Er man gammel Gamecube nørd og har kigget godt i spil kataloget kender man nok godt til Mr. DRILLER DrillLand. Det er netop landet i en ny version.

Den vågne gamer nørd vil med det samme række en hånd i vejret og sige at det gamle Mr. DRILLER DrillLand ikke udkom i Europa. Og det er ganske korrekt. Det har været en Japan eksklusiv titel indtil nu.

Bandai Namco har forbarmet sig over dem i vesten der følte sig en lille smule snydt over de ikke kunne være med på Mr. DRILLER hype toget. De har sendt spillet ud i en Nintendo Switch og PC version. Vi har fat i Switch versionen.

Når man ser traileren til spillet, så er man ikke i tvivl om at man har fingrene i en af de lidt mere kaotiske titler her. Det er ikke ment på nogen skidt måde. Men det er et spil hvor man skal holde mange bolde i vandet på samme tid.

I bund og grund så er det ”bare” et spil hvor du skal grave dig ned til bunden. Længere er den ikke. Men som man nok ved med de skøre Japanske titler, så holder den ikke der.

På vej ned imod bunden kommer der forskellige forhindringer. Man har et antal træk for at klare den, og kan ”tanke op” på vej der ned af. Men det sjove af det hele, er at det som der truer en er ikke nede, men kommer oppe fra.

For når man graver sig ned af, så skal man også holde øje med hvad der kommer faldende fra toppen af. Så det er både et spil der munder ud i en masse taktik, og at man skal tænke utroligt hurtigt.

Dette lyder måske svært. Og det er det faktisk også. Men så kommer spillet os til en lille hjælp. Man kan nemlig vælge at spille det som det var i Gamecube versionen, eller i en lidt lettere sværhedsgrad.

Måske er jeg blevet for gammel til at tænke hurtigt, ellers er spillet bare ret svært. For selv på den lettere version af spillet, syntes jeg det er ret så udfordrende. Det er ikke umuligt, men man skal holde tungen lige i munden for at komme godt igennem spillet.

Spillet er super underholdende når man lige lurer teknikken bag spillet. Men man kommer ikke uden om at lige skulle have lyst til at råbe et eller andet når man endnu en gang ikke klarer sig helt ned til målet.

Multiplayer er også en mulighed i denne titel. Det gør det bare endnu mere kaotisk på den sjove måde. Det giver et godt frisk pust til når man lige skal morer sig med et spil med vennerne.

Mr. DRILLER DrillLand er formidabel underholdning, når man lige ska fordrive tiden mellem andre spil.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægAgeless har fået udgivelses dato
Næste indlægKerbal Space Program: Shared Horizons er nu ude til PC
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
mr-driller-drillland-anmeldelseMr. DRILLER DrillLand er formidabel underholdning, når man lige ska fordrive tiden mellem andre spil.