Så er det tid til at finde forstørrelses glasset frem, og komme ud for at lede efter spor i det syvende Layton spil i rækken.

Hershel Layton’s datter, Katrielle Layton, vågner op efter et marridt om, at hendes far er forsvundet på dagen, hvor hun lige har åbnet sit nye detektivbureau i London. Det viser sig dog at være sket i virkeligheden også.
Katrielle, og hendes assistent Ernest greeves, møder den talende hund Sherl, som kun de kan snakke med. Sherl forklare Han har brug for hjælp til at finde ud at hvem, Han i virkeligheden er.
Men undervejs skal, man også løse andre mysterier, der kan være ligegyldige, nogle af dem er også vigtige.

Når du går igang med, at lede efter din far, og hjælpe Sherl, med at finde ud af hvem han egentlig er. Støder du på den første sag som du får af, betjent Hasting, fra skotland yard.
denne sag går ud på at finde ud af, hvem der har stjålet en ur viser fra Big ben, og hvor den er.
Spillet består af ialt 20 forskellige mysterier, som har 6, spor hver, og for hver spor man finder er der en lille gåde. hver gåde har forskellig sværhedgrad.
Hvis du ønsker at genspille et bestemt spor, er der mulighed for at gå tilbage.

Andre sager kan være, at du skal finde en gave til, Hasting’s kone, eller et mord, som Katrielle bliver anklage for at have begået, på et tidpunkt fortæller Ernest også Sherl om, hvordan han mødte Katrielle, da han var anklaget for biltyveri. men dette er ligegyldigt for historien og virker faktisk bare som fyld.
Alle sagerne hænger sammen, og føre til “de syv drager” som er de 7 rigeste i london, rejsen der til kan være virkelig tung på grund af for meget intetsigende snak.
Dette gør også at spillet er meget specielt, det skiller ud sig fra andre puzzle spil.
til tider kommer der, også nogle lidt sjove indspark, hvor det er som om, de har forsøgt at gøre spillet sjovt. men det lykkedes ikke så godt, og det ender bare med at blive lidt irritende, at man ikke bare kan kommer vidre.

Level-5 giver dig med, Layton’s Mystery Journey : Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy, spil der kan bruge mange hyggelige timer på. desværre ødelægger de det lidt med tom snak.
Hvis man er til meget information, og kan bære over med meget ligegyldt snak, er spillet fantastisk.
dog skal det siges, at det er et ret udfordrende spil, og gåderne kan nogle gange virkelig være hjernevridere.
Jeg var selv ret vild med, de små film sekvenser der kom, hvor man ikke skulle læse så meget med bare lytte.
Så min konklusion må være er du til meget læsning og lidt hjernevridning så er det her det perfekte spil!

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNy No Man’s Sky opdatering gør det lettere at gemme
Næste indlægBaywatch anmeldelse
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!
anmeldelse-laytons-mystery-journey-katrielle-and-the-millionaires-conspiracyLevel-5 giver dig med, Layton's Mystery Journey : Katrielle and the Millionaires' Conspiracy, spil der kan bruge mange hyggelige timer på. desværre ødelægger de det lidt med tom snak. Hvis man er til meget information, og kan bære over med meget ligegyldt snak, er spillet fantastisk. dog skal det siges, at det er et ret udfordrende spil, og gåderne kan nogle gange virkelig være hjernevridere. Jeg var selv ret vild med, de små film sekvenser der kom, hvor man ikke skulle læse så meget med bare lytte.  Så min konklusion må være er du til meget læsning og lidt hjernevridning så er det her det perfekte spil!