X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Wondermega

Japan
1993


240p2.0 Stereo


Sega og Victor Japan (JVC) har i tidens løb haft mange fælles projekter. At lave special versioner af Segas konsoller er klar nogle af de mest vellykkede af dem. Wondermegaen er en konsol produceret af JVC, der kan afspille både Mega Drive og Mega CD titler.

Wondermega blev lanceret i Japan i 1993 til en pris på over $600. Til denne pris havde det været billigere blot at købe en Mega Drive og en Mega CD, men trods den højere pris var Wondermegaen stadig interessant.

I og med JVC er den audio gigant de er, havde de mulighed for at levere meget bedre lyd, og afspilningen af CDer var endda bedre end de fleste high-end CD afspillerede for dens tid.

Da japanerne er vilde med karaoke blev sådan en funtkion også kastet med i pakken. Store LEDs og det mekaniske CD låg er også værd at nævne - kort sagt oser denne enhed af kvalitet.

Sidste ting der skal nævnes er at Wondermega også supporter S-VHS, en feature der var ved at komme frem i Japan da Wondermegaen blev solgt, og noget man som importgamer kun kan sætte stor pris på.
Udvikler Sega
Udgiver Victor
Udgivelse
Platform MegaCD
Udgave JAP
Serie Klassisk konsol
Wondermega (JAP)
Wondermega (MCD)   © Victor 1993    1/8 Wondermega (MCD)   © Victor 1993    2/8 Wondermega (MCD)   © Victor 1993    3/8