Hvis vi starter med at skrue tiden tilbage til 2014, så var det der Zombi Survival spillet Unturned landede. Nu har spillet også fået en konsol version. Vi kigger nu nærmere på PlayStation 4 versionen.

Når man ser traileren til dette spil, så er det ikke svært at se hvor inspirationen er taget fra. Det er jo direkte umuligt at lade være med at tænke på Minecraft. Dette er nødvendigvis ikke dårligt, for vi ved jo alle hvor kæmpe en succes Minecraft er.

Nu har vi jo nævnt at Unturned har været ude siden 2014 (på PC). Og spillet har faktisk også været en stor succes der. Så det er nok derfor man lige fandt på at spillet skulle have lidt ekstra kærlighed på konsoller.

Unturned er kort og godt en Zombi Survival titel. Det kan nemt forklares hvad det går ud på. Du bliver kastet ud på en ø med ingen ting. Så skal du overleve horder af Zombier!.

Dette var måske den lidt forskruede version af sandheden, for så galt er det jo ikke. Det er rigtigt du starter med intet. Men du kan jo som i alle andre spil af denne slags, samle materialer til overlevelse.

Det er bygget op i bedste stil, hvor man selv kan fremstille alt man kan tænke sig til for at overleve. Men er man listig, så kan man snige sig ind i Zombi landet og finde ting der allerede er fremstillet.

Lyder det ikke lidt for let? Det kan vi med det samme sige, at det er det absolut ikke. Zombierne er ret snedige og ikke til at løbe om hjørnerne med. Jeg er død et utal af gange inden jeg fandt de smarte måder at komme igennem deres forsvar på.

Man får jo den obligatoriske tutorial når man starter spillet op for første gang. Men denne gang er det ikke en jeg syntes er vildt behjælpelig. Det er kun det helt basale man sættes ind i. Dette er som udgangspunkt også godt, men ville dog ønske at det var lidt bedre.

Men når det så er sagt. Så giver det jo bare lidt ekstra arbejde til de små grå. For når man først har fundet ud af de forskellige måder at snyde zombierne på, så er det ikke så galt endda.

Når du spiller så er der i bund og grund 2 forskellige måder at spille på. Offline og online. Dette giver jo sig selv når man spiller, men det er den skinbare sandhed her. Offline der vælger man dog selv kortet man spiller på og man kan spille Co-Op.

Men der hvor det er sjovt, der er det online. Der er det som altid slet ikke forudsigeligt hvad der sker. Men tit og ofte når du spiller online, så er måden der spilles på meget i stil med Ark: Survival Evolved. Man skal dog lige bytte dinoerne ud med zombier.

Noget der dog taler lidt imod at vælge konsol versionen frem for PC er dog ”prisen”. For på PC er spillet nemlig ganske gratis (dog med mulighed for mikro transaktioner). Konsol versionerne koster penge at købe. Men spillet ligger i den meget billige ende, så det er nok ikke det der gør man ikke køber det.

Unturned er god underholdning til den kolde vintertid. Det er et spil i den billige ende, hvilket taler godt for at man skal have det i sin konsol spilsamling.

At der så skulle gå så mange år før vi fik en konsol version kan man undre sig over. Men det giver i hvert fald spillet ny opmærksomhed igen.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægBlev GTA IV Complete Edition lige annonceret til PS5?
Næste indlægSPECTRIX S20G PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD fra XPG
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
unturned-anmeldelse-konsolUnturned er god underholdning til den kolde vintertid. Det er et spil i den billige ende, hvilket taler godt for at man skal have det i sin konsol spilsamling.