tnmt doo 01Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze er seneste spil baseret på de populære skildpadder der er fast inventar som tegnefilm på Nickelodeon. Det er et side scrollende action adventure i klassisk tilsnit. Det er udgivet af Activision og udviklet af WayForward Technologies. Det retter sig mod det yngre publikum som selvfølgelig følger de fire helte på fjernsynet.

tnmt doo 05Denne gang skal Leonardo, Raphael, Donatello og Michelangelo, som sædvanlig, redde New York fra en hær af mutanter. Det er selvfølgelig Shredder og Tiger Claw der igen er på spil for at tilkæmpe sig verdensherredømmet. I det side scrollende univers har du faktisk en utrolig mulighed for at bevæge dig rundt så det ikke bare er højre venstre. Du har en lille kort øverst på skærmen så du bliver opfordret til at udforske og finde nye ting. Denne måde at bryde med den traditionelle lineære baneopbygning fungerer rigtigt god. Gennem hele New York og Dimension X findes der masser af power ups og andre former for opgraderinger.

tnmt doo 03Kampsystemet er selvfølgelig tilpasset de 4 figureres kærlighed for klassisk kampsport. Du kan gennem spillet frit skifte mellem de fire skildpadder som har deres egen unikke stil. Den kan du forbedre ved at samle XP så du kan klare flere og større fjender. Du finder helt sikkert din egen favorit da hver har sin egen rytme som skal ligge i fingrene. Den store katastrofe er selvfølgelig hvis din favorit figur løber tør for liv. Heldigvis så træder en af de andre til med det samme. Her er også en sjov detalje som underbygger gameplayet med at udforske, for din figur bliver holdt fanget et sted på banen. Så er det ellers om finde og redde den tilfangetagne så du har alle fire helte i spil.tnmt doo 04Grafikken er ikke spillets stærke side selvom du tydeligt kan genkende alle figurer og – uden at have set de seneste tegnefilms udgaver af TNMT – garanteret passer ind i stilen. Det opvejes så rigeligt af gameplay delen som til trods for det enkle tilsnit både er udfordrende og underholdende. Det bringer minder frem fra nogle af de tidligere udgaver af TNMT spil som jeg spillede på Nintendo Entertainment System eller Atari ST, hvis der er andre end mig der husker dem.

TNMT Danger of the Ooze er et rigtigt underholdende action adventure som fans af skildpadderne Leonardo, Raphael, Donatello og Michelangelo vil nyde. Det leverer nøjagtigt hvad der står på æsken med velfungerende gameplay elementer uden dog at være prangende.

Spillet er leveret af Activision og er anmeldt på PlayStation 3.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDriveclub får foto mode
Næste indlægDanske Skater Dash går mod trenden og er helt gratis
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
tnmt-danger-of-the-ooze-anmeldelseTNMT Danger of the Ooze er et rigtigt underholdende action adventure som fans af skildpadderne Leonardo, Raphael, Donatello og Michelangelo vil nyde. Det leverer nøjagtigt hvad der står på æsken med velfungerende gameplay elementer uden dog at være prangende.