Mobilspil anmeldelse: The Swords of Ditto: Mormo’s Curse

En super god port til mobilen!

Vi har før set på The Swords of Ditto: Mormo’s Curse da det udkom til konsol. Nu er det så landet i en mobil version, så det kigger vi nu nærmere på.

Spillet er ude både i en iOS og en Android version. Vi testede spillet godt af på en iPad Pro, for at se hvor meget der kan trækkes ud af denne titel.

Der er altid en lille polemik omkring når et spil portes til mobil fra PC eller konsol. Det sker desværre en gang imellem at et spil mister gnisten når det portes.

Dette er heldigvis ikke tilfældet i denne port af The Swords of Ditto: Mormo’s Curse. Ved første øjekast er spillet selvfølgelig en tro kopi af det vi så godt kender fra vores anmeldelse.

The Swords of Ditto: Mormo’s Curse er heldigvis lavet med en grafik, som er forholsvis nem at mobiliserer. Det er noget der grafisk kan køres af de fleste mobile enheder. Og kan den ikke det, så er det bare ikke ude på disse mobiler.

Vi oplevede en del problemer med spillets loadingtider når man eksempelvis skulle skifte rum, eller ville til en del af et andet område. Det ser ud til at udvikleren har hørt vores bøn.

Loadingtider er ikke længere et issue man vil tage sig af i spillet. Det kører fint der ud af uden det store at bemærke. Så selvom spillet er en port, så kører det lige efter bogen. Endda med småforbedringer som I kan se.

Kontrol i mobil spil kan til tider være svært at få til at fungere uden det virker kluntet. Men når man spiller The Swords of Ditto: Mormo’s Curse, bemærker man faktisk ikke, at det normalt er et spil der skal spilles med en controller.

Spillet er virkeligt godt optimeret til en touch skærm, og virker ret godt faktisk. Så om du har prøvet det før, eller er helt ny, så er det uden tvivl et spil man nemt kan kaste sig ud i.

Da selve spillets mekanikker og hvad man skal er præcist det samme som konsol versionen vil vi ikke gå i dybden med det. Hvis du vil vide mere om hvad spillet har at byde på kan du læse vores anmeldelse ved at klikke her.

The Swords of Ditto: Mormo’s Curse I mobil version er noget der fungerer. Det er helt sikkert et genspil værd. Og har du ikke prøvet kræfter med denne herlige Indie titel endnu, så er det et spil der varmt kan anbefales.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSteelSeries Arctis 1 Wireless – Anmeldelse
Næste indlægBøvser og prutter lærer børn matematik
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
mobilspil-anmeldelse-the-swords-of-ditto-mormos-curseThe Swords of Ditto: Mormo’s Curse I mobil version er noget der fungerer. Det er helt sikkert et genspil værd. Og har du ikke prøvet kræfter med denne herlige Indie titel endnu, så er det et spil der varmt kan anbefales.