X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

PES3 Cup 2004


Team Cup

Til Team Cupen opstillede fire hold, som var blandet sammen af double-holdene.

Det blev kort overvejet at spille med Fix og dermed have nogle seriøse kampe, men det stod hurtigt klart, at folk alligevel ikke tog det ret seriøst. Ergo blev det som sædvanligt totalt kaos og alle folk efter bolden. For det meste betød det otte menneskestyrede spillere inden for få meters afstand.

Allerede efter de to første kampe stod det klart, hvem der kunne finde ud af denne disciplin og hvem der absolut ikke kunne. Kristensen & co. lammetævede Cronoss & co. hele 5-0, selvom det egentligt så lige ud og førstnævnte begik et hav af frispark og fik fire gule og to røde kort. Det gik ikke meget bedre for Bateman & co., som fortjent måtte se sig besejret 3-1 af RJK & co. De to sejrende hold spillede derpå en spændende 0-0-kamp, hvor begge hold havde store chancer, men hvor Kristensen & co. alligevel måtte være gladest for ikke at tabe.

Nedturen for Cronoss fortsatte, da hans hold retfærdigt tabte 3-1 til Bateman & co. Her blev der praktiseret en Keeper Charge-teknik, hvor formålet vist nok var, at
modstandernes angribere skulle blive forvirret, fordi målet konstant var tomt. Egentligt lykkedes det også til dels, i det Bateman-holdet ikke formåede at score, mens dette blev praktiseret. Knap så godt gik samme teknik i den næste kamp mod RJK & co. Scoringerne raslede ind i det halvtomme mål og kun manglende kynisme forhindrede 7-1 sejren i at blive dobbelt så stor. Tre udvisninger hjalp heller ikke. Mere spænding var der i kampen Kristensen & co. mod Bateman & co. hvor sidstnævnte endelig fik spillet til at fungere. I den lige kamp var de foran tre gange, men endte alligevel med at tabe 4-3 i overtiden. To udvisninger blev for dyre.

Dermed endte RJK & co. og Kristensen & co. lige, dog med en meget bedre målscore til førstnævnte. Det blev dog aftalt at spille en omkamp om afgørelsen grundet de noget bizarre kampe mod Cronoss-holdet. Det blev igen til en utroligt lige kamp, der blev afgjort på et tvivlsom pres-straffespark.
Holdene
A: RJK, Fizban, HN, Frigo
B: Cronoss, Naiera, Chrono, Mxl Mxller
C: Kristensen, Tazor, Møgfan, Cbing
D: Bateman, The Mann, KTC, (KO)

Resultat Team
1. Kristensen, Tazor, Møgfan, Cbing
2. RJK, Fizban, HN, Frigo
3. Bateman, The Mann, KTC, (KO)