rayman legends 02Rayman Legends er Ubisoft’s platformsspil for børn i alle aldre. Det er fyldt med masser af spændende figurer, både i form af venner og fjender. Det hele er tilsat varierede farver over fem forskellige tema verdner med en lydside og musik der matcher perfekt. Det er utroligt vanskeligt at forklare så se med i videoklippet.

Kender du ikke Rayman så samler du Lums, der er små lysende væsener, mens du springer fra billede til billede som er de forskellige baner. Denne gang har vores helt, og hans sidekicks sovet i 100 år, faktisk siden Origins, så nu har mareridsuhyrerne igen fundet vej til alle afkroge. Så er det ellers bare om at komme igang med at redde Teensier.

rayman legends 03Jeg har det ofte lidt svært med platformsspil fordi jeg synes de for hurtigt blive så vanskelige at jeg kommer til at sidde fast. Her har Ubisoft sikret at du kan komme igennem hver eneste bane stort set første gang du prøver. Der er rigtig gode checkpunkter så det bliver en fornøjelse at finde løsningen på en opgave. Der er masser af genspilsværdi for hver eneste bane er smukt detaljeret hvor der snedigt er glemt forskellige ting. Det skal du bruge alt din snilde for at få fat i dimsen, uden at sværhedsgraden er skruet til umulig. Svært men fair. Nå ja og så er det hele på dansk.

rayman legends 04Du låser også op for baner der tidligere har været en del af Rayman Origins og dermed blive spillet næsten dobbelt så stort. Der er masser af udfordringer og minispil, som Kong Fut, der er meget mere underholdende end hvad man skulle tro ved første øjekast. Synes du det er for kedeligt at spille alene så er der op til 4 spiller co-op, eller 5 på Wii U. Det prøvede jeg ikke. Når du er to spillere er der rigelig aktivitet på skærmen og jeg kan slet ikke forstille mig hvordan det ville se ud når der er 4. Kaos tror jeg dækker det meget godt.

Rayman Legends er en perle af et spil fra Ubisoft Montpellier. De har på en eller anden mærkværdig måde har taget Origins og gjort det endnu bedre. Der er ikke anden mulighed end at kvitterer med en top karakter. Rigtig god fornøjelse.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægKageskive formet håndholdt på vej
Næste indlægThe Crew video gennemgang
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
rayman-legends-anmeldelseRayman Legends er en perle af et spil fra Ubisoft Montpellier. De har på en eller anden mærkværdig måde har taget Origins og gjort det endnu bedre. Der er ikke anden mulighed end at kvitterer med en top karakter.