Vi skal igen i år heller ikke snydes for endnu et nyt skud på stammen, fra WWE 2K franchisen. Det er 2016 versionen af 2K Sports WWE 2K16 vi har testet på Playstation 4. Ligesom NBA 2K16 anmeldelsen som vi har lavet på siden, så er WWE 2K16 lidt en titel for sit helt eget publikum. Det appellere i høj grad til Wrestlingfans eller til gamere som bare har lyst til at uddele øretæver. Det er i år den meget velkendte Wrestler Steve Austin der pryder forsiden. Steve Austin som udover at have været med i Wrestling sporten i rigtig mange år, også har været med i en del film efterhånden.

image-2015-08-18-12-40-21

I den opskrift som 2K Sports har brugt til at mikse det færdige produkt sammen, som er blevet til WWE 2K16, har der været rigtige gode ingredienser til et fremragende produkt. Man kan spille over 120 forskellige karaktere som er mere eller mindre kendte. Er man ikke så kendt i Wrestlingsportens verden ja så er der rig mulighed at træne med sin valgte karakter, inden man hopper i ringen. Man har i WWE 2K16 også en rigtig cool feature. Nemlig at man kan lave sin helt egen karakter. Dette er der ikke så meget nyt og cool i, men denne gang kan man importere et foto af sig selv og derved gøre det hele, lidt mere personligt, i karrieredelen. Man kan også, hvis man vælger ikke at importere et foto af sig selv, at lave en karakter ud fra en hel del parametre i spillet. Man kan bruge rigtig lang tid på det og det er faktisk ganske underholdende. Man kan vælge alt lige fra hvordan sin karakters næseryg ser ud til hvilket kostume og ‘taunt’ man vil have med i ringen. Alt dette giver et godt personligt touch WWE 2K16 hvilket er meget positivt. Som man kan se på billedet nedenunder, så gengiver den rent faktisk ansigtstrækkende ganske godt.

untitled

Den grafiske del af spillet er nu ikke noget vidunder, taget i betragtning af hvad man ellers ser der er på markedet. 2K Sports vil meget gerne gå fra et meget arkadepræget spil og til mere simulation. Det gjorde de helt klart med WWE 2K15, hvor der blevet foretaget en del ændring i form af fysikken i spillet, grafik, gameplay og styring. De har denne gang prøvet at gøre det endnu bedre. På en del områder er dette lykkedes meget godt men på nogle områder skuffer det fælt. Det grafiske aspekt kunne godt have været en del bedre, når man ser på f.eks. boksespil. Så det kommer desværre ikke helt til at virke som det helt store simulations spil men bære desværre meget præg af arkade. Er man vant til de foregående WWE 2K titler, ja så gør det ikke så meget, men for nye spillere af serien, ja så virker det ikke imponerende. Karaktererne er simpelthen for stivbenet og det virker sådan lidt tilfældigt og meget stift, når man forsøger diverse kombinationer og hopper en tur ind og ud af ringen. Når man f.eks. ruller ind og ud af ringen kunne det ligeså godt have været en tønde man ruller med.

Download-WWE-2k16-Full-Version

Går vi over til styringen af sine karaktere så har jeg lidt svært ved at forstå at de forskellige ting skal gøres SÅ kompliceret, at man nærmest skal have elefanthukommelse for at kunne huske de forskellige kombinationer, som man kan give sin karakter. ALLE knapper og sticks skal i brug, når man skal manøvrere rundt. Der er ganske enkelt alt for meget at skulle holde styr på, på en gang. Jeg sad med manualen ved siden af, bare for at kunne se hvordan man skulle gribe fat i sin modstander og kaste ham imod ‘ringside’ og derefter give ham en lige højre. Når man selv får en tur rundt i ringen af sin modstander, så skal men nærmest på sekundet trykke på den helt rigtige knap, for at kunne enten lave et modangreb eller bare parere det slag man ved kommer. Man får selvfølgelig en basisgennemgang af styringen inde i spillet, men den er MEGET basis og efterlader egentlig bare spilleren med en mindre forvirring. Man kan selvfølgelig træning sin ‘combo’s ‘ lidt og gennemgå torturial igen og igen. Men hvis man er bare en smule som jeg, så vil man bare gerne uddele nogle øretæver i en fart. Men jeg syntes det bliver gjort for kompliceret for nye spillere af serien med den styring og muligheder man har med sin karakter. Dette er selvfølgelig en smags sag. Når man, efter et stykke tid, får det til at virke så er det faktisk ganske underholdende. Man skal som spiller dog væbne sig med tålmodighed og vedholdenhed før man bliver belønnet.

2925846-sting+screenshot+2

Der er også kommet et nyt element ind i spillet kaldet DIVA’s hvor man har tilføjet en hel del flotte unge piger i masse festligt tøj og implementeret dem i spillet. Dette har modtaget stor kritik, da det egentlig slet ikke det spillerne vil bruge. Personligt syntes jeg det var ret så overflødigt men man får det lidt får øjnenes glæde. Til de mænd hvor silikoneimplantater og flerfarvet hår er sagen og have en in-fight med de kvindelige køn, ja så ville jeg nok anskaffe mig en hagesmæk. Men hvad tanken ellers var med at tage den del med, har jeg svært ved at gennemskue. Men om det har været lidt rødstrømpe ind over tegnebrættet skal jeg være usagt, men flotte er de, men knap så underholdende.

divas

På lydsiden er der ikke noget at komme efter. Der er virkelig smæk på drengen og med et solidt soundtrack der bliver blandet med publikums råben og skrigen samt den velkendte annoncer, ja så giver det er ret god stemning i spillet. Igen har 2K Sports leveret en fabelagtig lydside som går igen fra spil til spil som 2K Sports levere. Både i NBA 2K16 og her i WWE 2K16 er det virkelig lyden som skaber stemningen. Det er ikke kun soundtracket men også den måde man har mikset det hele sammen på. Når ens karakter bliver præsenteret er der givet fuld gas med pyro-show og hårdt pumpet musik. Det sætter en ganske imponerende kulisse for spilleren, som i høj grad er med til at trække spillets karakter op.

Hvordan ligger spillet så på skalaen. Jo jeg vil sige det på den her måde at når spillet gør det godt, så er det en fornøjelse og ret så underholdende, men når spillet er skidt, ja så skuffer det fælt.

Jeg giver det 2,5 ud af 5 stjerner for en blandet oplevelse hvor stemningen og lydsiden trækker spillet op.

God fornøjelse.

 

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSpyjinx annonceret
Næste indlægNeed For Speed anmeldelse
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: The Bald Duke Jeg spiller for det meste Call of Duty, Ghost Recon eller PUBG. Jeg har en stor passion for gadgets.
wwe-2k16-anmeldelseSå er det igen tid til at iføre sig stramme spandexkostumer og uddele øretæver til andre svedig muskelbundter og letpåklædte diva'er. Det er dog til tider en lidt tam forestilling med en alt for kluntet og kompliceret styring. Et spil hvor stemning og lyd er et stor plus.