Bayonetta er tilbage i stor stil og titlen emmer af den kvalitet, som Nintendo er så kendt for. Heksen er i storform, har sin humor intakt og udstråler rå seksuel innuendo.

Jeg kunne starte med at brokke mig over den meget overdrevne seksuelle undertone som spillet har i sin natur med at man ser en del hud i segmenter, samt den smukke kameraføring der har det med at fokusere en del på hendes bagdel. Det er i midlertidig ikke hvad spillet handler om, men er dens trademark – et salgspunkt for denne franchise.

Fedt!
Simpelt gameplay
Udfordrende kampe
Passende knap-layout
Underholdende dialoger og personligheder
Stærk kvindelig hovedrolle
God indlæringskurve
To måder at styre spillet

Ufedt!
De seksuelle undertoner kan virke stødende på nogle, samt hævet rating på spillet til 16+
Få tiltalende karakterer
Sværhedsgraden kan stige uforventet
Spillet kan blive trivielt

Kort efter at spillet starter op efter introen og du får kontrol over Bayonetta introducerer spillet dig til de to kontrol-muligheder; knapperne eller skærmen. Mens at stylus brug på skærmen er at foretrække hvis du sidder og spiller med/kigger på gamepad’ets skærm, så er knap-kontrollen at foretrække hvis du spiller med en stor skærm. Da jeg brugte touch metoden fangede jeg mig selv i at kigge på gamepad’et skærm i stedet for den højere kvalitet på mit TV, så jeg endte med at skifte over til knapkontrol metoden. I sidste ende begyndte jeg at bruge Pro-controlleren fremfor gamepad’et, hvilket viste sig at være et noget mere behageligt alternativ for mine hænder – dog kan jeg ikke vænne mig til placeringen af XYAB knapperne, men det er en debat for en anden dag.

Selve historien er den typiske den-gode-versus-onde-model i form af himmel og helvede i den evige kamp – dog under andre navne: Paradiso og Inferno. Som Bayonetta kæmper du dog ikke i den gode sags tjeneste, årsagen er langt mere egoistisk. Bayonetta kan ikke huske hvorfor eller hvordan hun blev en Umbra Heks, og jagten på sandheden sætter dig som spiller på hårdtslående eventyr igennem 3 forskellige riger; Paradiso, Inferno og Chaos, hvoraf den sidstnævnteogså kaldes Purgatorio, som er en parallel verden til menneskets virkelighed – her kan kampen mellem mørke og lys foregå uden at påvirke menneskeheden.

Selve gameplayet er en fantastisk beat’em’up oplevelse som kræver masser af timing for at undgå fjendens angreb, en del collectibles samt en stærk følelse af rollespils-genren i form af upgraderinger, tilkøb og våben til Bayonetta. Spillet er alt i alt glimragende underholdning i form af gode dialoger, specielle personligheder og virkelig lækker grafik.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægHusk at CoD Advanced Warfare har dobbelt XP weekend
Næste indlægThe Tomorrow Children preview
Jeg spiller mange af de nye spil over et bredt spektrum af genrer, men vi har alle vores foretrukne. For mig er nostalgien hos platformers, men jeg er også bilelsker og jeg kan ikke stå for en god fortalt historie. Jeg håber du har nydt læsningen af ovenstående, har du kommentarer er du mere end velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet forneden eller via mail.
bayonetta-2-anmeldelseSelve gameplayet er en fantastisk beat’em’up oplevelse som kræver masser af timing for at undgå fjendens angreb, en del collectibles samt en stærk følelse af rollespils-genren i form af upgraderinger, tilkøb og våben til Bayonetta. Spillet er alt i alt glimragende underholdning i form af gode dialoger, specielle personligheder og virkelig lækker grafik.