Velkommen til the void! Her gælder det hårdt arbejde, kammeratskab, sammenhold og mere arbejde. Vi har været i fuld gang med spillet The Tomorrow Children som bliver free-to-play de kommende måneder. Men hvad er der i vente og det er tiden værd? Vi har kastet os over The Tomorrow Children Founders Pack på PlayStation 4, som kan købes allerede nu, hvis man ikke kan vente.

theromorrowchildren_ps4-1

The Tomorrow Children byder dig velkommen til en ødelagt verden. Men det er på tide at genopbygge samfundet og det er dit job sammen med andre at få byer til at blomstre og trives. Du skal mine efter ressourcer, sørge for strøm, få flere indbyggere og beskytte byen det store godzilla-agtige monster Izverg , kæmpe edderkopper med flere. Der er nok at lave, men det er også ret begrænset.

Man starter ud med en mindre tutorial og så er det på med arbejdshandskerne. Der er et væld af byer at vælge imellem der alle er i forskellige stadier alt efter hvor mange andre spillere der er og hvor langt byen er for at blive færdig. En idé er at begynde med byer der er helt tomme og i bund, på den måde lære man mest. Byerne og deres områderne er ikke fantastiske store, men der er nok til at boltre sig bare en smule. Byerne har kun få indbyggere og bygninger til at starte med, det er så meningen at man får hentet nok ressourcer til udbygge byen med flere og større huse. Når ens by har opnået en vis størrelse, så har man gjort sit og det er videre til næste by. Det er din mission og ikke meget andet. Du finder ikke en masse sidemissioner osv. Så efter noget tid, virker det hele ret ens desværre. Hvilket er synd, da der sagtens kunne være en masse mere at lave. Men som nævnt før, er dette heller ikke et spil man kan være igang med for lang tid af gangen.

theromorrowchildren_ps4-5

De steder man indhenter ressourcer findes på nogle øer der bliver skabt automatisk for hvert sted man er. Her er masser af både jord, træ, guld, indbyggere og frugter der kan mines og høstes. Disse skal bringes tilbage til byen, men det er mindre langsom affære. For at komme rundt mellem øerne og byen, skal man med en form for bus. Men der kan gå længe mellem at den kommer og kan sætte lidt en stoppe for ens flow, hvis man har en masse man vil af med.

theromorrowchildren_ps4-2

Men ens handlinger giver penge som kan bruges på lidt af hvert. Køber man sig tidlig adgang til spillet via Founders Pack, så får man lidt start kapital til at komme i gang. Med dem kan du købe nye værktøjer til at mine med og våben til at beskytte byen mod metal monstrene. Er man typen der ikke kan vente på at få penge nok til at købe ting for, kan man købe sig adgang til bedre ting via PlayStation butikken da der er lidt mikrotransaktioner der kan gøre livet lidt lettere.

Spillets grafiske præsentation er flot udført og minder en del om PIXAR filmene. Det ser rigtig fedt ud når dag skifter til nat og de farverige øer kommer til syne. Jorden man går på i byen og rundt om øerne er dog helt grå og smule kedelig. Det underlige i valget af gråt er den ikke tilstedeværende grænse der er rundt om byen man er i. De førnævnte øer, befinder sig væk fra byen af og det ser altid ud til at man gå derhen. Men rundt om alt er der et gråt hav man nærmest drukner i, hvis man kommer for langt ud på gåben. Hvorfor man har valgt at lave det hele i en farve er uvis. Men lidt blåt hav, ville bestemt ikke skade.

theromorrowchildren_ps4-7

The Tomorrow Children kan have sine punkter, men man føler aldrig rigtig at ens hårde arbejde bliver værdsat. Du får ikke på den måde store belønninger og historien er ikke overvældende. Selv har jeg prøvet både alphaen og betaen for mange måneder siden og der er desværre ikke sket forfærdelig meget siden da. Det hele føles ret ens og byerne man kommer til er ikke så forskellige fra hinanden. Spillet er pænt at se på, men her er ikke nok til at holde ens opmærksomhed for længe. Ærgeligt!

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægOfficial Call of Duty: Infinite Warfare – Multiplayer Overview
Næste indlægNy Watch_Dogs 2 story trailer udgivet
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
the-tomorrow-children-anmeldelseThe Tomorrow Children kan have sine punkter, men man føler aldrig rigtig at ens hårde arbejde bliver værdsat. Du får ikke på den måde store belønninger og historien er ikke overvældende. Selv har jeg prøvet både alphaen og betaen for mange måneder siden og der er desværre ikke sket forfærdelig meget siden da. Det hele føles ret ens og byerne man kommer til er ikke så forskellige fra hinanden. Spillet er pænt at se på, men her er ikke nok til at holde ens opmærksomhed for længe. Ærgeligt!