robothump

Vi tager nu på eventyr sammen med Chibi-Robo, og vi kan næsten med garanti, love jer et spændende eventyr. Det er ikke første gang vi stifter bekendtskab med Chibi-Robo, for Chibi-Robo: Zip Lash er det 5. spil i Chibi-Robo spilrækken, og dette udgives kun til Nintendo 3DS.

robo1

Vi vil kort ridse op hvad Chibi-Robo: Zip Lash er for en størrelse. Spillet er et sidescroll platforms spil, som egner sig meget godt til Nintendo 3DS. Spillet er som mange, hvor man skal gennemfører en masse baner, og klare en stak bosser. Da Chibi-Robo sjovt nok er en robot, så skal han lades op en gang imellem, og der har han sin tilhørende ledning, som giver ham mulighed for opladning. Den omtalte ledning er også han våben, hvilket måske lyder lidt underligt, men er uden tvivl meget effektivt.

Når man kommer i gang med spillet, så vil man hurtigt kunne nikke genkendende, til den spille stil der er lagt for dagen, for det ligner ret meget spil alla Super Mario. Men inden vi skylder dem for plagiering, så kan vi med det samme sige, at spillet har mange forskellige ting at byde på, og er ikke en plagiat. Spillet skiller sig ud fra mængden, vil man hurtigt finde ud af.

flyverobo

Hvis man spiller disse sidescroll action spil, så ved man jo næsten med sikkerhed, at der også skal nogle hede boss kampe til. Og her er Chibi-Robo heller ikke bleg for at give os en god omgang boss kampe. Der er i slutningen af alle verdner, en såkaldt boss bane. Bosserne er ikke særlig svære, men der er vildt god opfindsomhed på de forskellige bosser, og hvordan de skal klares.

Nu da vi er ved sværhedsgrad, så kan vi lige runde selve sværhedsgraden i spillet. Den er generelt i den nemme ende, kan vi hilse og sige. Men når det så er sagt, så gør det heller ikke så meget i sidste ende. For der er så fint et udvalg af baner, og var det for svært, ville det ikke være sikkert, man kom til at spille alle banerne.

robofart
Vi har ikke nogen grafisk perle på Nintendo 3DS her, men spillet er ganske pænt at se på alligevel. Spillet fanger det miljø, som man kunne tænke sig, en robot ville leve i. Man er dog ikke ”kun” spæret inde i en lille robot verden. Nej man kommer rundt i hele verdenen, og banerne passer godt til, hvor man er havnet henne.

På vores rejse sammen med Chibi-Robo, der kan man godt undre sig over måden man vælger baner på. For i slutningen af hver eneste bane, der skal man skyde til måls efter en Guld, Sølv og Bronze ufo, og man får henholdsvis 1, 2 eller 3 bonus spil i forhold til hvad man rammer. Man bruger disse spins på et lykkehjul. Og der får man så det antal træk på ”banepladen” som man ramte på. Det er også helt fint, men muligheden for, at man skal spille en bane igennem en gang til er der. Og man er tvunget til at spille den igen hvis man ikke har flere spins, for måden at få flere af dem, findes kun i slutningen af hver bane.

final
Chibi-Robo!: Zip Lash er samlet set et meget underholdende spil. Når man først er kommet i gang med det, så kan det godt være svært at lægge det på hylden igen. Skal du ud og investere i et godt platforms spil til din 3DS, så er Chibi-Robo!: Zip Lash klart en anbefaling værd.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægUdvidelses pakker til LEGO Dimensions og ny “Hire-a-Hero” funktion
Næste indlægNedtælling til Fallout 4
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
chibi-robo-zip-lash-anmeldelseChibi-Robo!: Zip Lash er samlet set et meget underholdende spil. Når man først er kommet i gang med det, så kan det godt være svært at lægge det på hylden igen. Skal du ud og investere i et godt platforms spil til din 3DS, så er Chibi-Robo!: Zip Lash klart en anbefaling værd.