Der er dømt fest og farver i bedste Mario stil. Det er nu tid til at se nærmere på Mario Party Superstars til Nintendo Switch.

Mario Party spillene er en spil serie man har set på mange af Nintendo´s tidligere konsoller. Vi har set det på Nintendo Switch, men det forhindre selvfølgelig ikke at vi kan se flere udgivelser.

Mario Party Superstars byder på alt det bedste vi kender fra Mario Party spil serien. Dette er en samling af de bedste minigames vi har set i hele spilserien tilbage fra Nintendo 64 til nu. Så på med partyhatten og giv den gas i dette herlige univers.

Hvis du søger et nyt Mario Party spil, så er det ikke den her vej du skal se. For det her er nok hvad vi vil kalde en lækker klassiker i ny indpakning.

Og selvfølgelig bliver de pakket ind i den vildeste lyd og en lækker ny grafik som vi kender fra Nintendo Switch. Og specielt grafikken gør det værd at genspille alle de minigames der er i spillet igennem igen, for det er virkelig kræs for øjnene.

Det store trækplaster i Mario Party Superstars er uden tvivl brætspil delen. Den er præcist som vi kender den fra andre Mario Party spil og den bringer glæde til enhver som prøver det.

Personligt vil jeg ikke spille spillet ”bare” for at vælge hvilket mini spil jeg vil spille. Det er derimod sjovere når ”spillet” vælger dem for dig. For på den måde giver det en væsentlig bedre udfordring og ikke mindst et bedre varieret gameplay.

En ting jeg er vild med når vi taler omkring Nintendo, det er uden tvivl at de satser stort på at sofahyggen den skal bevares. Det vil selvfølgelig sige at der er sat stor fokus på at man kan spille spillet sammen derhjemme.

Man kan spille helt op til 4 spillere på en gang. Så der er rig mulighed for at invitere dine venner eller familie på en vild fest derhjemme. Det kan også spilles online, men lige præcist med denne type spil, er der bare noget mere glædesspredende ved at spille det hvor man er i samme rum. For lidt nostalgisk er man nok i sidste ende.

Selvom spillets trækplaster er brætspillet, så er der også en god grund til at spille det og bare ellers bruge en masse tid på spillet, for der er selvfølgelig også en mulighed for at samle en masse godter mens man spiller.

Det er nemlig opbygget så man optjener mønter imens man spiller og dem kan man selvfølgelig bruge på spillets in game shop. Og det fede er at der er et levelsystem i spillet, så jo mere du spiller det jo mere låses der op for i butikken. Så der er altid en god grund til at vende tilbage til spillet endnu en gang.

Nintendo gør det endnu en gang! Mario Party Superstars er super underholdende, og det giver os et utal af spilletimer til de mørke aftener. Så skal du have underholdning for en hver mønt du betaler, så er det med sikkerhed Mario Party Superstars du skal investerer i.

Og ikke nok med det, så er det et spil man spiller med et stort smil på, for man kan ikke andet end at være i godt humør når der går konkurrence i den om hvem der vinder et af alle de 100 mini spil.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlæggamigo’s fællesskab planter mere end 110.000 nye træer gennem Eden Reforestation Project
Næste indlægGhostwire: Tokyo – preview
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
mario-party-superstars-anmeldelseNintendo gør det endnu en gang! Mario Party Superstars er super underholdende, og det giver os et utal af spilletimer til de mørke aftener. Så skal du have underholdning for en hver mønt du betaler, så er det med sikkerhed Mario Party Superstars du skal investerer i.