X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

SH-billedkommentarer: NV


Svar
Play:RightPlay:RightSkrevet 21/06-06 00:40, rettet 22/06-06 01:20 
I dette emne kan der spørges og kommenteres til NV's billeder fra Silent Hill-konkurrencen.

The Light Of Hope

http://web1213.nh9.needhost.dk/silenthill/TheLightOfHope.jpg]SH-billedkommentarer: NV[/LINK]" target="">SH-billedkommentarer: NV
NinjaToolNinjaToolSkrevet 21/06-06 01:40 
Jeg vil gerne være den første til at sige; DAMN det er et najs foto! Jeg er super meget fan af at den slags kan fotograferes uden at skulle opbygges kunstigt. Skide godt fanget!
Antager at farverne er efterbehandlet en anelse...?
N|VN|VSkrevet 21/06-06 10:14 
Hej, og tak for stemmerne - det var da dejligt xD

NinjaTool, du har desværre ikke ret. Der er absolut INTET gjort ved billedet hverken i Photoshop eller noget andet program.
Men endnu engang tak!
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 21/06-06 15:49 
Der er kun lige to røde pixelfejl (fra kamera?) man godt kunne have givet en mindre efterbehandling (dvs fjernet hurtigt og nemt).
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Berserk And The Band Of..., Atomic Heart, Bramble: The Mountain K...
DarkenDarkenSkrevet 21/06-06 20:14 
Dette var helt klart min nr 1.

Grunden var at for mig har silent hill altid være om den totale øde atmosfære, der uden at vise noget specifikt giver det kraftiske indtryk for at der er noget rivende galt og man får paranoia over de mindste skygger.
Og jeg synes billedet giver præcis det udtryk, der er mørkt men ikke overvældende, der er akurart nok lys til at det bare gør det værre end hvis der intet lys var.
Så læg ideen om unaturlig stilhed oven i (et billede er jo pænt stille) og så er den hjemme.

(ja sky jeg er doven og gad ikke skrive det igen så kopi paste =)
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
TLTLSkrevet 21/06-06 20:49 
Dette var bestemt også et af mine favoritter. At det slet ikke er efterbehandlet troede jeg dog ikke, men det er bare rigtig godt fanget så :)

Godt gået!
What is it Snake?Spiller nu: Guitar Hero, World Of Warcraft
N|VN|VSkrevet 21/06-06 21:51 
SkyBlazer, ja der er to pixelfejl, en blå og en rød, som faktisk irriterer mig en smule, men de er ufattelige lette at fjerne med stemplet i Photoshop, og så kører man med klatten.

Men jeg er rigtig glad for alle de positive kommentarer. Det glæder mig :)
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 21/06-06 22:04, rettet 21/06-06 22:06 
En blå? Jeg ser kun to røde :) Ca kl 8 og ca kl 1 (eller deromkring ;)).

EDIT: Jeg kan se den blå nu, selvom den er mindre tydelig (må have troet det var en ufo).
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Berserk And The Band Of..., Atomic Heart, Bramble: The Mountain K...
RJKRJKSkrevet 22/06-06 01:51, rettet 22/06-06 01:51 
Når det ikke er efterbehandlet (som de døde pixels afslører - der er i øvrigt både to blå og to røde ;)), er der så brugt en slags filter på kameraet? Det er vel ikke ret normalt at se så ensfarvede omgivelser ude i virkeligheden? Ikke at jeg har forstand på fotografering, men det virker jo netop meget filtreret med den ensidige farvepalette. Blå i stedet for grøn, og det havde passet direkte ind i en Tim Burton-film ;)
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
N|VN|VSkrevet 22/06-06 06:28 
RJK:

Nope - der er absolut intet gjort overhovedet. Billedet blev taget en vinteraften til en opgave, jeg skulle lave, så billedet er faktisk kun ét ud af 60 eller noget i den retning. Lyset fra gadelampen var virkelig mærkeligt den aften, men selvfølgelig ikke så grønt som på billedet, men når jeg puttede kameraet på mit stativ og lod eksponeringstiden vare nogle sekunder, så kom det mærkværdige grønne lys frem.
NinjaToolNinjaToolSkrevet 22/06-06 12:35 
Eminent! 300 point for fotokunst frem for random shopping.
/me is impressed!

Må man spørge hvad det er for et kamera? Mærke, model, anvendt objektiv, etc...
N|VN|VSkrevet 22/06-06 23:13 
Billedet er taget med et Canon Power Shot G3 - et forholdsvis gammelt kamera, når man tænker på hvor meget der sker indenfor den branche. Objektivet er ikke et sidekøb, men bare en Canon Zoom Lens 7.2-28.8mm som følger med kameret. Derudover har jeg brugt et kamerastativ, for at kunne få de mest stabile billeder, fordi det ville jo være noget nær umuligt, at få noget der minder om et skarpt billede, hvis jeg skulle have holdt kameraet i hånden, når der er så mørkt. Derudover blev kameraet bare indstillet til en hurtig eksponeringstid, så mulige streger fra støv, regn eller blade ville få nogen effekt på billede(rne).
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig