Så er det tid til at finde din indre tændstiks mand frem, og gør dig klar til en mission du sent vil glemme, for nu er det nemlig tid, til at kigge nærmere på N++ til Playstation 4.

Folk kan måske nikke genkendende til spil stilen, og det er ikke uden grund, for Metanet Software Inc. som står bag N++, har nemlig før været i gang med lignende spil, eller forgænger om man vil, for de lancerede nemlig for godt 10 år siden spillet N, og få år efter kom der en konsol version ved navn N+ som er meget lig N++ som vi nu skal se nærmere på. Men vi kan kort nævne, at N++ desværre er den sidste titel i denne serie.

n4

N++ er i bund og grund, en simpel platformer, hvor du skal fra A til B så hurtigt som muligt, dog med en lille twist, i at der er mulighed for at klare banen hurtigt, eller gå efter at klare banerne 100 %, ved at samle guldet op i banerne. Det er helt op til dig hvordan du vil klare spillet, men for den bedste oplevelse, vil vi nok råde jer til at gå efter guldet, for så er spillet pludselig meget mere udfordrende.

Ved første øjekast på spillet, vil man måske hurtigt tro, at der ikke er meget i det spil, og man hurtigt bliver træt at det, da der ikke er så meget at tage sig til i spillet. Men der kan vi så sige, at der tager man hurtigt fejl. For kan man godt lide en god platformer, med god udfordring i, så er N++ uden tvivl et spil man skal have i sin samling.

I kan jo selv bedømme det, ved at kaste et blik på den 14 minutters video, vi har lavet til anmeldelsen, for det er næsten fra starten af spillet, og så en masse baner, så i selv har mulighed for at se spillet i funktion.

n3

Når man først er kommet i gang, så vil man hurtigt blive betaget af, hvor meget det spil egentligt har at byde på, selvom det mere eller mindre er det samme man ser og gør hele tiden. Men det skal ikke forstås som negativt, at det er det samme igen og igen, for banerne der er i spillet, er meget forskellige, og der sker noget nyt hele tiden. Når man har gennemført en lille stak baner, så vil man hurtigt finde ud af, hvor stort et spil man er gået i gang med, for N++ indeholder et utal af baner, så der er med garanti underholdning i rigtig mange timer.

Spillet er bygget op på den måde, så der er mulighed for alle at spille, lige meget om man er den bedste til sådanne spil, eller man er ny i dette univers, for N++ er delt op i 3 niveauer, hvor det stille og roligt bliver mere og mere svært, jo længere man kommer i banerne.

n2

Når du har gennemført spillet som solo spiller, og stadig har blod på tanden, og vil have mere N++, så er dette også muligt. For spillet byder på en Co-Op del, hvor du kan spille op til 4 spillere på en gang, hvilket faktisk fungere godt, og giver en del udfordring for alle for at gennemfører. Og ikke nok med det, så er der også en Race Mode, hvor du virkeligt kan blive udfordret til det sidste.

Noget der uden tvivl kan trække spillet op, er dens evne til at fange en med det samme, og man er klar på lige at tage et par baner til, selvom man ikke har tiden til det. Men når det så er sagt, så kan det for nogen godt blive lidt for meget ret hurtigt, for spillet er et spil med meget gang i, og det kræver en hvis form for præcision, når banerne skal klares.

n1

Alt i alt, så er N++ nok en af de bedste indiespil jeg har spillet den sidste tid, for man er fanget med det samme, og spillet har hele 2.360 baner, så man er underholdt meget længe. Hvis du skal have et spil du kan tage op igen og igen, så er N++ et must i din samling.

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med N serien inden du køber denne titel til Playstation 4, så har Metanet Software Inc. lagt N ud på deres hjemmeside , og det er frit tilgængeligt, og du kan spille det frit ved at klikke her, men vil mene at det ikke er nødvendigt da, N++ er et spil som burde stå i alle Playstation 4 spil samlinger.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægBrothers: A Tale of Two Sons har fået udgivelses dato til Xbox One og Playstation 4
Næste indlægGuilty Gear Xrd -Sign- anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
n-anmeldelseAlt i alt, så er N++ nok en af de bedste indiespil jeg har spillet den sidste tid, for man er fanget med det samme, og spillet har hele 2.360 baner, så man er underholdt meget længe. Hvis du skal have et spil du kan tage op igen og igen, så er N++ et must i din samling.