.

Out There: Ω The Alliance er et spil man kan tage frem en gang imellem og stadig hygge sig. Så alt i alt har vi endnu en Indie titel der tør gå andre veje ingen andre gør.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægStar Wars Jedi: Fallen Order info
Næste indlægXbox Game Pass Ultimate annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
out-there-%cf%89-the-alliance-anmeldelseOut There: Ω The Alliance er et spil man kan tage frem en gang imellem og stadig hygge sig. Så alt i alt har vi endnu en Indie titel der tør gå andre veje ingen andre gør.