X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

PES Cup 2002: Resultater


Team Cup

Team Cup var ikke ment som det mest seriøse indslag og det blev det heller ikke. Konkurrencen blev spillet på storskærm, alle mod alle, med tilskuere og masser af intensitet og larm. På dette tidspunkt var seksten deltagere mødt op og således blev det til fire hold af fire. De to tabende hold i Double Cup-semifinalerne krævede revance mod de to vindende og så gav resten af holdene nærmest sig selv:

1. RJK/Fizban/NuGa/NaGa (Argentina)
2. Backstabber/Flemming/The Mann/Morten (Holland)
3. Naiera/Cronoss/Teki/Bateman (Brasilien)
4. Mihtjel/KTC/Zucktor/Poul (Holland)

Sidstnævnte viste sig hurtigt at blive prügelknäbe, men ellers var kampene meget lige - og meget kaotiske. Mest udspillet blev Mihtjel/KTC/Zucktor/Poul af RJK/Fizban/NuGa/NaGa, hvor de nærmest ikke kom til afslutninger og tabte 4-0. Mod Backstabber/Flemming/The Mann/Morten havde de faktisk spilovertag, men tabte alligevel sikkert 2-0. Flest chancer og et enkelt mål blev det til mod Naiera/Cronoss/Teki/Bateman, men trods alt et klart 1-3-nederlag.
I en flot og underholdende kamp vandt Backstabber/Flemming/The Mann/Morten noget heldigt 2-1 over RJK/Fizban/NuGa/NaGa, selvom de fik to mand udvist og ikke havde meget spil. RJK/Fizban/NuGa/NaGa havde endnu mere spil mod Naiera/Cronoss/Teki/Bateman, men ikke mange chancer og tabte igen 1-2. Afgørelsen skulle således stå i den sidste kamp og der var al heldet brugt op for Backstabber/Flemming/The Mann/Morten. Et klart 0-3 nederlag endte det med og Naiera/Cronoss/Teki/Bateman vandt fortjent turneringen.

Samlet resultat:

1. Naiera/Cronoss/Teki/Bateman, 9 point, score: 8-2
2. Backstabber/Flemming/The Mann/Morten, 6 point, score: 4-4
3. RJK/Fizban/NuGa/NaGa, 3 point, score: 6-4