X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Game.Com


Efter at have produceret bipspil i årevis, forsøgte det amerikanske legetøjsfirma Tiger i slutningen af 90'erne at tage konkurrencen op med den forældede Game Boy. Firmaet produceret en håndholdt konsol og red med på Dot Com-bølgen ved at kalde maskinen for Game.Com. Der var dog mere til maskinen end bare spil. Som navnet antyder kunne den også bruges til at browse på internettet og checke mails. Dertil kom en række PDA-lignende funktioner som en kalender. Som mange udenforstående utvivlsomt havde spået, så blev Game.Com aldrig nogen succes og forsvandt fra markedet få år efter.

Teknisk var Game.com på den ene side totalt forældet og på den anden side nyskabende. Det forældede består i maskinens ydeevne, der er baseret på en gammeldags Sharp 8 bit CPU og kan vise sølle fire gråtoner i 200x160 - ikke meget anderledes end den ti år ældre Game Boy. Det opfindsomme bestod primært i maskinens adgang til internettet og den trykfølsomme skærm, som Nintendo nu bruger tilsvarende i deres DS.

Et af hovedproblemerne med Game.Com var, at der simpelthen ikke var ret mange spil til platformen. Flere af de store firmaer var ellers interesserede og blandt andet Sega leverede en håndfuld spil. Titler som Duke Nuke'm og Resident Evil 2 var også velklingende navne at have ombord. Sågar var en konvertering af Konamis Castlevania: Symphony Of The Night under udvikling, men det projekt blev opgivet, som konsollen floppede.
Forkortelse GCM
Firma Tiger
Debut 1997
Covers 17
Spil 21 fysiske
Tilbehør 0
Søg
Game.Com
Mest populære spil
# Titel Udvikler Udgiver Udgivelse Sortering
1.
Game.Com Pocket Pro
- -
2.
Game.Com
Tiger Tiger 1997