Indrømmet, jeg har spillet alt for mange LEGO spil. Hvorfor egentligt det? For på gameplay siden er der kun mindre forskelle. Svaret er enkelt. Det er underholdende, måske hverken stor kunst eller det sidste skrig, bare masser af timers god underholdning og humor med et glimt i øjet. Det samme gør sig gældende for LEGO Marvel Super Heroes.

lego marvel hereos 01I modsætning til filmen, så har TT Games sammen med Warner Bros. formået at få samlet mange flere af både de kendte og de mindre kendte figurer. Der er ikke mindre end 150 forskellige figurer fra klassikere som Hulk, Wolverine (Jærven) og Iron Man til nogle af de mere obskure som Captain Britain og Squirrel Girl. Til sammenligning med LEGO Batman 2, så er der gjort meget mere ud af superkræfterne for de enkelte figurer. Det betyder at Green Goblin har græskarbomber og overstørrelse figurere som Hulk ikke kan tage skade fra almindelige figurer. Hver gang du prøver en ny figur så er det overraskende med den grad af animations detaljer som TT Games har fået plads til.

lego marvel hereos 04Heldigvis betyder det ikke en større kompleksitet i styring eller en stejl indlæringskurve. Det er stadig et kampsystem hvor du, hvis alt andet fejler, fint kan klarer dig ved at trykke febrilsk på de knapper der er på kontrolleren. Så kan du på skift nyde de 2-3 angrebsanimationer der findes og de 1 eller 2 sejers danse hver enkelt figur er udstyret med. Der er også masser af boss kampe som er en kombination af kamp og Quick Time Events (QTE) hvor du skal trykke bestemte knapper inden for den angivne tid. QTE’s bliver aldrig en favorit hos mig, selvom det i LEGO Marvel Super Heroes giver nogle underholdende filmsekvneser.

lego marvel hereos 03Noget er så er blevet mere avanceret er de forskellige opgaver du bliver udsat for. Det har givet TT Games helt nye muligheder når der er så mange super helte og skurke med så mange forskellige evner og kræfter. Der øger underholdningsværdier og jeg bliver aldrig træt af at se Mister Fantastic aka Reed Richards forvandle sig til en tekande. Det er også en åben verden hvor du kan udforske og samle næsten uendeligt mange forskellige former for LEGO klodser. Det giver så adgang til nye hemmelige områder med endnu flere ting der kan samles.

lego marvel hereos 02På den tekniske side er der også sket noget i forhold til PlayStation 4 udgaven som jeg har spillet. Det er ikke et spil hvor jeg forventer den store forskel fra PlayStation 3 til PlayStation 4 som er den udgave jeg har spillet. Der er alligevel blevet plads til noget ekstra, hvor det som glæder mig mest er Draw Distance altså at også ting på lang afstand bliver vist. Desuden er nogle af effekter som f.eks. røg blevet og overflader er bedre samtidig med at den hakkede kanter er blevet mere jævne (det kaldes Anti Aliasing).

LEGO Marvel Super Heroes bryder ikke med formatet og jeg ville være blevet skuffet hvis det gjorde. Der bliver igen fortalt en god histore med en sand overflødighedshorn af figurer, evener og animation. Der er rigtigt mange gode detaljer og opgaverne virker meget mere varierende når du har superhelte med forskellige evner. Jeg kunne tænke mig en bedre kontrol når der skal flyves, det halter stadig efter den ellers præcise styring. LEGO Marvel Hereos er rigtig god underholdning hvis du elsker LEGO, Marvel universet eller begge dele.

[box_info]Spillet er anmeldt på PlayStation 4 og leveret af  Nordisk Film[/box_info]

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægEuropa’s bedste Call of Duty spillere samles i London
Næste indlægFable Anniversary anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
lego-marvel-super-heroes-anmeldelseLEGO Marvel Super Heroes bryder ikke med formatet og jeg ville være blevet skuffet hvis det gjorde. Der bliver igen fortalt en god histore med en sand overflødighedshorn af figurer, evener og animation. Der er rigtigt mange gode detaljer og opgaverne virker meget mere varierende når du har superhelte med forskellige evner. Jeg kunne tænke mig en bedre kontrol når der skal flyves, det halter stadig efter den ellers præcise styring. LEGO Marvel Hereos er rigtig god underholdning hvis du elsker LEGO, Marvel universet eller begge dele.