Edna & Harvey Harvey’s New Eyes anmeldelse

Lækkert eventyr på højt niveau.

Det er ikke så tit vi tager på et poind-and-click eventyr, så det laver vi om på nu. Vi har været på et vildt eventyr i Edna & Harvey: Harvey’s New Eyes som netop er udgivet i en konsol version.

Edna & Harvey serien er ikke så stor, for Edna & Harvey: Harvey’s New Eyes er den 2. titel i serien. Spillet udkom på PC tilbage i 2011, så det har nogle år på bagen allerede. Men nu er spillet udgivet i en konsol version, så derfor ser vi på det.

Edna & Harvey: Harvey’s New Eyes handler om den lille meget generte Lily, som generelt står for skud fra den stygge Mother Superior. Hun holder sig oppe da hendes bedste veninde Edna er i nærheden.

Dette holder desværre ikke evigt, da Edna hurtigt forsvinder på mystisk vis. Så nu må Lily ud på et stort og farligt eventyr for at finde sammen med hende bedste (og eneste) vendinde.

Spillet er et meget typisk point-and-click spil. Man skal løbe fra det ene “billede” til det andet for at finde ting man kan bruge senere hen. Spillet hænger kun sammen for en hvis man tænker sig om. For lige meget hvad du gør eller skal gøre, så giver det mening senere.

Det gode ved Edna & Harvey: Harvey’s New Eyes, er man har et lækkert hjælpemiddel, så man kan se hvad man skal trykke på i starten. Det giver dig ikke løsningen, men en hjælp til hvor man muligvis skal hente hjælp for at komme videre i spillet.

På den måde, så byder spillet også velkommen til nye spillere i dette specielle univers. For hvis man er ny i dette univers, kan det godt virke lidt uoverskueligt at komme igang med. Personligt, er jeg glad for det er sådan. For mit point-and-click CV må ses som meget lille.

Selvom det er lige til at gå igang med, løber man hurtigt ind i små problemer i spillet. Man skal nemlig have gang i de små grå. For hvis du skal løse en opgave, skal man tit få bugt med en masse andre småting, inden du kommer til den opgave du egentligt er igang med.

Det kan være lidt svært at holde kørende, men det er faktisk ganske underholdende på den måde. Spillet går i et ret lavt tempo, men det er alligevel fuld af nye oplevelser.

Man skal dog væbne sig med tålmodighed i denne spil type. For selvom den opgave man får er lige til, så er det ikke sådan det er. Dette skal ikke ses som en udlempe for spilet. For det er præcist det som er i point-and-click ånden.

Grafisk ser vi et spil som er lækkert animeret, dog med ret simpel grafik. Man sidder jo næsten og tænker tilbage til den gang man var ung og spillede Pixeline. Men når det så er sagt, så passer det grafiske perfekt ind i det univers man har skabt til spillet.

Edna & Harvey: Harvey’s New Eyes er et unikt spil som skaber glæde hos de fleste der er vild med den genre. Det gode ved dette spil, er det også byder velkommen til nye spillere, som vil begive sig ud på et eventyr man ikke glemmer med det samme.

Skal du prøve kræfter med et point-and-click spil, så er Edna & Harvey: Harvey’s New Eyes den vej du skal vælge. Spillet er i den billige ende, men det har en reel god levetid.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægLittle Nightmares II får ikke Co-Op
Næste indlægHardcore gameplay fra Ghostrunner udgivet
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
edna-harvey-harveys-new-eyes-anmeldelseEdna & Harvey: Harvey's New Eyes er et unikt spil som skaber glæde hos de fleste der er vild med den genre. Det gode ved dette spil, er det også byder velkommen til nye spillere, som vil begive sig ud på et eventyr man ikke glemmer med det samme.