Red Dead Redemption 2 anmeldelse (PC)

Den bedste måde man kan opleve det vilde vesten på!

Det er nok ret svært at være en habil gamer og sige man ikke kender til Red Dead Redemption 2. Spillet er netop landet på PC, så det tager vi lige en tur igennem anmelder møllen.

Hvis vi starter med at skrue tiden tilbage til oktober måned 2018, der sprang hypen vildt omkring Red Dead Redemption 2. Det var nemlig i den måned hvor spillet blev udgivet til PlayStation 4 og Xbox One.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at PC spillerne følte sig ret så meget snydt, da de ikke kunne spille dette meget hypede spil. Men kiggede man på andre Rockstar spil som GTA V, som også kom til PC, så lå det i kortene at spillet skulle komme til PC.

Nu er det så endelig sket, og det er derfor vi nu tager fat i PC versionen af spillet. Da vi har skrevet side op og side ned omkring indholdet i spillet, vil vi måske springe let og elegant over nogle af de ting byder på. Men vi ser selvfølgelig det igennem vi finder relevant for denne anmeldelse.

Efter spillet blev installeret, var det første jeg gjorde at skrue alle indstillinger op på højeste settings. Ikke mindst fordi jeg skulle se om det kunne kvæle mit RTX 2070 8GB. Men det skete heldigvis ikke.

Spillet har altid løbet under dette ”rygte” at det var noget af det flotteste der var set til dato. Og der kan jeg med det samme sige at de rygter taler jo helt sandt. Det er utroligt så flot spillet det er.

Det er selvfølgelig ikke virkeligheds tro grafik, men vi er sådan set ikke langt fra. Det er meget svært at rende rundt i det vilde vesten, uden man stopper konstant og kigger sig rundt. Man finder hele tiden nye detaljer man lige skal se, selvom man har været der før.

Man bliver hurtigt suget ind i den verden som Rockstar har skabt her. Ikke kun fordi det er så flot som det er. Men man har skabt hvad man kunne forestille sig, var en tro kopi af hvordan det var den gang i det vilde vesten.

Det starter desværre ud med at være en anelse kedeligt, fordi man lige skal igennem den obligatoriske tuturial del. Men når den så er gennemført så er underholdningen i hus. Stemmeskuespillet starter ligeså lidt sløjt op, men den redder de hurtigt.

Når man spiller på PC vil mange selvfølgelig bruge mus og tastatur. Men det stoppede sådan set meget hurtigt her. Jeg skulle selvfølgelig teste alle muligheder, så smed lige min Dualshock 4 controller til, og så skete det. Det fungerer bare så meget bedre med en controller, så det kan varmt anbefales.

Hvis man er ude i det store vilde vesten, gider man selvfølgelig ikke gå. Man har heldigvis også en mulighed for at ride på hest. Men det finder man også hurtigt ud af at det ikke bare er lige til. Man kan indfange en masse forskellige heste, og der er markant forskel på dem. Så det er værd at kigge nærmere på.

Det kan være svært at finde ud af hvad skal gå i gang med når man har en titel af denne kaliber. For selve historie delen er jo enorm, og det vælter ind med nye muligheder.

Er det ikke nok, så er der selvfølgelig også mulighed for at spille Red Dead Online, hvilket giver spillet et frisk pust på en helt anden måde. Det værste af det hele, er man til tider måske kan syntes det er svært at finde ud af hvad man skal først. Men lad det være op til den enkelte.

Red Dead Redemption 2 er den bedste ”vilde vesten simulator” man kan ønske sig. Spillet virker som en tro kopi af det vilde vesten som man kan forestille sig. Hvis man bliver fanget af spillet, så er der underholdning til nærmest uendeligt af tid.

Vi kunne godt blive med at skrive en masse omring Red Dead Redemption 2. Men det bedste råd herfra, er at spillet er en titel der bare skal prøves. Selvom man ikke er til open world spil, syntes jeg at spillet fortjener en chance, for det har som sagt så meget at byde på.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægGhostbusters: Afterlife trailer
Næste indlægStar Wars Jedi: Fallen Order anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
red-dead-redemption-2-anmeldelse-pcRed Dead Redemption 2 er den bedste ”vilde vesten simulator” man kan ønske sig. Spillet virker som en tro kopi af det vilde vesten som man kan forestille sig. Hvis man bliver fanget af spillet, så er der underholdning til nærmest uendeligt af tid.