EA SPORTS PGA Tour er tilbage efter en længere pause. Sidst vi så en udgivelse af EA’s golfsimulator var i 2015 med Rory McIlroy PGA Tour. Siden da har der været stille indtil 7. april i år hvor EA SPORTS PGA Tour udkom. Hvordan står det så til med PGA Tour?

Noget af det som EA altid har været gode til, er at sikre adgang til at anvende rigtige sportsfolk, klubber og baner. Det gælder uanset hvilken sportssimulator som de har udgivet. Så i PGA Tour så har EA sikret sig licensering af Augusta National og The Masters, samt hjemstedet for 2023 US Open der afvikles på Los Angeles Country Club. Derudover så er der også tegnet mange andre aftaler med både spillere og producenter af udstyr. Spiller du golf så er det afgjort en af de bedre trækplastre i lige denne udgivelse.

De forskellige baner er også gengivet med en høj grad af detaljering. Vi har spillet på PlayStation 5 og er sikker på at det gælder på tværs af de forskellige platforme. Det er ikke bare banerne som er smukt gengivet. Omgivelserne med tilskuere, vind og vejr hjælper alt sammen med til at skabe en indlevelse som skaber den rette stemning. Så hvis du ikke skal op i en simulator hvor du bruger rigtige køller og jern, så er PGA Tour så tæt på som du kan komme digitalt. Det skal du også forberede dig på når du går i gang. Det er en stejl indlæringskurve. Du har så meget kontrol over hvordan det enkelt slag skal gives at det kræver sin kvinde, eller mand, at få det optimale slag. Siden 7. april så har vi fået opdatering 2.0 som tilføjer 3-klik swing som var annonceret som en opdatering.

Når du har styr på det fundamentale, så kan du gå i gang med at blive bedre og kravle op af den internationale rangliste. Der er masser af muligheder som du kan vælge mellem. Der er selvfølgelig turneringer, Challenges som spillet givet eller du kan udfordre dig selv gennem klassisk slagspil. Som jeg er blevet forvendt med, så er der masser af underholdning af hente i kommentator sporet når du går banen rundt. Det er et område hvor teknologien virkeligt har givet en meget større indlevelse fordi der er mange flere forskellige så du ikke bliver træt fordi det er sammen kommentar uanset hvad. Det samme gælder udvalget af udstyr og beklædning som også rummer alt hvad hjertet kan begære og du kan træde ind på greenen i stil.

EA SPORTS PGA Tour er tilbage i fin stil som en golfsimulator med masser at byde på. Du har stor kontrol af dine slag og selv greenen skal du læse rigtigt. Det betyder også at hvis du tænker den som en uforpligtende gåtur så vil det skabe frustration. Hvis tilgangen er at få en udfordring som du kender fra banen, så er det den rigtige golfsimulator for dig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDiablo IV – sådan skaber du din karakter
Næste indlægCompany of Heroes 3 Console Edition trailer
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
ea-sports-pga-tour-anmeldelseEA SPORTS PGA Tour er tilbage i fin stil som en golfsimulator med masser at byde på. Du har stor kontrol af dine slag og selv greenen skal du læse rigtigt. Det betyder også at hvis du tænker den som en uforpligtende gåtur så vil det skabe frustration. Hvis tilgangen er at få en udfordring som du kender fra banen, så er det den rigtige golfsimulator for dig.