X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Play:Right 1 måned


Svar
Play:RightPlay:RightSkrevet 04/04-03 00:55 
Det er nu præcis en måned siden at Play:Right åbnede og fra moderatorstabens synspunkt har det været en succesfuld måned. Vores mål var at lave et forum som afløser for DKF, med det bedste derfra. Det var en langsigtet plan, men faktisk synes vi allerede at være der nu. Vi har alt hvad det gamle forum havde og mere til.

Teknikken er på plads. Bortset fra et par strømnedbrud har der ingen problemer været, og der er ingen tegn på, at de vil opstå. Aktiviteten er på plads. I mandags passerede vi 15.000 sidevisninger om dagen, hvilket placerer os omkring sites som dsb.dk, eksperten.dk, postdanmark.dk, rejseplan.dk og tdc.dk - ikke en helt fair sammenligning, men alligevel... Besøgsmæssigt ligger vi omkring 800 unikke besøgende om dagen, hvilket er cirka det samme som det gamle forum - dog medtæller vi ikke længere gæster.

Vigtigst af alt er folkene på plads. Vi har mere end 200 brugere og deraf stort set alle de aktive fra det gamle forum. Os bekendt er der ingen information om siden nogen steder, så det hele er sket mund til mund. Det viser vel fint, at brugerne er glade for at være her. I hvert fald er vi glade for at brugerne er her, for i sidste ende er de selvfølgelig den vigtigste del af forummet. Så mange tak for støtten.

I den kommende tid forventer vi at forbedre de sidste detaljer, som vi stadig ikke er helt tilfredse med og så planlægges der helt nye tiltag. Play:Right bliver endnu mere interessant fremover.
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig