386251_pure_pool_3_mediumEn lille arcade-perle har set dagens lys. Ihvertfald er Pure Pool et ret godt bud på årets downloadeble arcade-spil, som efter min mening mangler meget lidt for at gå hele vejen. Hvis man som ung mand, som var med da hele smartphone bølgen så sit første lys, så har man helt sikkert stiftet bekendtskab med et af de mange pool-spil, som er blevet lavet til de forskellige platforme som smartphones har. Det skal dog siges at det selvfølgelig er nemmere at styre kø’en med en controller, end det er med sin pegefinger. Pure pool er imponerende gennemført med en næsten realistisk fysik og en ret så flot grafisk side. Der er virkelig god stemning i spillet og man kan næste ikke vente med at bartenderen skal komme med sin kolde 1/2 Classic og man lige kridter kø’en af til breaket.Pure-Pool-Screenshot2_26-06-14 Desværre må man ty til at råbe efter sin kone/kæreste hvis man vil have lidt af den ønskede bar-stemning, da det vist er det tætteste man kommer på den atmosfære. Spillet er faktisk sjovest hvis man enter vælger karriere vejen som faktisk kan være ret udfordrende eller hvis men spillet imod tiden, hvor man skal have så mange baller som muligt, inden for en fastlagt tidsramme. I karriere delen bliver ens modstandere faktisk ret hardcore, når man avancere i spillet. Der skal ikke mange fejl til, før at man har tabt en match, når man når et stykke op i level. Men når man så vinder de tætte spil, giver det faktisk en god portion ‘YES’ følelse, og man føler sig klar til en endnu bedre modstander. Man kan også vælge at spille mod en ven, hvor spillet, syntes jeg, for helt nye højder og virkelig træder i karakter. Det er rigtig morsomt og faktisk er et godt alternativ, hvis man er gået lidt død i Fifa15 eller NHL. I spillet får man ret hurtigt styr på og føling med tingene. De lange stød er tilpas svære og de korte stød er som normalvis ret lette.
pure-pool Man skal dog stadig have et lille øje på, hvor den hvide kugle ender henne, efter man støder til den. Jeg savner dog et lidt et bedre overblik, når man zoom’er ud, men ellers er der ikke meget at komme efter her. Vi har tidligere anmeldt PS4 udgaven af spillet, hvor dette, som overskriften antyder, er til Xbox One. Grafisk er det ikke meget forskel, men man kan dog ane at PS4 udgaven bliver spillet i ren 1080p og ikke som Xbox One, hvor den falder til 720p. Men ellers er der ikke meget forskel i spillet på de to maskiner. Jeg syntes dog at controlleren på  Xbox One var en smule bedre til spillet end PS4 controlleren. Men om det bare er tilvænning, lader jeg være usagt.Pure Pool™_20140710105931 Spillet er enormt hyggeligt, meget originalt og meget simpelt. Men jeg syntes virkelig at det et af de bedste arcade-spil jeg har prøvet endnu, på de to konsoller og grafisk er det rigtig rigtig flot. Så det er et stort thumbs op herfra og helt klart en vinder, hvis menúen står på kolde fra køleren og Pizza en god lørdag aften og som et godt alternativ til de mange andre spil, hvor man kan spille flere på samme konsol. Jeg har ihvertfald været ret så godt underholdt i en hel del timer, med Pure Pool og den fantastiske stemning i spillet. Så god fornøjelse med det, fordi en fornøjelse er det.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægTetris Ultimate ude til Xbox One og Playstation 4
Næste indlægHvad kan vi forvente af foråret 2015??
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: The Bald Duke Jeg spiller for det meste Call of Duty, Ghost Recon eller PUBG. Jeg har en stor passion for gadgets.
pure-pool-anmeldelse-til-xbox-oneEn flot arcade-perle har set dagens lys med Pure Pool og muligheden for, at blive årets arcade spil er til stede. Spillet er dog ikke uden fejl, men de er små og til at overse. Men jeg skal grave dybt i kisten for at finde et spil med så god stemning og hygge som dette.