Så er det tid til vi skal se nærmere på den Playstation 4 eksklusive titel Shadow of the Beast, og allerede med denne titel, er vi klar på en skræmmende oplevelse.

sotb4

Sidder du og syntes at denne titel på spillet lyder som noget du har set før, så har du ret. For det er nemlig en titel som har været udgivet før.

Det har været ude til alt fra den gamle Super Nintendo til Amiga 500. Så for at præsentere den gamle del af spillet, deler vi hermed en gameplay video fra det gode gamle spil, så i kan se hvad spillet er bygget op fra:

når i så har set den, så kan i kaste et blik op i toppen af anmeldelsen her, og se vores bud på hvordan en bane skal klares, og for at se gameplay fra spillet. Vi kan med det samme sige, at dette forsøg ikke var vores bedste.

Som i kan se, så er spillet lige til at gå til, hvilket er rart en gang imellem. For når man er kommet i gang med det, går der ikke længe før du har taget kontrollen over det, og styrer det med hård hånd.

I starten virker spillet meget som et spil, hvor man bare skal sidde og smadre X på sin controller, for det virker som i kan se meget simpelt. Men det kan vi så sige, at sådan bliver det ikke ved med.

sotb2

For når man kommer lidt i gang med spillet, så stiger sværhedsgraden en lille smule, og ens fjender bliver klogere. Man skal helst tænke sig lidt om når man angriber dem, og ikke bare sidde og banke løs på tilfældige knapper. Hvis du gør dette, så kommer du ikke langt i spillet, for det lurer fjenden hurtigt.

Man skal gerne eje den egenskab som hedder multitasking når man spiller, for der er godt brug af det meste af controlleren når man spiller, så man skal helst trykke på det rigtige når man udfører et angreb, for ellers har det den ”simple” konsekvens som er døden.

Grafisk, der kan vi hurtigt blive ret enige om at Shadow of the Beast har rykket sig vildt siden 1989, men alt andet ville også være mærkeligt. Selv i 2016 kan vi godt skrive under på at spillet er grafisk flot, og det levere varen som det var ment.

sotb3

Udfordringerne i spillet er mange når man kommer i gang med det, men når man har spillet det en smule, kan man desværre godt syntes at det går hen og er lidt kort, for inden man får set sig om, så er spillet ”slut”. MEN når man er igennem det, så er det faktisk der, at det spændende i spillet kommer. For det er først nu du kommer til at udforske det hele.

Spillet er ikke nyskabende med de ideer som ligger bag. Men det bringer os en god oplevelse, og det fede af det hele er at det er et spil i den billige ende af skalaen. Når det så er sagt, så kan vi med det samme sige, at det ikke er noget man mærker.

Shadow of the Beast, har nemlig mange værdier som er værd at fremhæve. Selve gameplayét i spillet er en af dem. For spillet har mange ting at byde på, og er ikke bare endnu et i stakken.

sotb1

Vi fik revet bæstet rundt i manegen, og er glade for vi fik et gensyn med Shadow of the Beast. Spillet er ikke en revolution, men kan varmt anbefales for der er god underholdning med denne titel.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægThe Congressman er næste Elusive Target i HITMAN
Næste indlægUncharted 4: A Thief’s End anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
shadow-of-the-beast-anmeldelseVi fik revet bæstet rundt i manegen, og er glade for vi fik et gensyn med Shadow of the Beast. Spillet er ikke en revolution, men kan varmt anbefales for der er god underholdning med denne titel.