X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

PES4 Cup 2005


Double Cup: Finalekampe

The Mann/Vodkas held slap dog op i semifinalen mod Bateman/Backstabber. Kampen bød på tre udvisninger og 35 skudforsøg, til en sluttelig 5-3-sejr til brasilianerne. Endnu mere absurd blev det dog i den anden semifinale mellem RJK/Fizban og HN/Frigo, hvor bolden i alt var i kassen 21 gange. Efter 45 sekunders spil var førstnævnte foran 1-0 og det blev 2-0 før der var gået tre minutter. Esbjergenserne formåede dog konstant at komme igen, men hver gang de fik udlignet, bragte RJK/Fizban sig på ny i front. Det blev til 5-5 efter ordinær tid. I overtiden kom esbjerg-fætrene for første gang foran, og så var det RJK/Fizbans tur til at udligne til slutresultatet 6-6. Straffesparkskonkurrencen var ligeså tæt. Målmændene præsterede ingen redninger og først på det sidste skud brændte HN til slutstillingen 10-11.

Således var HN/Frigos motivation i bund til bronzekampen mod The Mann/Vodka, men i slutminutterne hev de alligevel en 3-2-sejr hjem. Dermed var banen kridtet op til endnu en Brasilien-Argentina-finale mellem Bateman/Backstabber og RJK/Fizban - den indledende kamp var endt 1-1. Finalen blev knap så dramatisk som de foregående kampe, og efter fynboerne fik en udvisning overtog jyderne det meste af kampen til en relativ sikker 2-1-sejr og trofæet.
Semifinaler:

The Mann/Vodka-Bateman/Backstabber 2-3
RJK/Fizban-HN/Frigo 6-6 (11-10 efter straffe)

Bronze:

The Mann/Vodka-HN/Frigo 2-3

Finale:

RJK/Fizban-Bateman/Backstabber 2-1

Resultat:

1. RJK/Fizban
2. Bateman/Backstabber
3. HN/Frigo

Team Cup

Mens folk spiste aftensmad blev Team Cup'en afholdt i meget afslappet stemning. Chrono/MxlMxller/Naiera/Kristensen formåede at tabe begge deres kampe, uden at der dog gik ren cirkusforestilling i den som sidste år (at Cronoss ikke var med kunne selvfølgelig også være forklaringen...). I den således afgørende kamp mellem RJK/Regn/HN/Frigo og Bateman/Backstabber/The Mann/Vodka løb sidstnævnte med en helt fortjent sejr.